Yaş meselesi

Valla mirası gibi bir niyetim yok arkadaşlar adam baya sağlıklı zaten miras kalana kadar bende yaşlanırım. Her neyse benim derdim güzel yaşamak güzel bir evlilik neden mirası düşünerek evleneyim yani ne saçma ölümün zamanını kim bilmiş ? Adamın mirası beni ilgilendirmiyor

yani su KK ya hep yasin onemi yok yazmisimdir ama ben bile 25-30 deyince baya bir dusundum.
cok cok zor,
aman yapan var mi var.

simdi kim size dogrusu budur diyebilir ki.

umuyorum resitsinizdir ve kendi kararlarinizi alabilecek kadar kendinizin bilincindesinizdir.

Arada ki yaş farkına bakılınca öyle görünmüyor arkadaşım.

Adam 'guzel' yasatmayacak olsa cidden durup dusunur muydunuz? Sokakta bir suru 50lik amca var ama parasiz, onlara da alici gozuyle bakiyor musunuz??

Sevgilisinin babası olmasın

Gerçekten nick name ile uygun bir cevap olmuş . Evet sevgilim vardı benden 15 yaş büyüktü o da ve ben ona deli gibi aşıktım . Fakat onun evlilik niyeti yoktu beraber yaşamak istiyordu. Bende bunu kabul etmeyeceğimden ayrıldım. Ayrıldığımı buraya yazmadım . Şuan biriyle görüşüyorım evlenmek üzere kabul edersem bir ay sonra falan nişan olacak . Burada böyle bir evlilik yapandan fikir almak istedim

Mirası umrunda değil ama sanırım şu anki parası umrunda. Emin ol eğer sevmiyorsan gün geçtikçe çok mutsuz olacaksın. En ufak şeye tahammülün kalmayacak, gün geçtikçe nefret edeceksin. Sevmediğin için yaşlılığı gözüne daha çok batacak. Sırf çok para için bunu yaşayacağına az ile kanaat edip mutlu bir hayat yaşa.

yaş farkı çok fazla, aşık bile olsan yine olmaz fazla. ki aşık değilsin maddiyat için düşünüyorsun galiba... ve arada yaş farkı olmasa da ya da az olsa da sevmiyorsan hissetmiyorsan yine evlenilmez. aşık olsan ve 15 yaş falan fark olsa bir nebze

10-15 normal belkide sizin ki anormal yani.babanızla bile aranızda o kadar yaş farkı yoktur. Hayır buradaki herkese normal geldi diyelim size zaten normal diyelim aileniz kabul eder mi ?

Adam 'guzel' yasatmayacak olsa cidden durup dusunur muydunuz? Sokakta bir suru 50lik amca var ama parasiz, onlara da alici gozuyle bakiyor musunuz??

Evet ama derdi mirası değil ölsün diye gözetmiyorum . Burda öyle bir algı oluşmuş da bana iyi bakacağını düşünüyorum hepsi bu

Teşekkür ederim :)

23 yaşında hayatinin baharında yapma cok pişman olursun!!!
Sen gençsin o sana göre yaşlı kıskançlık olacak illa ki kıskanacak seni.
En önemlisi aşk olmadığınız biri ile ayni yatağa girmeyi nasıl içiniz alacak?
Kusura bakmayin ama düşünmesi bile tiksinç resmen babanız yasinda bir adam!
Ve aileniz de buna onay nasıl veriyor aklım almıyor.
Sübyancılık gibi birsey bu tabiri caizse.

Evet ama derdi mirası değil ölsün diye gözetmiyorum . Burda öyle bir algı oluşmuş da bana iyi bakacağını düşünüyorum hepsi bu

Bakacağını düşünüyorum ne demek ya ? Siz 12 yaşında mısınız ? Bakılmaya ihtiyacınız mı var,nasıl bir algı bu ?

Hastanede refakatcilik etmenin neresi zevkli olabilir ki

Yani genç birini alıp da bütün ömrümü ona bakmakla geçirmem de mümkün. benim annem babamı genç almış evlendiği geceden itibaren hastalığı ile uğraşmış . Gencin hastalanmıcak garantisi mi var ya da yaşlı illa hastaneye mi düşecek. Adam benden dinç asla yorulmak ne bilmiyor. Dünyayı bisikletle geziyor falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…