yaş oldu 31...

Malesefki bu konu bizim elimizde olan birsey değil bende 30 yaşindayim ama işte olmuyor kendi adima bu saatten sonra ümidim kalmadi erkekler genç istiyor 20 li yaşlarda artik en güzel zamanlarimiz yalniz geçiyor işte üzgünüm

Evlenmek cok önemli birsey degil bende bazen pisman oluyorum evlendigime. Evlenmeden önce yemek yapmiyordum,camasir yıkamıyordum,ütü yapmıyordum ve bana kimse "tayttan başka giyecek birşey bulamadın mı " demiyordu.
Yani kocamla ufak tefek sorunlar oluyor her evdeki gibi işte ama üfffff
Hayat cok sıkıcı evlenince daha da sıkıcı.
Mesela bana demin diyorki "bizde neler neler görüyoruz ama sesimizi cikarmiyoz"
Dedim ne gördün?
Balkon kapısının önü kirliymis
Hic kaale almadim çamaşırları salona serdim
Simdi is ariyorum evden kacmak için. Baska care yok kesinlikle bak evlenmek cok kotu degil ama evlenmemek te kötü bisey degil
Zaten 35 yasindaki adam ergen olur ki
Ben kendimden 10 yaştan büyük olmayan erkekle evlenmem derdim
Ileri görüşlüymüsüm. Benimki ergen mesela. Nasip..........
Sen 31 sen 40 yasindan asagi birileriyle görüşme bile bence .. ay sen bilirsin.
Dışı adam içi ergen olan erkeklerle dolu etraf
Of yine gerildim yaa . Evlenince sudan cıkmış balığa döndüm ya

Nasipten öte köy yok. Bir günde değişir dünya belli mi olur? Yaş olsun 31, 35, 40... Yanlış karar verip mutsuz olmaktansa yalnızlığın huzurunu tercih ederim.
Ben 30, kız kardeşim 28 yaşında bekarız. Annem bizi koca bulmaya programlamamış, biz napalım. Kazara 27 yaşında ilk kez sevgilim oldu, çok mutluyuz ama nasip olup da evlenemiyoruz. Acaba nasibimde değil mi diye düşünmeye bile başladım. Hayat işte, herkesin kendince bir imtihanı var.
Ben yurtdışında yalnız yaşıyorum, yapayalnızım burada... Dışardan bakarsan çok güçlü, tuttuğunu koparan bir kadınım. Evet öyle ama gel bir de bana sor, güçlü durmak kolay mı?
Ben kedili teyze bile olamıyorun, kedilere alerjim var. Beterin beteri var yani, şükredin :)

Erkekler ergenliğe girip ölene kadar çıkmıyorlar bence

27 yaşımdayım 7yıllık evliyim pişmanmıyım sorarsan pişman olmamak için 3. Nedenim yolda boşver kaybettiğin bişey yok yani üzülme
Bu kadar beklediğine göre umarım iyi bi eş bulursun acele etme geçende de bi konu vardı 30 mu 35 yaşındamı neydi yaşı geçiyo diye evlenmiş mutsuzdu çok üzgündü yani sonra üzülme geç olsun güç olmasın demiş büyükler

Hem kocayla pek dertleşilmiyo beee daha dertleniliyo haberin olsun hani öyle çok büyük hayaller kurma yani

Heheh bende oldum 32 yaz başinda isten ciktim gezdim tozdum ama simdi yogun bir iş arayisindayim ustelik benim senin gibi iyi bir statum falanda yok iliski konusuna gelince hayatima cok insan aldim ( herkezi begenmiyorum yanlis anlasilmasin seciciyim ama ne zaman icime biri sinse ya ciddi iliski insani degil, ya da guven vermiyor, ya da dedigin gibi cok orali olmuyor yazarsan yaziyor yazmazsan yazmiyor o da bir sure sonra insanin hevesini kaciriyor) yani bazen olmayinca olmuyor.
İzmir gibi koca sehirde kendimi yalniz hissediyorum annemle babamla diz dize oturuyorum. Seni cok iyi anliyorum ama elden bisey gelmiyor. Guzellik akilli olmak falan da degil konu kesinlikle. Şans qqmeselesi napsak bilemedim bazen diyorum benim nasibim izmirde degil istanbula falan acilmam lazim

