yaş oldu 31...

Valla ben 37 yaşında kadınım, medeniyetle selamlaştığım eski sevgililerimle aramdaki sosyal medya takipleşlme ilişkisinin ergence olduğunu düşünmüyorum :) ergence olan sanki biraz sizin tavrınız olmuş gibi ama neyse Zaten başka mevzular da varmış bitmiş gitmiş ben sadece merak etmiştim ve tam da tahmin ettiğim gibi, biraz stalk biraz üstünde kafa yormayla siz kaynaklı ortaya çıkmış konu
Asıl mevzuya geleyim yalnızlık.. Yani şunu belirtmeliyim ki bence yalnız olmamak adına ilişkiler yaşarsanız asıl hatayı orda yapar gerçek yalnızlığa orda düşersiniz.. Aşk evliliği şart değil belki ama kesinlikle ve kesinlikle sevgi veya ciddi bi beğeni hayranlık falan olmadan hayatınıza birini almayın sevgili anlamında dahi.. İlk eşimden boşandığımda amaan boşver zaten evlenip napcaksın falan diyebilirdim (29 yaşımda evlenip 30 yaşında boşanan biriyken), ama şimdi (34 yaşında ruh eşiyle evlenmiş biri olarak) doğru insanı bulursan evlilik yaşanması gereken bi sosyal hede diyebilirim.. Fakat kesinlikle aranarak bulunacak bişey değil kader kısmet.. Herkes evlenecek diye de bi kural yok, tek başına da gayet mutlu olan insanlar tanıyorum. Odak noktası evlilik veya ciddi ilişki olan ne kadar insan tanıdıysam da hepsi ya yalnız ve mutsuz, ya da yanlış insanla birlikte ve mutsuz. O yüzden bu konuyu yaşamınız odağından uzaklaştırmanızı öneriyorum.. Su akar yolunu bulur.. Sevgiler

Ben de 29 yaşındayım. Aslında evlenmek istemiyorum ama hayatımda biri olsun istiyorum tabii ki. Bir deftere imza atmadan hür bir şekilde yaşamak istiyorum. Maalesef Türkiye'de bu mümkün olmuyor. Bir kadın ve erkek evli olmayıp aynı evde yaşadığı zaman namusa kadar dil uzatma cüreti gösteriyorlar. Şayet bir gün o levele ulaşırsak evlenmeden aynı evde yaşamak tercihim olur.

ben eşimle evlenmeden önce 2 yıl birlikte yaşadım.. Ve yaşayabildiğimizi görünce evlenmeyi kabul ettim Eski eşimle 9 yıl sevgili nişanlı olup (sürekliliği 1 yılı aşmayan,dönem dönem birlikte de yaşadığımız zamanlar da olmasına rağmen) evlendikten aynı eve tamamen girdikten 2 ay sonra boşanmaya karar vermiş olmamın yoğurdu üfleyerek yemek gerektiğini bana öğretmiş olması da bunda büyük etken.. Ayrıca 10 yıl birlikte yaşayan 10 yıl sonra aynı eve gelinlikle giren çift arkadaşım var benim.. Türkiyede mümkün değil falan değil yani Büyük şehirlerde öyle bi baskı olduğunu düşünmüyorum.

ya tabiki benim yaptigim da ergence olabilir her turlu elestiriye acigim fakat zaten ortak arkadaslar vasitasiyla aldatilma surecimi ve bu konuda hassas oldugumu da bilen bir sahisti. bastan konusmustuk hu konulari, zaten gecmiste eski sevgili sayisi 1 oldugundan, bu durumda ona guvenmem gerektiginden asla hicbir sekilde bu insanla gorusmediginden bahsediyordu. eskiler mevzunu kapatip, asla gorusmeyecegini soyledikten sonra ben bu sosyal medyasindaki kizlari gordum ve bu hos olmadi. sonrasinda ondan hoslanan kizlarla sosyal medyadan gorusup reddetmek icin uzuuuun uzuuun cabaladigini, bu sekilde hallemedigi icin yuzyuze gorusmesi gerektigini soyleyen de ayni insan. bu surecte benim bunlardan haberim yok. en sonunda yuzyuze gorusmesi gerektigini soylediginde haberim oluyor. tabiki bunu bile biraz anlayisla karsilayabilirdim ta ki benim aramizda hicbisey gecmesi mumkun olmayan erkek arkadasimla buluscagimi soyledigimde olay cikarip baslamadan bitsin demeseydi. velhasil eski sevgili mevzulari bence net gereksizdir. ben hayatimda tutmam. karsimdaki insandan da bunu beklerim. yapamiycaksa saklamak yerine bastan soylemeliydi. cifte standart esitsizlik olayina girmiyorum bile...

evet benim istedigim de bu aslinda ruh esiyle evlilik. simdiye evlenmis olabilirdim diger turlu. siz bulmussunuz ne kadar sanslisiniz. umarim herkes sizin kadar sansli olabilir. sevgiler...

