Yaş sorunu

Etrafa baktıgımda dogru diyorlar aslında 33 yaşımda 2 kuzenin var erkek ve kadın , erkek olan daha genc duruyor, genel olarak doğru, siz istinasınız

Benim yaşıtım erkekler kel, göbekli, çökmüş. Naomi Campbellın yaşıtı erkekler antikalık.

Sağlıklı beslenmek, spor ve genetik işi genç görünmek; cinsiyetle alakası yok.

Benim kuzenim de çöktü geçerli bir istatistik bunu diyeyim. Bari kadınlar erkeklerin genç kadınlarla takılmak için uydurdukları saçmalıkları desteklemesin!

Al bir 40lık amca sen de rahat et sevgilin de rahat etsin

Acaba kendinden 6-7 yaş küçük kız onu isteyecek mi ?O ne özgüven oKüçük aptal

G.vat olduğu için. Yanındaki kadını başkasına yakıştıran erkek g...t oluyor kısaca

Evet mantıklı kadınlar erken çöküyor kendine dikkat etmediği sağlıklı beslenip hareket etmediği için yalan mı yani çoluk çocuk kaç kişi var öyle tanıdığım eşinden büyük duran.
Bu da gerçek evet doğum ev işi aynı zamanda çalışma hayatı vs derken kadın erken yaslanıp olgunlaşıyor Erkeğe göre ama bu demek olamaz ki kadın kendinden küçük biriyle anlaşıp mutlu olamaz

Koordinata gerek yok, uzaya gitmek gerekli onun icin.

Boyle boyle havaya giriyor o hobbit erkekler.

Hiçç ya kadınlar erken çöküyomuş da erken olgunlaşıyomuş da bıdı bıdı. Valla 40 ında gayet güzel, taş kadınlar görüyorum da 1 tane off dediğim 40lı yaşlarda türk erkeği görmüş değilim resmen. Hoş yabancı da görmedim de onu imkansızlıktan:)
Hayır çökse de nolur kadın yaşlı gösterince noluyomuş.
Erkek yaşlı gösterse sorun yok ,hiç de bu kadar bunalımlara falan girmez. Ne adam övmeye meraklıymışız.

Bu yazıda kendi cevabınızı vermişsiniz. Büyük olasılıkla daha önce çok fazla bir şey yaşamamış bir kız arıyordu. Siz tüm geçmişinizi sayıp dökünce ve sizden büyükleri sectiğinizi anlatınca tam olarak bunu alıp bahane olarak sundu. Yaş farkına falan takılmıyordu yani aslında. Boşuna yaş farkı gibi algılamayın. Kesinlikle daha önce yaşadığınız sevgililik durumlarından dolayı ayrılmıştır. Biraz araştırın erkek söylemlerini bunu göreceksiniz.
Bu arada doğrusunu söylemek gerekirse erkek olsam ben de daha önce sevgililik hayatı yaşamamış birini ararım.

Böyle böyle kel göbekli heriflerin kıçlarını kaldırıyor kadınlar işte. Kadınlarımız güzel olsa da akıllı olsa da kariyerli olsa da şu olsa da hiç önemli değil, kendi değerlerini bilmiyorlar. Kadınlarımızın hiç özgüveni yok maalesef.

Bahane.. onemli olan anlaşmak değil mi bazen yaşıtın senin kafa dengin olur bazen yaşta büyük biri. Fikirler beklentilerdir önemli olan bakış açısıdır ve bunu kavrayamamış biriyle olmamanız daha hayırlı olmuş

İşte böyle böyle delirdim. Adam geliyo hani elle tutulur hiç bi yanı yok da işte tanımaya çalışıyosun falan , kendince şekilcilik yapmiyim diyosun. ay bi başlıyo yok makyajın şöyle, saçın şöyle. O ne özgüven o diyodum ki kaynağı çıktı meydana. Hayır bilmediğim bi meziyetleri var galiba. Toto kılları filan altından heralde.

Ama gençler daha naif ya canlarım benim. Posası çıkmış, kendini nimetten sayan, hevessiz, herşeyi bildiğini , gördüğünü sanan 35+ erkek fobim oldu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…