Arkadaslar merhaba,
Hep bu bölümü okurdum ama hic yorum yapmamıştım bile ama şuan fikrinize ihtiyacım var.
Fal topiklerinden beni tanıyanlar olabilir ama özet geçeyim iyi giden bir iliskim var annem en başından beri biliyor ve erkek arkadasımla yüz yüze tanışmasa dahi bizi destekliyor. Cünkü erkek arkadaşım cok anlayıslı ince düsünebilen iyi niyetli biridir. Evlilik yolunda ilerliyoruz teklifi aldım ama kimle konuşsam konu hep yaşa geliyor. Şöyle ki ben 22 yaşındayım erkek arkadaşım da öyle. Erkekle kızın yaşıt olmasını garipsiyorlar ideal olan benim yasıtım icin 26 27 imis. Bir de aynı yaşta olmamıza ragmen ben üni.de son senedeyim o 3. Senesinde cünkü kolejde hazırlık okudu. Daha önünüzde evlilik icin zaman var sıkılırsın beklemekten falan diyen akrabalarım da oldu. Bir yandan da erkek arkadasımın annesiyle babası yaşıt mesela 6 senelik iliski sonrasi aşkla evlenmisler böyle güzel bir örnek de var karsımda... Kızlar iliskilerde yaş unsuru bu kadar önemli midir bu kadar takılmak gerekiyor mu sahiden? Sizlerin iliskilerde yaş ile ilgili fikirlerinizi merak ediyorum simdiden tesekkurler :)
Not: konuyu telefondan acıyorum imla hatalarim icin kusura bakmayın lütfen...
Arkadaslar merhaba,
Hep bu bölümü okurdum ama hic yorum yapmamıştım bile ama şuan fikrinize ihtiyacım var.
Fal topiklerinden beni tanıyanlar olabilir ama özet geçeyim iyi giden bir iliskim var annem en başından beri biliyor ve erkek arkadasımla yüz yüze tanışmasa dahi bizi destekliyor. Cünkü erkek arkadaşım cok anlayıslı ince düsünebilen iyi niyetli biridir. Evlilik yolunda ilerliyoruz teklifi aldım ama kimle konuşsam konu hep yaşa geliyor. Şöyle ki ben 22 yaşındayım erkek arkadaşım da öyle. Erkekle kızın yaşıt olmasını garipsiyorlar ideal olan benim yasıtım icin 26 27 imis. Bir de aynı yaşta olmamıza ragmen ben üni.de son senedeyim o 3. Senesinde cünkü kolejde hazırlık okudu. Daha önünüzde evlilik icin zaman var sıkılırsın beklemekten falan diyen akrabalarım da oldu. Bir yandan da erkek arkadasımın annesiyle babası yaşıt mesela 6 senelik iliski sonrasi aşkla evlenmisler böyle güzel bir örnek de var karsımda... Kızlar iliskilerde yaş unsuru bu kadar önemli midir bu kadar takılmak gerekiyor mu sahiden? Sizlerin iliskilerde yaş ile ilgili fikirlerinizi merak ediyorum simdiden tesekkurler :)
Not: konuyu telefondan acıyorum imla hatalarim icin kusura bakmayın lütfen...
22 yaş erkeklerin evlenmesi için erken bir yaş, geç olgunlaştıkları bilinen bir gerçek. Ayrıca fikirler de değişebilir.
Ama şimdi evlilik düşünmüyorsanız, 5-6 sene sonra evlenecekseniz olabilir.
kimseyi düşünme takma kafana eğer gerçekten seviyorsan ve mutlu olacağını biliyorsan evlilik için öyle 5-10 sene beklemeye gerek yok benim teyzem liseden sonra 18 yaşında evlendi tabi kocasınin işi vardı sende onun iş sahibi olmasını bekle. teyzem üniversitesinı okudu hatta şimdi icra müdürü kocası zabıt katipiyani dua et hakkında ne hayırlıysa o olsun.
Bu islerin ideali mi olurmus...
Evet ideal olan senin en az 1.75 boyunda en fazla 55 kilo olman, ideal olan sevgilinin adina su an ev ve araba olmasi, ideal olan aile kulturlerinizin birebir ayni olmasi, ideal olan ikinizin de egitiminizi tamamladiktan sonra iyi bir kariyere hic vakit kaybetmeden baslamaniz, ideal olan sifir borcla evlenmeniz, ideal olan sen ne istesen olur sevgilim diyen bir sevgilin olmasi, ideal olan....... Uzaaar gider...
Benim esimle yasim ayni, yaklasik 8 sene sevgiliydik, hemen hemen 2 yillikta evliyiz, inanilmaz guzel bir iliskimiz var, evet gec olgunlasiyorlar vs, fakat bu islerde her seyin ideal olmadigindan bahsetmismiydim?
Demem o ki miletin bos bos konusmasina izin vermeyin, yok sana en az 26-27 lazimmis, yok beklerken daralirmissin...
Ben dinlerken bunaldim, size de kizdim, iliskiniz hakkinda konusanlari boyle kuzu kuzu dinlemeyin lutfen...
Mis gibi, efendi, ince, annemin sevdigi, universiteden sevgilim var diyorsun, kiymetini bil...
aşkın yaşı, ideali, mesafesi bilmem nesi olmaz. siparişle mi aşık oluyoruz yahu.
ben 22 yaşındayım, erkek arkadaşım da 23 yaşında.
benim üniversitede 3. yılım, erkek arkadaşım başka bir üniversiteyi yarım bıraktığı için şu an 1.sınıfta...
bunları problem etmek bence saçma.
milletine ne söylediğine bakma, kıymet bil :)
yok öyle dertlerimiz Allaha şükür aile şirketleri var okul bittiğinde işi hazır kendisi de hayatımızı rayına koyalım ama gereksiz vakit kaybetmeyelim diyor... ama erkek geç olgunlaşır lafı da beni düşündürüyor gençlik aklıyla hata yapmayalım diyorum:18::18::18:
ben 21 müstakbel nişanlım 23 yaşında çok şükür ikimizinde işi var avukat calisanıyiz uzun bir sevgili hayatından sonra 3 aylık nişanlıyiz çok güzel bir duygu hele hele ikimizde gencecikken bu duyguları yaşamak daha güzel doğru kişiyi bulduğuna inanıyorsan kimseyi dinleme
sahsen ben 30 yaşında nişanlı olmak yerine 21-22de olmayı tercih ederim tabiki birazda kismet meselesi rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?