- Konu Sahibi deniziskele
slm kızlar aranıza yeni katıldım. sizlere birşey sormak istiyorum ben ve erkek arkadaşım arasında 7 yaş var . yani o benden 7 yaş küçük sizce bu sorun olur mu. yada benim gibi var mı
var ... ben :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar aranıza yeni katıldım. sizlere birşey sormak istiyorum ben ve erkek arkadaşım arasında 7 yaş var . yani o benden 7 yaş küçük sizce bu sorun olur mu. yada benim gibi var mı
sizin kaç yaş var ve nasıl tavsiye ediyor musun gülücük attığına göre mutlusun.var ... ben :)))
sizin kaç yaş var ve nasıl tavsiye ediyor musun gülücük attığına göre mutlusun.
Kafalar uyusuyosa niye sorun olsun? Siz zaten anlarsiniz karsinizdaki olgun mu degil mi. Hee bir tek sey var, gelecege donuk bir iliski yasadiginizi farzederek soyluyorum, onun kafasindaki evlilik zamaniyla sizin istediginiz zaman uyusacak mi,o onemli. Eger size derse ki ben 30 umdan evvel evlenmeyi dusunmuyorum, o zaman sizin icin sorun olur mu bilmem.