Son düzenleme:
Maalesef benim yaşadığım yerde baskı var. Teyzeler camda beklerler kim gelip gidiyor diye

bu ulkede zor is canim. hele cocuk mocuk mevzulari ooov

profiline baktim da cok aktifsin sen. tam olmak istedigim ama usendigim gibi bence senin olasiligin yuksek hic bosuna moral bozma :)
yok yahu :))) hepsi mübala bendeki, takıldım sadece sana
evlenmemek benim tercihim
görmüşsün sende, benim mizacıma göre bir adam bulmak zor, kısıtlanamam ben, bir kutuya kapatılamam

yok yahu :))) hepsi mübala bendeki, takıldım sadece sana
evlenmemek benim tercihim
görmüşsün sende, benim mizacıma göre bir adam bulmak zor, kısıtlanamam ben, bir kutuya kapatılamam
hee ben de zaten kelin merhemi olsa durumundaydim :) yaa ne guzel bir kafa yapisi. halinden memnunsan en guzeli. neler yapiyosun senden ornek alabilirim :)

Esim ilgi arsizi.
Annesi cok maskulen bi tip, araba tamir eder, boya yapar vs.
Soguk mesafelidir.
Belki onda kucukken bulamadigini buyuyunce aradi bilmiyorum.
Ama anac olsam da tripli micmic bi insan degilim.
Kendi basima her isimi gorurum, tek takilmayi severim.
Esim gorevdeyken korkmam vs.
Hani dirdir yapan haminne tiplerden hic degilim, sadece doyurmayi severim.
Utu vs hiiic ugrasmam :)

haftaya benim de yaş 31..
evliyim 1 çocuğum var.
keşke evlenmeseydim felan demiyorum ama keşke daha çok gezseydim diyorum. şimdi de sağlam geziyorum ama istediğim kadar değil.
çalışıyorsun, paran var gezsene dünyayı..
yalnızlık dediğin insanın kendi kendisine kurmasından başka bir şey değil. hep pembe dizilerin doldurması, hep kocişli salak salak kadınların gösterişi yüzünden ah evlenemedim kafasına giriliyor bir saatten sonra.
beni dinle hemen bir uçak bileti al koptur git bir yerlere..

oncelikle cocugunla sana musmutlu yasamlar dilerim.
haha kocisime soyle kurdeleli dantelli yeni gelin sunumu yapamadan gocecem su dunyadan en cok ona yaniyorum
ya valla cok haklisin hep gezmek istiyorum. yurt icinde fena gezmedim. yurt disinda daha baslangic seviyesi ama gezecek insan bulamiyorum ki. cok genis bir cevrem yok eskisi kadar. olanlarin da kendi hayat dertleri ugraslari var dogal olarak. yazin gezdim biraz ve cogunda yalnizdim. benim sanirim cevre genisletmem lazim suan o sonuca vardim. tesekkurler

Bence taktığın şey tamamen dertsiz olman
Ben de 30 umda evlendim valla iyiki de geç evlenmişim yani, erken evlilik pişmanlıktır, bunu ciddi söylüyorum, ne kadar mutlu olursan ol insanın yirmili yaşlarda yaşaması gerekenler vardır, bu bunları yaşamadan evlenince hep içlerde uhteler kalıyor falan. Merak etme nasibinin yazıldığı gün sana kendi gelecek.

Her kocaya dert anlatılmıyor ki bacım! Bende isterdim bekar olup hayatın sorumluluklarının aza inmesini , kayınvalide kayınpeder derdi olmadan en güzeli koca derdi olmadan gezip tozmayı pehhhhhhh..

İşin özü;
Insan elde edemediğinin delisi , elde ettiğinin nankörü olurmuş. der giderim..

canim ne guzel yazmissin. ben de diyordum ki 30larin basinda evlenirim ama bir aday adayim bile olmayinca acaba nasibim yok mu ki demeye basladim

Şükredeceğiniz şeyler aileniz hayatta size destek ve işiniz var. Hayatta her an her şey dört dörtlük olmuyor maalesef. Sizin de sınandığınız şey budur. İnşallah yakın zamanda gönlünüze göre birini bulursunuz. Ayrıca adamın özelliğinden hoşlanmamışsınız. Boşuna övmeyin. Pek güvenilir değil belliki. Yazmayın hayatınıza devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…