yaş sorun olur mu.

Benim için bir erkeğin benden 1 yaş bile küçük olması sorun olur ve öyle birşeyi düşünemem ki 7 yaş mümkün değil yani. Ama sizin için sorun değilse değildir bu kişiden kişiye göre değişir.

Yaş dediğin iki rakamın yan yana gelmiş hali, mühim olan o iki rakamı nelerle doldurduğun, ne kadar olgunlaştığın.
Boşver sen ya, dene bir gör. Olgunlukmuş, şuymuş, buymuş bakma. Benimki büyük de noluyor, erkekler her yaşta çocuk gibi :27:

slm kızlar aranıza yeni katıldım. sizlere birşey sormak istiyorum ben ve erkek arkadaşım arasında 7 yaş var . yani o benden 7 yaş küçük sizce bu sorun olur mu. yada benim gibi var mı

Sen mutluysan,içine siniyorsa her şey ve de seviyorsan emin ol asla engel degil..

erkek kadından büyük olunca garip karşılanmıyor ama böle olunca hemen aa diyolar .neden sorun olsun ki karşındaki adam gibi adamsa seni taşıyabiliyorsa hiç bir sorun olmaz gayat güzel olur .

ben kendimden 1 yaş büyüğü bile istemem bırak küçüğü.. ama sen kendine çok ii bakarsan, salmazsan kendini ,her daim onun gibi genç görünmeyi başarırsan olur derim yoksa gözü kayabilir dışarıdaki çıtırlara zamanla

Aşıkşanız boyu, kilosu, aranızdaki km, yaşı hepsi birer rakamdan ibaret oluyor.
Önemli olan bunu ailelere kabullendirebilmek sanırım..
Bu konuda işiniz var.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

sizin kaç yaş var ve nasıl tavsiye ediyor musun gülücük attığına göre mutlusun.

şöyle söyleyim. çok şükür fazla bir derdimiz yok. evlenince
ipler senin elinde. sen yöneteceksin onu.
hele birde çocuksu yapısı varsa o zaman daha zor...
benim eşimle aramda 7 yaş var.
ha yaş sınırmıdır. atıyorum 30 yaşını geçen her adam olgunmudur elbette hayır. kişiye göre değişir.
bazı adamlar vardır 50 yaşında hala olgunlaşmamıştır.. bazısı vardır 25 yaşında 50 yaşındaki adamın olgunluğunu taşır..
yapıya göre değişir. çevreye yetiştirilme tarzına göre değişir. benim 27 yaşında erkek kardeşim var görseniz çocuk yani. bunu evlendirsen ne olur. pış pışta pış pış...
bu adam 50 sindede olgunlaşmaz. aman oğlum paşam oğlum...

Son düzenleme:
Kafalar uyusuyosa niye sorun olsun? Siz zaten anlarsiniz karsinizdaki olgun mu degil mi. Hee bir tek sey var, gelecege donuk bir iliski yasadiginizi farzederek soyluyorum, onun kafasindaki evlilik zamaniyla sizin istediginiz zaman uyusacak mi,o onemli. Eger size derse ki ben 30 umdan evvel evlenmeyi dusunmuyorum, o zaman sizin icin sorun olur mu bilmem.

Kafalar uyusuyosa niye sorun olsun? Siz zaten anlarsiniz karsinizdaki olgun mu degil mi. Hee bir tek sey var, gelecege donuk bir iliski yasadiginizi farzederek soyluyorum, onun kafasindaki evlilik zamaniyla sizin istediginiz zaman uyusacak mi,o onemli. Eger size derse ki ben 30 umdan evvel evlenmeyi dusunmuyorum, o zaman sizin icin sorun olur mu bilmem.

hepinize tavsiye ederim kızlar harika birşey bu... dua edin rabbim bizi hiç ayırmasın.

Back
X