yaş oldu 31...

çok çok katı şekilde seçici olmamak lazım. daha doğrusu karşıdan dört dörtlük olmasını beklememek lazım. çünkü öyle biri yok.
insanın bir eşi olması güzel bir şey. bence gerekli de.
hı tabi olmasa da bir mutsuz olma nedeni değil, ama neden olmasın yani? 7-8 milyar insan içinde size de uygun biri vardır mutlaka :)

bende de var irdelenmesi gereken bir konu hissediyorum. maskulenlik olayi olabilir. erkek arkadaslarim hep oyle diyor erkek gibisin diye. bu goruntu olarak degil kesinlikle ama davranis olarak.
valla sildim heryerden de yillarca kacsam kactigimi anlamayacak biri. o bahsettigim sahista da disil enerji yuksek bence yanyanayken bi degisik oluyoduk zaten roller degismis gibi :) tamam tavsiyelerinize uyup bu konuyu aklimdan cikarmaya caliscam.

Yaşa neden takıldınız ki şu an zaten uni bitiripde kariyer yapan kadınlar sizin yaşınızda ancak evleniyorlar.25 yaşında evleniode mutsuz evlilik yapacağınıza ( genelleme değil) 35 de evlenin, sağlam bir evliliğiniz olsun

Kız gerçekten öyle
Bence sen o mesaj çektiğin adama artik mesaj atma kendini ne zannediyor Allah için. Icimden bir his cok güzel bir kadin oldugunu söylüyor.
hahaha ben de alindim bunu ustume. cok tesekkur ederim. atmiyorum mesaj falan kimmis o kimmis
ne guzel insanlarsiniz gercekten. yol gosteren, su saatte yapmasi gereken islerinden feragat edip derdimi dinleyen herkesin istedigi seyler hemen olsun insallaah :)

Evlilik için geç kalınmış bir yaş olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Ah ah keşke tek derdim kendim ve yalnızlığım olsa :) sihirli bir değnek olsada keşke bize dokunup yerlerimizi değiştirse :) ne güzel dert be offf bende istiyorum bundan.

Ah ah keşke tek derdim kendim ve yalnızlığım olsa :) sihirli bir değnek olsada keşke bize dokunup yerlerimizi değiştirse :) ne güzel dert be offf bende istiyorum bundan.

aah ah komsunun cimeni her zaman daha yesilmis hemsireee

25 yasindayim evliyim esimi gercekten cok seviyorum mutluyuz cok sukur arada ufak sorunlarimiz cikiyor tabikide. Ama ben bile bekarligima ozluyirum bazen bekarsam olsam calissam gezsem diye :)

Cok cok bakimlilar ve maskulen ya da erkek gibi davranan kadinlar erkeklerin tercihi degil bence.
Birinci grup erkekteki ozguveni yerle bir ediyor, ikinci grup ise enseye tokat popoya saplak takiliyor.
Benimde ne hikmetse hayatima giren kim varsa ciddi dusundu, bikacindan pacami zor kurtardim hatta.
Cok goze batan bi guzelligim yok, ortalamayim.
Cabasiz giyinirim, bohem tarafim vardir ama bakimsiz da degilim.
Ama ciddi bi anaclik soz konusu bende, elimden gelse tum dunya icin yemek yapar dagitirim, esimle tanistigimizda ilk o yonumu sevmis mesela.
Kafaya takmadiginizda dogru kisi karsiniza cikar

Uyabiliyorsan helal diyorum:) tam da az evvel eşim nerde acaba dedim içimden

Bana kalirsa erkekler cok anac yemek yapip surekli evi, cocuklari icin didinen kadinlarida sevmiyor. Daha dogrusu hayalindeki kadin degilde annesi olarak goruyor. Yada mesela sirti terleyince annesi gibi atletini degistirip yemegini yediyediren vs. Evet ilk basta bu ilgi alaka hoşlarina gitse de sonrasinda daha feminen ve daha ben merkezci, daha erkekten fazla şey bekleyen sorumluluk yukleyen kadinlari tercih ediyorlar. Sizinki biraz istisna bence tercih meselesi diyelim ya da.

Bekarlığın kiymetini bilin ya . Su an sizin yerinizde olmak vardi sahsen :) simdi diyorum kıymetini bilememisim hep depresif takılmışım. Ah ah :)

Çözülmüyorlar ki valla bi de bize karmaşık derler . Ben 2.dediğin kadınlardanım. ama bu sefer de yok ev dağınıkmış yok hiç mi ilgimi çekmiyormuş anaç olmak vs vs . Bu sefer öyle olayim dedim bakalım. Icimden pek gelmese de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…