- Konu Sahibi strawberryland
-
AhahahahaAy
Pardon konu sahibi sandim sizi evlilik insanda kafada birakmiyor
Tabikide sizde oylesinizdir eminimAhahahahabenim de çok güzel br kadın olduğumu düşündüyseniz sıkıntı yok
Tişikkirlir :) o sizin yüreğinizin güzelliği :)Tabikide sizde oylesinizdir eminim
bende de var irdelenmesi gereken bir konu hissediyorum. maskulenlik olayi olabilir. erkek arkadaslarim hep oyle diyor erkek gibisin diye. bu goruntu olarak degil kesinlikle ama davranis olarak.Genelde çok isteyenler evlenemiyor nedense. ..bana psikologum çok maskulensin diyip duruyor,disil enerjim yerlerde sürünüyor ama sonuçta 3 yıldır evliyim.
Bu konuyu kafanızdan ve hayatınızın odağından cikartirsaniz olacak bence...o ayrildiginiz adamı da her yerden engelleyin silin yazmayın. Kaçan kovalanır sonuçta
Yaşa neden takıldınız ki şu an zaten uni bitiripde kariyer yapan kadınlar sizin yaşınızda ancak evleniyorlar.25 yaşında evleniode mutsuz evlilik yapacağınıza ( genelleme değil) 35 de evlenin, sağlam bir evliliğiniz olsunmerhaba hanimlar. oncelikle anlatacagim seyler belki kiminize dert gelmeyebilir ama iste uzun zamandir icimde birikti. hem insan buraya yazinca da rahatliyor :)
yalnizlik benim derdim. devlette fena sayilmayan bir statude isim var. ailem hep destek sagolsunlar. ailemden ayri bir sehirde hayatimi surduruyorum. bu yas oldu ne evlilik ne bisey :/ suan tanisma asamasinda oldugum biri bile yok. bu yaz ortak arkadaslar sayesinde biriyle tanistim. basta istemedim. sonra hemen kestirip atmiyim en azindan taniyim dedim. 35 yasinda bir adamda olmasini pek ummadigim seylerin oldugunun farkina vardim bu adamda ( bu yasta eski "takildiklariyla" sosyal medya iletisimi nedir ya) baska birisi tarafindan sacma sapan aldatilmamdan oturu ben bu ise normalden biraz fazla takilmistim. bu insanlari hayatindan cikarmasinin daha saglikli olacagina dair uyarilarima kulak asmadi falan neysee bu insanla 1 2 ay once muhabbeti kestik. cok sorun cikariyo oldum cunku. gecen hafta tekrar onun oldugu sehire gitmem gerekti. ayni ortamda ortak arkadaslar olunca gorustuk. eski konular hic acilmadi ama hala ilgisi vardi belliydi. sonrasinda ben kendi sehrime gelince ne ses ne seda. velhasil bugun dusundum dedim yeter boyle nereye kadar. bu insan iyi, kibar, hos sohbet, ilgi ceken, nazik, hemen hemen ayni zevklere sahip oldugumuz, kariyerli bir adam olabilir (ay ne ovdum adami ) ama geldigimden beri ben yaziyorum onda tik yok, olmuyor demek ki. yine gol degil
oyle iste bir melankoligim bu ara. artik kimse olmayacak gibi garip ve sacma bir psikolojideyim. kendimi doktoraya ve kedilerime verdim. normalde gorseniz guclu bir durusa sahip, emaaaan ya evlilik de neymis peeh diyen bir tipken bu ara yalnizligima takildim. ben de isterdim kocamla dertlerimi anlatayim, kaynanama falan sayayim ama tey tey teyben daha evlilik teklifine evet deme level'ina bile gelemedim
olur dimi olsun cunku lutfen
hahaha ben de alindim bunu ustume. cok tesekkur ederim. atmiyorum mesaj falan kimmis o kimmisKız gerçekten öyle
Bence sen o mesaj çektiğin adama artik mesaj atma kendini ne zannediyor Allah için. Icimden bir his cok güzel bir kadin oldugunu söylüyor.
