- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.547
- 333
Arada ki yaş farkına bakılınca öyle görünmüyor arkadaşım.Valla mirası gibi bir niyetim yok arkadaşlar adam baya sağlıklı zaten miras kalana kadar bende yaşlanırım. Her neyse benim derdim güzel yaşamak güzel bir evlilik neden mirası düşünerek evleneyim yani ne saçma ölümün zamanını kim bilmiş ? Adamın mirası beni ilgilendirmiyor
Valla mirası gibi bir niyetim yok arkadaşlar adam baya sağlıklı zaten miras kalana kadar bende yaşlanırım. Her neyse benim derdim güzel yaşamak güzel bir evlilik neden mirası düşünerek evleneyim yani ne saçma ölümün zamanını kim bilmiş ? Adamın mirası beni ilgilendirmiyor
Sevgilisinin babası olmasın
Mirası umrunda değil ama sanırım şu anki parası umrunda. Emin ol eğer sevmiyorsan gün geçtikçe çok mutsuz olacaksın. En ufak şeye tahammülün kalmayacak, gün geçtikçe nefret edeceksin. Sevmediğin için yaşlılığı gözüne daha çok batacak. Sırf çok para için bunu yaşayacağına az ile kanaat edip mutlu bir hayat yaşa.Valla mirası gibi bir niyetim yok arkadaşlar adam baya sağlıklı zaten miras kalana kadar bende yaşlanırım. Her neyse benim derdim güzel yaşamak güzel bir evlilik neden mirası düşünerek evleneyim yani ne saçma ölümün zamanını kim bilmiş ? Adamın mirası beni ilgilendirmiyor
Adam 'guzel' yasatmayacak olsa cidden durup dusunur muydunuz? Sokakta bir suru 50lik amca var ama parasiz, onlara da alici gozuyle bakiyor musunuz??
Teşekkür ederim :)Gerçekten nick name ile uygun bir cevap olmuş . Evet sevgilim vardı benden 15 yaş büyüktü o da ve ben ona deli gibi aşıktım . Fakat onun evlilik niyeti yoktu beraber yaşamak istiyordu. Bende bunu kabul etmeyeceğimden ayrıldım. Ayrıldığımı buraya yazmadım . Şuan biriyle görüşüyorım evlenmek üzere kabul edersem bir ay sonra falan nişan olacak . Burada böyle bir evlilik yapandan fikir almak istedim
Ne farkı var parasını sevmişsin işte kendisini değil.Evet ama derdi mirası değil ölsün diye gözetmiyorum . Burda öyle bir algı oluşmuş da bana iyi bakacağını düşünüyorum hepsi bu
Buradaki yorumları ciddiye alma eğer seviyorsan anın tadını çıkar.
Evet ama derdi mirası değil ölsün diye gözetmiyorum . Burda öyle bir algı oluşmuş da bana iyi bakacağını düşünüyorum hepsi bu
Ben yaş farkını 20 ve niyetinin para olmadığını anlayarak yazmıştimHastanede refakatcilik etmenin neresi zevkli olabilir ki
Hastanede refakatcilik etmenin neresi zevkli olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?