Yaşadığım bebek kaybı,psikolojim ve korkularım...

Benim de bebeğim görülmedi.Mide ne için ?

Sende benim gibisin canım,bende siirtteyim Doğu görevimiz burda.kızım 11 aylıkken ikinciyi öğrendim doğuma 2 buçuk ay var.aralarında 1 buçuk yaş olacak.yardımcı olacak kimsem yok gurbette.kızımı çok zor büyüttüm ikisini birden nasıl büyütecek bilmiyorum ama Allah yardım eder bi şekilde napalım

sağ ol canım

sağ ol canım benim Rabbim kucağımıza nur topu gibi çocuklar versin inşallah

İsterseniz tekrar okuyun bana cevabınızı.neden öyle dedigimi anlarsınız.sukretmek ay şükürler olsun demenin karşılığı değil.hadiselere verdiğiniz uzun dönemli olumlu tepkilerin karşılığıdır.neyse siz beni şimdi yine yanlış anlayıp yok öyle değil böyle diceksiniz hayırlı doğumlar diyorum.nokta

Bakın insanız herkesin korkuları olur ben neden diye isyan etsem bana şükret diyebilirsiniz.Nokta falan diye laf sokup moral bozmanızın bir mantığı yok.Sağ olun hayırlı doğumlar dileğiniz için çok tatlısınız.

Hayırlı olsun, pıhtılaşmadan korkmayın çoğu kadında çıkıyor ve gebelik boyunca iğne sayesinde sağlıkla doğum yapıyorlar. Benim kaybım yok ama doktorum önlem amaçlı bana da iğne başlattı 12. haftada, başlarda kendinize iğne yapma fikri ürkütücü geliyor ama bir kaç güne alışılıyor. Mental olarak ne kadar rahat olursanız gebeliğiniz o kadar sorunsuz geçer, siz elinizden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah'a emanet endişelenmeyin. Allah eşinizi ve vatani görevini yapan tüm polis ve askerlerimizi korusun

Allah razı olsun canım çok sağ ol.3 gündür iğne oluyorum çok da kafamda büyüttüğüm gibi değilmiş.Duaların için sağ ol Amin Allah hepsini korusunun bugünkü şehitlerimizin mekanı cennet olsun ailelerine Allah sabır versin inşallah.

Öncelikle her şey olacağına varır canım sen içini ferah tut ve inan öyle hamile olduğunu öğrenince ay ben anneyim kutsalım falan olmuyorsun onlar abartı bebeğin büyüdükçe hareketlerini hissettikçe yüzünü gördükçe ve kucağına alınca gerçekten anne oluyorsun şok olman normal sen içini ferah tut kötü düşünme

Yaa Allah sağ salim kvagınıza almayı nasip etsiin İlki sezaryen miydi senin normal mi? Ben korkuyorum sezaryen oldum ikinci bukadar hızlı olunca vücudum kaldırır mı diye

kızlar ya şimdi bir damla kan gelmiş ya çok korktum off görünen bir şey de yok alttan da üstten de görünmüyor ki gidip baktırsam daha 3 hafta 5 günlük

Yaa Allah sağ salim kvagınıza almayı nasip etsiin İlki sezaryen miydi senin normal mi? Ben korkuyorum sezaryen oldum ikinci bukadar hızlı olunca vücudum kaldırır mı diye
Amin canım sağol hepimizin inşallah.ilki normal doğumdu benim,şuanda da sezeryan düşünüyorum.çünkü normalden çok korkuyorum.berbat bi doğum geçirdim sonrasında çok sıkıntı çektim.sezeryan olsaydım bu kadar zorlanmazdım herhalde.korkma.sezeryan işinde doktor çok önemli.bazı doktorlar çok hoyratça yapıyor ve ayaklanması çok uzun sürüyor acıyor.ama bazı doktorlar da var ki sanki hiç sezeryan olmamışsın gibi.çok var benim çevremde böyle.ilk sezeryanında acıdan inleyen arkadaşım,ikinci sezeryanında başka bi doktora oldu ve hemen ayaklandı hiç ameliyat olmamış gibiyim dedi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…