merhaba hanimlar. oncelikle anlatacagim seyler belki kiminize dert gelmeyebilir ama iste uzun zamandir icimde birikti. hem insan buraya yazinca da rahatliyor :)
yalnizlik benim derdim. devlette fena sayilmayan bir statude isim var. ailem hep destek sagolsunlar. ailemden ayri bir sehirde hayatimi surduruyorum. bu yas oldu ne evlilik ne bisey :/ suan tanisma asamasinda oldugum biri bile yok. bu yaz ortak arkadaslar sayesinde biriyle tanistim. basta istemedim. sonra hemen kestirip atmiyim en azindan taniyim dedim. 35 yasinda bir adamda olmasini pek ummadigim seylerin oldugunun farkina vardim bu adamda ( bu yasta eski "takildiklariyla" sosyal medya iletisimi nedir ya) baska birisi tarafindan sacma sapan aldatilmamdan oturu ben bu ise normalden biraz fazla takilmistim. bu insanlari hayatindan cikarmasinin daha saglikli olacagina dair uyarilarima kulak asmadi falan neysee bu insanla 1 2 ay once muhabbeti kestik. cok sorun cikariyo oldum cunku. gecen hafta tekrar onun oldugu sehire gitmem gerekti. ayni ortamda ortak arkadaslar olunca gorustuk. eski konular hic acilmadi ama hala ilgisi vardi belliydi. sonrasinda ben kendi sehrime gelince ne ses ne seda. velhasil bugun dusundum dedim yeter boyle nereye kadar. bu insan iyi, kibar, hos sohbet, ilgi ceken, nazik, hemen hemen ayni zevklere sahip oldugumuz, kariyerli bir adam olabilir (ay ne ovdum adami ) ama geldigimden beri ben yaziyorum onda tik yok, olmuyor demek ki. yine gol degil
oyle iste bir melankoligim bu ara. artik kimse olmayacak gibi garip ve sacma bir psikolojideyim. kendimi doktoraya ve kedilerime verdim. normalde gorseniz guclu bir durusa sahip, emaaaan ya evlilik de neymis peeh diyen bir tipken bu ara yalnizligima takildim. ben de isterdim kocamla dertlerimi anlatayim, kaynanama falan sayayim ama tey tey teyben daha evlilik teklifine evet deme level'ina bile gelemedim
merhaba hanimlar. oncelikle anlatacagim seyler belki kiminize dert gelmeyebilir ama iste uzun zamandir icimde birikti. hem insan buraya yazinca da rahatliyor :)
Ah ah keşke tek derdim kendim ve yalnızlığım olsa :) sihirli bir değnek olsada keşke bize dokunup yerlerimizi değiştirse :) ne güzel dert be offf bende istiyorum bundan.
bende de var irdelenmesi gereken bir konu hissediyorum. maskulenlik olayi olabilir. erkek arkadaslarim hep oyle diyor erkek gibisin diye. bu goruntu olarak degil kesinlikle ama davranis olarak.
valla sildim heryerden de yillarca kacsam kactigimi anlamayacak biri. o bahsettigim sahista da disil enerji yuksek benceyanyanayken bi degisik oluyoduk zaten roller degismis gibi :) tamam tavsiyelerinize uyup bu konuyu aklimdan cikarmaya caliscam.
ne guzel ve anlamli bir nick. protest asiklar...iste benim de istedigim boyle ruh esim aslinda. ulke ulke gezelim, kampa gidelim,tiyatro izleyelim birlikte esimle. hemen alistim esim lafina :) dusunmeyi birakayim madem o zaman.
“Arzu ettiğiniz şeyler, beklemekten vazgeçtiğiniz anda gerçekleşir; Bu hayatın ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir.” felsefesine uyayim
hehe tabiki hayir. caktirma aramizdaaUyabiliyorsan helal diyorum:) tam da az evvel eşim nerde acaba dedim içimden
Bana kalirsa erkekler cok anac yemek yapip surekli evi, cocuklari icin didinen kadinlarida sevmiyor. Daha dogrusu hayalindeki kadin degilde annesi olarak goruyor. Yada mesela sirti terleyince annesi gibi atletini degistirip yemegini yediyediren vs. Evet ilk basta bu ilgi alaka hoşlarina gitse de sonrasinda daha feminen ve daha ben merkezci, daha erkekten fazla şey bekleyen sorumluluk yukleyen kadinlari tercih ediyorlar. Sizinki biraz istisna bence tercih meselesi diyelim ya da.Cok cok bakimlilar ve maskulen ya da erkek gibi davranan kadinlar erkeklerin tercihi degil bence.
Birinci grup erkekteki ozguveni yerle bir ediyor, ikinci grup ise enseye tokat popoya saplak takiliyor.
Benimde ne hikmetse hayatima giren kim varsa ciddi dusundu, bikacindan pacami zor kurtardim hatta.
Cok goze batan bi guzelligim yok, ortalamayim.
Cabasiz giyinirim, bohem tarafim vardir ama bakimsiz da degilim.
Ama ciddi bi anaclik soz konusu bende, elimden gelse tum dunya icin yemek yapar dagitirim, esimle tanistigimizda ilk o yonumu sevmis mesela.
Kafaya takmadiginizda dogru kisi karsiniza cikar
Bana kalirsa erkekler cok anac yemek yapip surekli evi, cocuklari icin didinen kadinlarida sevmiyor. Daha dogrusu hayalindeki kadin degilde annesi olarak goruyor. Yada mesela sirti terleyince annesi gibi atletini degistirip yemegini yediyediren vs. Evet ilk basta bu ilgi alaka hoşlarina gitse de sonrasinda daha feminen ve daha ben merkezci, daha erkekten fazla şey bekleyen sorumluluk yukleyen kadinlari tercih ediyorlar. Sizinki biraz istisna bence tercih meselesi diyelim ya da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?