yaş oldu 31...

ay ne guzel iste sevdiginle evli olmak nazarim degmesin masallah:) evet hic oyle gunluk hayatta evlilik agzimda olmaz. biz bizeyiz diye dertlesiyorum :) hatta fazla feminik geziniyosun da diyolar :)) cok sagolun :)
Önemli olan evlilikte sevgidir. Sevgi olmadimi inan insan ne eşinin kusurunu kapatır ne eş seninkini kapatır. Ne sen onu çekersin sabır gösterirsin ne o. Desem çok şiddetli kavgalarımızda var. Aile içi kaynanası görümceydi eltiydi inan okadar saçma sapan insanlarla muhatap oluyoruz ki. Ama sevgi sabret. Diyor. Emin ol sevmesek ben asla ne annesini .ne kardeşini ne yengesini çekmem iplerini çekerim ama gel gorki sevgi emek ti derler. Gerçektende emek. Başına gelen musibetleri anlatıyorsun. Burdaki bazı arkadaşlar boşanın. Bide hamilelik takvimin var Çok komik böyle birisini baba yapıyorsun. Gibi yorumlar Öyle kolay değil. Yani en azından benim için. Ama bu değil ki ezdiriyorum kendimi.

cok tesekkurler. bazen ben de dusunuyorum herhalde benim sinavim da bu olacak diye. yok buyuk konusmiyim da yazmam bidaha. sildim heryerden. ogrendigime gore hemen etrafa haber salmis birini ariyorum diye hayirlisiyla bulur insallah.

Yaşın daha genç ama. Ben yerinde olsam gezer tozarım maaşla diş bakımı estetik ameliyat falan yaptırırım. Denk gelince geliyo beklemediğin anda
yaaaaa evet gercekten tam da bu ara dusundugum sey bu. hehe gecen hafta dusunmustum dedim ki madem evlenmiyorum. kendime bakayim. holivid smaayl arastirmasi olayina girdim. istanbula gitmek gerekiyor bunun icin. biraz zor geldi ama haklisin kendime bakayim bari

Aynen kendine harca parayi mis gibi. Ben mesela senin yerinde olsam ilk yapacagim seyler :dis teli taktirmak, burun estetigi, dudak dolgusu, hafif botoks yaptirmak olur. Ardindan da spora yuklenirim iyice fit olurum. Yazin da o plaj senin o benim havuz gezerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…