yaş oldu 31...

Rahmetli anneannemi andırdın sabah sabah
Derdi ki ''Ölüler zanneder ki diriler her gün helva yiyor''
Evliliği doğan çocukları resmileştirmek için yapılan bir LTD ŞTİ olarak görüyorum.Yani en azından ben öyle yaptım.
Umarım ve dilerim ki senin karşına çıkan adam beklediğine değsin. Bu arada yaşın harika bir yaş sakın geciktiğini düşünme ben 24 de evlendim, 25 de anne oldum, 26 da boşandım. Geciken sen değilsin bizler erkenciyiz....

Benc
e asıl istisna sizin anlattığınız.

yaş31 değil 41 olsa bile yanlış evlilik çekilmez. aslında hiç bir şekilde çekilmez. çocuk için evlenilmez. ekonomik özgürlüğünde var. evlilik iyi bişi değil. desem. evli olmadıgın için anlamazsın ama sonradan hak verirsin. sevgiler.

Daha gecmisteki kadinlardan siyrilamayan herifi nede övdünüz evet.

aslinda ovmek degil. dunyada herkesin bakis acisi uyusmuyor maalesef. ona gore bu yaptigi onun kendi sinir kosullarinda cok normal. "konusmuyorum etmiyorum, engellemek silmek bana gore degil" dedi. bana gore de cok ters bir durum aslinda. bayaa bir tartismalar cikti bu yuzden.
amaaan herkesin seyine kimse karisamiyo iste

kız şimdi iş yerinde konuşuyorduk

bekar olsak neler yapardık diye
yabancıların çocukları çok güzel oluyor acaba bir yabancı alsaydık soyu güzelleştirseydik diye

şaka bir yana ye iç gez tatillere git gel sonra tekrar git
nasılsa evlenirsin merak etme

haha anneannen cok hakli. ben de saniyom ki evliler her gun ooh gezmeler, davetler, partiler
20 yasimda asik oldum ben de. valla okul aile derdi olmasa o yasta evlenirdim. ailem kesinlikle karsiydi o islere erken yasta ama o yasta gozu karartmayinca sonrasinda da zor oluyomus gordum ki. yasadigim yer cok buyuk bir sehir degil. yasitlarim zaten evli. onlarla cok gorusme imkanim olmuyor. gideyim de kamp, kulup, gezi ne varsa katilayim diyorum. sonra bi emaaaaan diyorum kim ugrasacak

merak ettiğim konu kendisi mi söyledi eski takıldığım kadınlar sosyal medya hesabımda ekli diye? Bu durum nasıl ortaya çıktı ki? Benim de eski bikaç sevgilim sosyal medya hesaplarımda ekli ama eşim onların eski sevgilim olduğunu bilmiyo mesela? Bilmesi de gerekmiyo bence.. Belki onun da eklidir ben de hiç sorma gereği duymadım.. Sonuçta sosyal medya odaklı yaşayan insanlar değiliz beni gerçek hayatı ilgilendirir karşımdaki insanın

Canım yaşın abartılacak yaşta değildi. Artık zaten bu yaşlardan sonra evlilikler düşünülüyor. Hem bırak geç olsun güç olmasın. Evlenenlerden çok boşanmaların yaşandığı zamandayız. Bak sen artık belli bir olgunluğa erişmişsin. Böyle şeylere panikle yaklaşma. Dua et Rabbim sana hayırlı zamanda hayatının tamamını sürdüreceğin hayırlı birini nasip etsin. Değilse inan bana evlenmekle de bitmiyor. Ne insanlar var evli ama yalnız. Hani derler ya kalabalıklar içinde yalnızlık. O yüzden sıkma canını hayat akışında kalsın zaten vakti gelmeden biz insanlar bişeyi olduramayız. Ve şunu da unutma insanlar göründüğü gibi olmuyor hatta aynı hayatı paylaşınca asıl o zaman tanımaya başlıyorsun. Daha uzaktan baktığında sana soru işaretleri çıkarıyorsa emin ol içine girince daha büyükleri çıkacaktır.