ay ne guzel iste sevdiginle evli olmak nazarim degmesin masallah:) evet hic oyle gunluk hayatta evlilik agzimda olmaz. biz bizeyiz diye dertlesiyorum :) hatta fazla feminik geziniyosun da diyolar :)) cok sagolun :)

taytin nesi varmis, balkon kapisinin onundeki kiri nasil gormus, kafamda deli sorular :/ hic evlenmemis olmak hic yasamadigin bir merak ve heyecan iste. o taraf daha cekici :) yaa 40lara bakasim gelmiyor. valla oyle dis goruntuye cok bakmam da kendilerini cok birakiyo evlenmemis 40 yasinda erkekler ya da genel konusmayayim benim kisitli cevremde oyle oluyor olabilir. akil yasi olarak evet haklisin. 35te de hala ergenlik var maalesef. buyumuyo bunlar

Genelde çok isteyenler evlenemiyor nedense. ..bana psikologum çok maskulensin diyip duruyor,disil enerjim yerlerde sürünüyor ama sonuçta 3 yıldır evliyim.
Bu konuyu kafanızdan ve hayatınızın odağından cikartirsaniz olacak bence...o ayrildiginiz adamı da her yerden engelleyin silin yazmayın. Kaçan kovalanır sonuçta

Ne zaman düşünmeyi bırakırsanız o zaman sizi bulacak. Mantık basit Filleri düşünme
ne guzel ve anlamli bir nick. protest asiklar...iste benim de istedigim boyle ruh esim aslinda. ulke ulke gezelim, kampa gidelim,tiyatro izleyelim birlikte esimle. hemen alistim esim lafina :) dusunmeyi birakayim madem o zaman.

“Arzu ettiğiniz şeyler, beklemekten vazgeçtiğiniz anda gerçekleşir; Bu hayatın ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir.” felsefesine uyayim

Iste gerizekali da ondan
Ben 45 kiloyum kalcam malcam yok bana yani kimse donupte bakmaz. Ayrica bakadabilir goze yasak mi var ? Akli sira kiskanc yani

40 yasindakiler kilo anlaminda mi salmislar kendini bakimsizlar. Bence orta yas krizine giripte daha bakimli olabilirler. Oyleler benim etrafimdakiler de alla alla şaşırdım

Simdi insan bilmedigi seyi merak eder heyecan eder evlenmek cok kotu bisey de degil cok matah biseyde degil birde kader isi gercekten cok iyi cok severek evlendigin kisiyle de düşmanlasabilyorsun

Burada bir uye vardi. Cok konu acmis evlenemiyorum yasim gecti diye sonunda evlenmis simdide cok kotu ve zor bir durumda allah kendisinin yardimcisi olsun ve hepimizin

Gercekten sevdigin ve kafanin uyustugu birisini bulursun insallah ama iyi tanimak gerekiyor

Herkesin hayattan beklentisi farkli oluyor herseyi konusmak gerekiyor bastan. Daha 31 yasta bisey yok hicbirsey belli olmaz belki simdi uyursun sabah uyandiginda yolda birisiyle karsilasir aşık olursun dimi...

Buradaki kocasından kayınvalidesinden dert yananlar da sizin yerinizde olmak için can atar O yüzden Allah hayırlısını versin. Kucağında bir bebekle hayaller ile kurduğu yuvasını bozmak zorunda kalan insanları düşünün ve dua edin her şeyin hayırlısı olsun. Karşınıza iyi insanlar çıkarsın Allah. Ve 31 gayet genç bir yaş evlilik için acele etmeyin. Bu duygularla yanlış bir evlilik yapmaktansa böyle bekar kalmanız emin olun daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…