yaş oldu 31...

strawberryland

beni bi atın sırtına atın, tın tın gideyim...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
830
1.782
313
merhaba hanimlar. oncelikle anlatacagim seyler belki kiminize dert gelmeyebilir ama iste uzun zamandir icimde birikti. hem insan buraya yazinca da rahatliyor :)

yalnizlik benim derdim. devlette fena sayilmayan bir statude isim var. ailem hep destek sagolsunlar. ailemden ayri bir sehirde hayatimi surduruyorum. bu yas oldu ne evlilik ne bisey :/ suan tanisma asamasinda oldugum biri bile yok. bu yaz ortak arkadaslar sayesinde biriyle tanistim. basta istemedim. sonra hemen kestirip atmiyim en azindan taniyim dedim. 35 yasinda bir adamda olmasini pek ummadigim seylerin oldugunun farkina vardim bu adamda ( bu yasta eski "takildiklariyla" sosyal medya iletisimi nedir ya ) baska birisi tarafindan sacma sapan aldatilmamdan oturu ben bu ise normalden biraz fazla takilmistim. bu insanlari hayatindan cikarmasinin daha saglikli olacagina dair uyarilarima kulak asmadi falan neysee bu insanla 1 2 ay once muhabbeti kestik. cok sorun cikariyo oldum cunku. gecen hafta tekrar onun oldugu sehire gitmem gerekti. ayni ortamda ortak arkadaslar olunca gorustuk. eski konular hic acilmadi ama hala ilgisi vardi belliydi. sonrasinda ben kendi sehrime gelince ne ses ne seda. velhasil bugun dusundum dedim yeter boyle nereye kadar. bu insan iyi, kibar, hos sohbet, ilgi ceken, nazik, hemen hemen ayni zevklere sahip oldugumuz, kariyerli bir adam olabilir (ay ne ovdum adami ) ama geldigimden beri ben yaziyorum onda tik yok, olmuyor demek ki. yine gol degil
oyle iste bir melankoligim bu ara. artik kimse olmayacak gibi garip ve sacma bir psikolojideyim. kendimi doktoraya ve kedilerime verdim. normalde gorseniz guclu bir durusa sahip, emaaaan ya evlilik de neymis peeh diyen bir tipken bu ara yalnizligima takildim. ben de isterdim kocamla dertlerimi anlatayim, kaynanama falan sayayim ama tey tey teyben daha evlilik teklifine evet deme level'ina bile gelemedim

olur dimi olsun cunku lutfen

Sizi anlıyorum ya. İnşallah karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar. Herkesin bi kısmeti vardır doğru zamanda çıkar diyorlar ama bilemiyorum ben de. Evlenmek istese de evlenemeyen de çok insan var. Bizim elimizden gelen bu konularda biraz kaderci olmak. Birileriyle de tanışın kendinizi kapatmayın tabi ama olmayınca olmuyor, olacaksa da tüm ihtimaller bir araya geliyor ve oluyor. Düşünmek sadece yoruyor.

ah ah.. çağımızın sorunu bu galiba. kariyerli, hoş, bakımlı 30 lu yaşlarında bekar kadınlar. yaşınız genç sayılır ama zaman ne getirir ne götürür bilinmez. 30 lu yaşlara kalmanın en buyuk dezavantajı kafası karışık ne istediğini bilmeyen erkeklerle karşılaşmak. ne istediğini bilen, olgun aklı başında olanlar çoktan evlendi. tek tesellim yalnız değilsiniz. yapılacak birşey yok. takmadan beklemeye devam.

Bence takma belli ki fazla koca diye diretenlerden değilsin öylesine bir anlık duygularını paylaşmışsın. Ama bekarlikta bir evli olan kişiye ayrı bir hayal. En azından benim için. Eşimi seviyorum. Ama düşünsene bekarlık ta ayrı bir gözüm var hakkınızda hayırlısı olsun.

