• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MBalck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
397
468
33
Kızlar iyi akşamlar.Bi sorum olucak.Kendinizden küçük arada bi iki yaş farkı olan biriyle evlenirmiydiniz? Ya da evlenen varmı.Zorlugu varmıdır?

Ay bunu da soruyorsunuz ya.Ne olacak bir iki yaştan.

Teekkur ederım.kaç yaş var aralrnda arkadasınızın
4 yaş var.gorunus olarak da belli .Erkek minyon tipli hatta ama çok mutlular
Erkeğin yaşından ziyade olgunluğuna bakmak lazım bence
Çok var yaşını başını almış da bı olgunlaşmamış olanlar
Sizin aranızda kaç yaş var??

4 yaş var.gorunus olarak da belli .Erkek minyon tipli hatta ama çok mutlular
Erkeğin yaşından ziyade olgunluğuna bakmak lazım bence
Çok var yaşını başını almış da bı olgunlaşmamış olanlar
Sizin aranızda kaç yaş var??
Benımle görüşmek isteyen biri varda.3 yaş küçük.ilk defa böyle bişeyle karsılatm.şaşırdım olurmu olmazmı ona karar veremedm.ben minyonum onunla aynı yaş gösterırım anca

zorunlulugu varmi derken??bazi insanlar vardir 40 yasindadir zannedersin ergenlik kafasi yasiyor.kimi insanlar vardir yasindan cok olgundur..iki uc yas farki benim icin bir sorun teskil etmezdi sanirim eger yasindan olgun bir insansa.kafalar uyuyorsa onun icinde sorun yoksa bunu dillendirmek bile hata olur bence..cevremde yok ama pinar altugla kocasi var hemde 20 yas.tip olarakta kucuk duruyor.ama mutluyum kimene diyor:)mutlu olursunuz insallh.akil yasi cok daha onemlidir bence

Erkekler dha geç olgunlaşır derler ya.çevremızdede goruruz genclıgın verdıgı bı ergenlık gbı davranıslar olablr.olgunluk olmyabılır
Ama dedıgınız gbı olgunsa erkek.yas okdrda da sıkıntı olmaz dıye dusundum ben dd

Back
X