Bu da gerçek evet doğum ev işi aynı zamanda çalışma hayatı vs derken kadın erken yaslanıp olgunlaşıyor Erkeğe göre ama bu demek olamaz ki kadın kendinden küçük biriyle anlaşıp mutlu olamaz
Cok mantiksiz bi mantikla yaklasmis olaya.. Tamam, bu istegi kendince normal olabilir ama ifadesi olmamis bence.. Takintili geldi bana..Herkese merhaba, ben 26 yaşındayım, yaşıtım olan birinden hoşlanıyorum tam
26 değil 25 bucuk diyelim onun yaşına. Aramızda elektriklenme oldu ve birbirimizi tanımaya karar verdik 4 ay önce ,
birbirimizi tanıma sürecindeyken , 5 gün önce geleceğimizin sorunlu olma ihtimali yüksek diyerek beni terk etti.
Neden diye sorduğumda ise , kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor.İleride sorun yaşayabiliriz.
Kendimden 6-7 yaş küçük bir kızla birlikte olursam benim için daha iyi olur, sen de güzel iyi bir kızsın, 30 yaş ve üstü adamlar senin icin daha doğru bir tercih olur bence dedi. Hiçbir şey diyemedim sadece tamam dedim. Moralim çok bozuldu. Biraz yaşlı hissettim o gece, sonra saçmaladıgımın farkına vardım geçti.
Tamam çok iyi saygılı efendi yakışıklı iyi aile terbiyesi almış biri ama bence böyle olmasında sebep, ergenlik travmaları , ergenken hoşlandığı kendi yaşıtındaki kızlar
bunun yerine kendinden daha büyük erkekleri secmis . Sizce bu yüzden mi böyle davranıyor ? İlk sevgilisi 2 yıl önce olmuş .
Herkese merhaba, ben 26 yaşındayım, yaşıtım olan birinden hoşlanıyorum tam
26 değil 25 bucuk diyelim onun yaşına. Aramızda elektriklenme oldu ve birbirimizi tanımaya karar verdik 4 ay önce ,
birbirimizi tanıma sürecindeyken , 5 gün önce geleceğimizin sorunlu olma ihtimali yüksek diyerek beni terk etti.
Neden diye sorduğumda ise , kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor.İleride sorun yaşayabiliriz.
Kendimden 6-7 yaş küçük bir kızla birlikte olursam benim için daha iyi olur, sen de güzel iyi bir kızsın, 30 yaş ve üstü adamlar senin icin daha doğru bir tercih olur bence dedi. Hiçbir şey diyemedim sadece tamam dedim. Moralim çok bozuldu. Biraz yaşlı hissettim o gece, sonra saçmaladıgımın farkına vardım geçti.
Tamam çok iyi saygılı efendi yakışıklı iyi aile terbiyesi almış biri ama bence böyle olmasında sebep, ergenlik travmaları , ergenken hoşlandığı kendi yaşıtındaki kızlar
bunun yerine kendinden daha büyük erkekleri secmis . Sizce bu yüzden mi böyle davranıyor ? İlk sevgilisi 2 yıl önce olmuş .
Yüzde yüz katılıyorum ayrıca bu kadar dıygusuz bi konuşmayı bi dişiye karşı bi erkek ya gay olduğu ve sadece çocuk yapıp topluma karışmak için evlenmek amacıyla ya da aşırı kompleks ve psikolojik -cinsel(kendini başka erkeklerle kıyaslamayacak kadar az ilişki veya sıfır ilişki yaşamış kız olsun diye) sorunları olan bi adam yapar nolur arkana bakmadan kaç ve şükret arkadaşım... Duygusuz vicdansız adamlara 1 dk nı bile harcama zarar görürsün." çok iyi saygılı efendi yakışıklı iyi aile terbiyesi almış biri" mi?
Bildiğin mal, kadın erken çöker, daha çıtırına yatırım yapayım aklında.
G.vat olduğu için. Yanındaki kadını başkasına yakıştıran erkek g...t oluyor kısaca
bence kendinize haksızlık etmeyin annelik her kadın güzelleştirir istisnasız. evet biraz yıpranıyor kadınlar evlenıp çocuk sahıbı oluncaYas farkinin kesinlikle önemli olmadigini dusunuyorum ama bu konuda size katılıyorum. Kendimden biliyorum cok cok guzel bir kadindim. Maalesef ben catlamayan azinliktan olmadim hamileligime cok dikkat etmeme sadece 8 kilo almama ragmen karin diye bisey kalmadi. Cirkinlestim. Ama hic önemli degil bu çocuğu ben tek basima yapmadim. Ben çocuk sahibi olmak icin çirkin olmaya katlaniyorsam esim de cirkin bir karisi olmasina katlanacak.
Sosyal medya kullanmamasini vurgulayip duruyorsun.. Bu cok beyefendi oldugunun filan mi gostergesi? Adam gibi kullanabilmek mesele, bunu arti bi puan gibi gorme bence..Cok dogru , 23 yasındayken 30 yasında biri vardı hayatımda kucuk cocuk gibi davranıyordu, gece gezmesi vardı, sosyal medyada cok aktifti ama bu 25 yasındakı kısı ondan cok daha olgun sosyal medyası yok daha beyefendi gece gezmesi yok ama genç sevgili istiyormus sanki ben yaşlıyım
Daha önce bir kızı cok sevmis, kız bunu kabul etmeyince, bu da 23-24 yaşlarına kadar kimseyi hayatına almamış, ondan sonra da bir süre kızları tavlayıp tavlayıp terk etmis, intikam almak icin ama simdi değistim demisti . Sizce benden de mi intikam aldı ?Yüzde yüz katılıyorum ayrıca bu kadar dıygusuz bi konuşmayı bi dişiye karşı bi erkek ya gay olduğu ve sadece çocuk yapıp topluma karışmak için evlenmek amacıyla ya da aşırı kompleks ve psikolojik -cinsel(kendini başka erkeklerle kıyaslamayacak kadar az ilişki veya sıfır ilişki yaşamış kız olsun diye) sorunları olan bi adam yapar nolur arkana bakmadan kaç ve şükret arkadaşım... Duygusuz vicdansız adamlara 1 dk nı bile harcama zarar görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?