Kendinize bunu yapmayın lütfen. Sırf evlenmiş olmak için, yalnızlıktan kurtulmak için hoşlanmadığınız özellikleri barındıran kişiyle bir yola çıkmayın bence. Kendi karakterinizden, doğrularınızdan ödün verdikçe mutlu olma ihtimaliniz azalabilir. Karşınıza seveceğiniz, anlaşabileceğiniz biri çıkar inşallah. Dilerim kısa zamanda hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz karakterli, ahlaklı, iyi bir insanla karşılaşırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

insallah cok tesekkurler valla cok haklisiniz ama bazi yurdum evlililerinde, evlenmeyene karsi secilmemissin iste psikolojik baskisi var. herkes sorunsuz mikemmel cift normalde. ben buradaki sorunlari okuyunca sok oluyorum hayatta boyle seyler oluyor muymus diye.
insallah gelir yemenden mi nerdense artik

Erkenden evlenenlerde de bir sürü dert var boşver umarım hersey gönlünce olur ama çok takma kafaya nasip de ne zaman varsa seni bulur zaten
valla bu hayatin heycani meycani yok ya evleneceem ben hehe cok tesekkurler iyi dileklerin icin. umarim senin de olur ne istiyosan :)

İnsss gelir

valla bu kismet kader meselesine ben de cok kafa yordum. herhalde biyerler kismetimi teptim mi naptim anlamadim. eskiden birsuru insan tanismak isterdi. yaslandim mi noldu. erkekler de malum evlilikten kacar oldu. sanki her merhaba dedigimize evlenelim diyoruz. ne bileyim insallah olur. bos kalinca kafaya takiyorum elde degil :/

evet o yazilanlar beni de dehsete dusuruyor bazen ama sorun olmasa yazmazlar zaten diye dusunuyorum. yani vardir herhalde mutlu mesut yasayip gidenler. en cok da seye ozeniyorum. hani bir sorun oldugunda yalniz kalmiyosun tek degilsin birlikte gogusluyosun her seyi. bilmiyorum belki de utopya benim ki. cevremde cok mutlu evlilik gormedim. yuksek tolerans kabiliyeti gordum. tamam tesekkurler takinti mertebesinden kurtulacagim insallah :)

dimi ya o insanlar hep evlendiler. of valla aklimdakini soylediniz. sacma sapan erkekler cikiyor karsima. bir de o huyum var begenmem kimseyi. burnumdan kil aldirmaz gibi gorunurum ama olabilecek en sacma insana asik olmuslugum da vardir.
yukarida bahsettigim adama yazasim geliyor. sonra diyorum dur istese yazardi zaten. arkadaslarim da yeter artik yazma diyor :/ of bosluktan napacagimi sasirdim.

sanirim beklentim o kadar yuksek ki mutlaka biyerde odun veriyorum. cook tesekkurler iyi dilekleriniz icin. normalde cocuk icin cok olup bitmeyen ben, hormonlarimin cagrisina kulak verip artik cocuk yapmaliyim diyorum. ondan bu melankolilerim sanirim. umarim sizin de istediginiz neyse bu hayattan o olsun :)

acele etmeyin
yaş 32 boşanmış
yaş 32 nisan atmış olma ihtimali de var

öylesine kimseyle beraber olmayın
tek kişiyle evli olabiliyorsunuz. sonra pişman olabilirsiniz vaktiyle yeterince iyi tercih yapmadığınız için. burda esas mesele evlilikte eş değerlendirme kriterlerinizin üstüne "zaman kaybediyorum, geç kaldim" baskısının binip karar mekanizmanızı yanlışa sürükleme ihtimali...

buna dikkat edin.

insanlar artık daha geç yasta evleniyor
kimseyle kıyas etmenize de gerek yok ama rahat olun. doğru insan değilse kimse olmaması daha iyi. burda türlü dertleri okuyun ve halinize sukredin .

zamanınızı kendinize ayırın şu an. ah vah etmeye vaktiniz kalmayacak şekilde kendinize bakın. spor müzik el işi yemek kursları seyahatler yabancı dil... her türlü şeyle vaktinizi full doldurun . vücudunuzu forma sokun. evliliğe hazırlanın niyetinizi çevrenize belli edin. ama şımarık ve küsmüş çocuk gibi ben galiba evde kaldım moduna girmeyin. hazırlanın. kendinizi cazip hale getirin. enerjinizi yükseltin. olumlu enerji yayın
küskün halde olmayınca insanları cekersiniz zaten ...
kendi geleceğinize olumlu bakın. bunu hak ettiğinize inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…