- 4 Eylül 2010
- 830
- 1.782
- 313
- Konu Sahibi strawberryland
-
hehe annem yazdi sandim bir anGüzel bir dayağa ihtiyacın var bence..
Malesefki bu konu bizim elimizde olan birsey değil bende 30 yaşindayim ama işte olmuyor kendi adima bu saatten sonra ümidim kalmadi erkekler genç istiyor 20 li yaşlarda artik en güzel zamanlarimiz yalniz geçiyor işte üzgünümmerhaba hanimlar. oncelikle anlatacagim seyler belki kiminize dert gelmeyebilir ama iste uzun zamandir icimde birikti. hem insan buraya yazinca da rahatliyor :)
yalnizlik benim derdim. devlette fena sayilmayan bir statude isim var. ailem hep destek sagolsunlar. ailemden ayri bir sehirde hayatimi surduruyorum. bu yas oldu ne evlilik ne bisey :/ suan tanisma asamasinda oldugum biri bile yok. bu yaz ortak arkadaslar sayesinde biriyle tanistim. basta istemedim. sonra hemen kestirip atmiyim en azindan taniyim dedim. 35 yasinda bir adamda olmasini pek ummadigim seylerin oldugunun farkina vardim bu adamda ( bu yasta eski "takildiklariyla" sosyal medya iletisimi nedir ya) baska birisi tarafindan sacma sapan aldatilmamdan oturu ben bu ise normalden biraz fazla takilmistim. bu insanlari hayatindan cikarmasinin daha saglikli olacagina dair uyarilarima kulak asmadi falan neysee bu insanla 1 2 ay once muhabbeti kestik. cok sorun cikariyo oldum cunku. gecen hafta tekrar onun oldugu sehire gitmem gerekti. ayni ortamda ortak arkadaslar olunca gorustuk. eski konular hic acilmadi ama hala ilgisi vardi belliydi. sonrasinda ben kendi sehrime gelince ne ses ne seda. velhasil bugun dusundum dedim yeter boyle nereye kadar. bu insan iyi, kibar, hos sohbet, ilgi ceken, nazik, hemen hemen ayni zevklere sahip oldugumuz, kariyerli bir adam olabilir (ay ne ovdum adami ) ama geldigimden beri ben yaziyorum onda tik yok, olmuyor demek ki. yine gol degil
oyle iste bir melankoligim bu ara. artik kimse olmayacak gibi garip ve sacma bir psikolojideyim. kendimi doktoraya ve kedilerime verdim. normalde gorseniz guclu bir durusa sahip, emaaaan ya evlilik de neymis peeh diyen bir tipken bu ara yalnizligima takildim. ben de isterdim kocamla dertlerimi anlatayim, kaynanama falan sayayim ama tey tey teyben daha evlilik teklifine evet deme level'ina bile gelemedim
olur dimi olsun cunku lutfen
Erkekler ergenliğe girip ölene kadar çıkmıyorlar benceEvlenmek cok önemli birsey degil bende bazen pisman oluyorum evlendigime. Evlenmeden önce yemek yapmiyordum,camasir yıkamıyordum,ütü yapmıyordum ve bana kimse "tayttan başka giyecek birşey bulamadın mı " demiyordu.
Yani kocamla ufak tefek sorunlar oluyor her evdeki gibi işte ama üfffff
Hayat cok sıkıcı evlenince daha da sıkıcı.
Mesela bana demin diyorki "bizde neler neler görüyoruz ama sesimizi cikarmiyoz"
Dedim ne gördün?
Balkon kapısının önü kirliymis
Hic kaale almadim çamaşırları salona serdim
Simdi is ariyorum evden kacmak için. Baska care yok kesinlikle bak evlenmek cok kotu degil ama evlenmemek te kötü bisey degil
Zaten 35 yasindaki adam ergen olur ki
Ben kendimden 10 yaştan büyük olmayan erkekle evlenmem derdim
Ileri görüşlüymüsüm. Benimki ergen mesela. Nasip..........
Sen 31 sen 40 yasindan asagi birileriyle görüşme bile bence .. ay sen bilirsin.
Dışı adam içi ergen olan erkeklerle dolu etraf
Of yine gerildim yaa . Evlenince sudan cıkmış balığa döndüm ya
Kız gerçekten öyleErkekler ergenliğe girip ölene kadar çıkmıyorlar bence
Bence takma belli ki fazla koca diye diretenlerden değilsin öylesine bir anlık duygularını paylaşmışsın. Ama bekarlikta bir evli olan kişiye ayrı bir hayal. En azından benim için. Eşimi seviyorum. Ama düşünsene bekarlık ta ayrı bir gözüm varhakkınızda hayırlısı olsun.
off iste en korktugum sonOlmayadabilir yalnızlığa alışın
Ben bunu deniyorum bu ara
Evlenmek cok önemli birsey degil bende bazen pisman oluyorum evlendigime. Evlenmeden önce yemek yapmiyordum,camasir yıkamıyordum,ütü yapmıyordum ve bana kimse "tayttan başka giyecek birşey bulamadın mı " demiyordu.
Yani kocamla ufak tefek sorunlar oluyor her evdeki gibi işte ama üfffff
Hayat cok sıkıcı evlenince daha da sıkıcı.
Mesela bana demin diyorki "bizde neler neler görüyoruz ama sesimizi cikarmiyoz"
Dedim ne gördün?
Balkon kapısının önü kirliymis
Hic kaale almadim çamaşırları salona serdim
Simdi is ariyorum evden kacmak için. Baska care yok kesinlikle bak evlenmek cok kotu degil ama evlenmemek te kötü bisey degil
Zaten 35 yasindaki adam ergen olur ki
Ben kendimden 10 yaştan büyük olmayan erkekle evlenmem derdim
Ileri görüşlüymüsüm. Benimki ergen mesela. Nasip..........
Sen 31 sen 40 yasindan asagi birileriyle görüşme bile bence .. ay sen bilirsin.
Dışı adam içi ergen olan erkeklerle dolu etraf
Of yine gerildim yaa . Evlenince sudan cıkmış balığa döndüm ya
Pardon konu sahibi sandim sizi evlilik insanda kafada birakmiyorErkekler ergenliğe girip ölene kadar çıkmıyorlar bence
ne guzel ve anlamli bir nick. protest asiklar...iste benim de istedigim boyle ruh esim aslinda. ulke ulke gezelim, kampa gidelim,tiyatro izleyelim birlikte esimle. hemen alistim esim lafina :) dusunmeyi birakayim madem o zaman.Ne zaman düşünmeyi bırakırsanız o zaman sizi bulacak. Mantık basit Filleri düşünme
Iste gerizekali da ondantaytin nesi varmis, balkon kapisinin onundeki kiri nasil gormus, kafamda deli sorular :/ hic evlenmemis olmak hic yasamadigin bir merak ve heyecan iste. o taraf daha cekici :) yaa 40lara bakasim gelmiyor. valla oyle dis goruntuye cok bakmam da kendilerini cok birakiyo evlenmemis 40 yasinda erkekler ya da genel konusmayayim benim kisitli cevremde oyle oluyor olabilir. akil yasi olarak evet haklisin. 35te de hala ergenlik var maalesef. buyumuyo bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?