Sen çoğu erkeğin tercih etmeyeceği kadınlardansın.
Fazla güçlüsün,
Fazla umursamazsın,
Erkekeler muhtaç kadın sever (genellemiyorum kızlar coşmayın)
Ayyyy hayatım ben yapamam ki sen halledivercilere bayılırlar.
Ama ne yapıyoruz doğru kişiyi bekliyoruz

hehe ya soyle oldu aslinda. ben arkadaslarinin konustugu bi kac biseyi birlestirdim kafada alakasiz seylerdi ama o an niyeyse kafamin calisasi tuttu. sonra bu kiz kim diye bakarken baktim bikac fotosunun altina yorum yapmis. yuzyuzeyken hic beklemedigi anda cat diye soruverdim. bu x isimli kiz senin eski sevgilin mi diye. once sasirdi kaldi bi. sonra geveledi. en sonunda da eskiden gorustuk biseyler yasadik ama 1 ay surdu devami gelmedi iyi insan dedi. ben de dedim ben gelmisim bu yasa. ergen ergen islerle ugrastirma beni. sileceesin o kizi. engelliyecesin mesenedeen yok dedi ben engellemeye karsiyim falan filan. neyse bikac mesele daha oldu boyle. sonrasi iste malum :)

Aynı yaştayız. Bu güne kadar ne çocuk mu IĞRANÇ derdim artık internetten kız çocuklarının fotoğraflarına bakıp duygusala bağlayıp gözlerim doluyor. Bende de aday adayı dahi yok.

Aynı yaştayız. Bu güne kadar ne çocuk mu IĞRANÇ derdim artık internetten kız çocuklarının fotoğraflarına bakıp duygusala bağlayıp gözlerim doluyor. Bende de aday adayı dahi yok.
ayyy kaderdaşım dert ortagiiiiiimayni kiz cocuk manyakligi var bende de. hayirlisi insallah bacim hakkimizda

Yalnızlık zor insanı türlü türlü düşüncelere sürüklüyor.
Yaşınız çok genç, lütfen üzülmeyin olumsuz düşüncelerimiz duruşumuza da yansıyor.
Karşıya negatif elektrik verebiliyoruz.
Ayrıca o adamada yazmayın. Çok istiyorsa o yazsın.Ben çok olur gibi görmedim o ilişkiyi
Siz yalnız değilsiniz. Sadece yalnızlığı tercih ediyorsunuz.
Yoksa bu adamda olur hayatınızda başka biride olur. o eksi gördüklerinizle kabul ederseniz olur niye olmasın
Siz kabul etmeyerek en doğrusunu yapıyorsunuz. Seçici olmak lazım.

haha gaza geldim. yapamiyacagimiz sey yok bizim. dogru diyosun valla biz kadinlar cidden gucluyuz. anladigim kadariyla tek cocukla kendi basina hayat surduruyosun. asil guclu durus bu iste.

bir erkek arkadasim araba kullandigim ve o araba kullanmayi bilmedigi icin yanimda oturmayi sindiremeyip ayrilmisti. ne tipler var ya

aynı yaştayız bende hem çevre baskısı hem ailemin beklentisi hemde artık yalnız kalmak istemediğimden evliliği istiyorum..Tanıştırıldığım kişilerle olmadı.Kendim girdiğim bir ortamda beni beğenip konuşmak isteyen biri oldu en son onunla da konuşmayı denedim ama frekans tutmadı..Yani benim elimde değil bu iş bizim elimizde değil onu net biliyorum..Çünkü kabul etmekse ediyorum tanımayı deniyorum ama bana uygun kişileri karşıma çıkaran ilahi güç başkad bşey değil.Yaşı kafaya takıyorum bende ama bunu başka şeylere yönelerek yenmeye çalıştım başardım gibi şu an takmamakla beraber yeni kişilere de açık durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…