- 4 Eylül 2010
- 830
- 1.782
- 313
- Konu Sahibi strawberryland
-
insallah cok tesekkurler valla cok haklisiniz ama bazi yurdum evlililerinde, evlenmeyene karsi secilmemissin iste psikolojik baskisi var. herkes sorunsuz mikemmel cift normalde. ben buradaki sorunlari okuyunca sok oluyorum hayatta boyle seyler oluyor muymus diye.İnş gonlunuze gore birini bulursunuz
Ama çok da lazim değil smdi evlenenler keşke evlenmseydik diyo evlenmeyenler evlenelim diyor garip bir döngü var
Bosverin gitsin nasip de varsaaa gelir bulur yemenden yok ise ne gelir elden demişler
valla bu hayatin heycani meycani yok ya evleneceem benErkenden evlenenlerde de bir sürü dert var boşverumarım hersey gönlünce olur ama çok takma kafaya nasip de ne zaman varsa seni bulur zaten
İnsss gelirinsallah cok tesekkurler valla cok haklisiniz ama bazi yurdum evlililerinde, evlenmeyene karsi secilmemissin iste psikolojik baskisi var. herkes sorunsuz mikemmel cift normalde. ben buradaki sorunlari okuyunca sok oluyorum hayatta boyle seyler oluyor muymus diye.
insallah gelir yemenden mi nerdense artik
valla bu kismet kader meselesine ben de cok kafa yordum. herhalde biyerler kismetimi teptim mi naptim anlamadim. eskiden birsuru insan tanismak isterdi. yaslandim mi noldu. erkekler de malum evlilikten kacar oldu. sanki her merhaba dedigimize evlenelim diyoruz. ne bileyim insallah olur. bos kalinca kafaya takiyorum elde degil :/Sizi anlıyorum ya. İnşallah karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar. Herkesin bi kısmeti vardır doğru zamanda çıkar diyorlar ama bilemiyorum ben de. Evlenmek istese de evlenemeyen de çok insan var. Bizim elimizden gelen bu konularda biraz kaderci olmak. Birileriyle de tanışın kendinizi kapatmayın tabi ama olmayınca olmuyor, olacaksa da tüm ihtimaller bir araya geliyor ve oluyor. Düşünmek sadece yoruyor.
cok cok tesekkur ederim o senin pozitifligindenmis benceCok tatlissin demek icin ugradim :)
Hayatının merkezi koca olmasın.Olursa mutsuz olursun.
İnsanlar evlenmeden de mutlu yaşayabilirler.
Burda neler okuyoruz evlendiği güne lanet okuyor insanlar çektiklerinden dolayı.
Öyle olacağına yalnız kal daha iyi.Takıntı yapma.Olursa olur.
dimi ya o insanlar hep evlendiler. of valla aklimdakini soylediniz. sacma sapan erkekler cikiyor karsima. bir de o huyum var begenmem kimseyi. burnumdan kil aldirmaz gibi gorunurum ama olabilecek en sacma insana asik olmuslugum da vardir.ah ah.. çağımızın sorunu bu galiba. kariyerli, hoş, bakımlı 30 lu yaşlarında bekar kadınlar. yaşınız genç sayılır ama zaman ne getirir ne götürür bilinmez. 30 lu yaşlara kalmanın en buyuk dezavantajı kafası karışık ne istediğini bilmeyen erkeklerle karşılaşmak. ne istediğini bilen, olgun aklı başında olanlar çoktan evlendi. tek tesellim yalnız değilsiniz. yapılacak birşey yok. takmadan beklemeye devam.
sanirim beklentim o kadar yuksek ki mutlaka biyerde odun veriyorum. cook tesekkurler iyi dilekleriniz icin. normalde cocuk icin cok olup bitmeyen ben, hormonlarimin cagrisina kulak verip artik cocuk yapmaliyim diyorum. ondan bu melankolilerim sanirim. umarim sizin de istediginiz neyse bu hayattan o olsun :)Kendinize bunu yapmayın lütfen. Sırf evlenmiş olmak için, yalnızlıktan kurtulmak için hoşlanmadığınız özellikleri barındıran kişiyle bir yola çıkmayın bence. Kendi karakterinizden, doğrularınızdan ödün verdikçe mutlu olma ihtimaliniz azalabilir. Karşınıza seveceğiniz, anlaşabileceğiniz biri çıkar inşallah. Dilerim kısa zamanda hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz karakterli, ahlaklı, iyi bir insanla karşılaşırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
merhaba hanimlar. oncelikle anlatacagim seyler belki kiminize dert gelmeyebilir ama iste uzun zamandir icimde birikti. hem insan buraya yazinca da rahatliyor :)
yalnizlik benim derdim. devlette fena sayilmayan bir statude isim var. ailem hep destek sagolsunlar. ailemden ayri bir sehirde hayatimi surduruyorum. bu yas oldu ne evlilik ne bisey :/ suan tanisma asamasinda oldugum biri bile yok. bu yaz ortak arkadaslar sayesinde biriyle tanistim. basta istemedim. sonra hemen kestirip atmiyim en azindan taniyim dedim. 35 yasinda bir adamda olmasini pek ummadigim seylerin oldugunun farkina vardim bu adamda ( bu yasta eski "takildiklariyla" sosyal medya iletisimi nedir ya) baska birisi tarafindan sacma sapan aldatilmamdan oturu ben bu ise normalden biraz fazla takilmistim. bu insanlari hayatindan cikarmasinin daha saglikli olacagina dair uyarilarima kulak asmadi falan neysee bu insanla 1 2 ay once muhabbeti kestik. cok sorun cikariyo oldum cunku. gecen hafta tekrar onun oldugu sehire gitmem gerekti. ayni ortamda ortak arkadaslar olunca gorustuk. eski konular hic acilmadi ama hala ilgisi vardi belliydi. sonrasinda ben kendi sehrime gelince ne ses ne seda. velhasil bugun dusundum dedim yeter boyle nereye kadar. bu insan iyi, kibar, hos sohbet, ilgi ceken, nazik, hemen hemen ayni zevklere sahip oldugumuz, kariyerli bir adam olabilir (ay ne ovdum adami ) ama geldigimden beri ben yaziyorum onda tik yok, olmuyor demek ki. yine gol degil
oyle iste bir melankoligim bu ara. artik kimse olmayacak gibi garip ve sacma bir psikolojideyim. kendimi doktoraya ve kedilerime verdim. normalde gorseniz guclu bir durusa sahip, emaaaan ya evlilik de neymis peeh diyen bir tipken bu ara yalnizligima takildim. ben de isterdim kocamla dertlerimi anlatayim, kaynanama falan sayayim ama tey tey teyben daha evlilik teklifine evet deme level'ina bile gelemedim
olur dimi olsun cunku lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?