Yaşadığım çocukluk ve bunun yeni başlayan evliliğime etkisi...

Ben de böyle olmam inşallah.Ev sorumluluğu falan.Bana yardım da etmeyecek müstakbel kisi

Aslında yardım ediyor eşim surat assam hemen kalkar yapar ama tabi ben onu huzursuz etmiş oluyorum.Surat asmamak için söz verdim kendime evime eşime severek yapıcam bundan sonra

Alıntıyı yapamadım ama şu:

Ben bana cevap verenleri azarlamıyorum.Siz gibi dik kafalı vs vs eleştiri yazanlara gayet tabi cevap veriyorum.Ben sinirimi de kimseden çıkarmıyorum kendime uygun cevap bulamadım diyorum.Ayrıca size de mantıklı bir cevap verdim burada herkesin sıkıntısı var yönlendirin herkesi psikologa.Çok mu Psikologa git diyesin var de tamam da arkadaşım kendin de bir şeyler kat da bir yardımcı olmaya çalış.
Ben de size arkadaşlarınız size dert falan anlatırsa bu kafada devam etmemenizi öneririm[/QUOTE]

Gereksiz oldu çıkışın ama Hak veriyorum biraz sana.Bugunlerde ben de sıkıntılıyım dün arkadaşıma dert anlattım.Bir kendinden birşeyler kat.O kadar anlattım uzun uzun bana dediği boşver takma bu kadar psikolaga git.Aklima geliyor zaten o da.Yine de anlatmak zehrimi dökmek rahatlattı biliyor musun.Bugune kadar kimseden uzun uzun tavsiyeler almadım etraftaki arkadaşlarımdan.Aksine ben çok tavsiyeler veririm iyi dinlerim.Anlatmak bile rahatlattı düşün.Sesli düşünmüş oldum.Psikolog iyi seçenek çünkü geçmişten geliyor bazı sıkıntılar o çıkarabilir birşey der seni rahatlatır belki.Ben de gidecem
Ama gerçekten evli arkadaşlar yada psikolojiden anlayan arkadaslar bir iki şey çıkarsa şu yüzüne ne güzel olur.Belki de bunun çıkarılacak birseyi mi yok bilemiyorum.Olmali halbuki.Cunku dün öyle bir anksiyete yasadimki geçmiş sorunlardan.Dogruyu goremedim.Birisi bana doğru yolu göstersin istedim.Birine ihtiyaç duydum.
Sen de sonra çok pişman olacağını adamın bırakıp gidebileceğini düşün.Ozaman dizginlersin kendini.Rolmodelin kötüymüş benim de kötüydü ablam ve eniştem ve onlarla çok vakit geçirmem dolayisiyla. Sonra çok başka başka sorunlar.. Burdaki psikolog hanım çok güzel yazmış.Onemli yazdıkları.[/QUOTE]

Kuzum hakkını helal et o gün çok bunalmıştım.
.... bir de bunu okumanı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım ben biraz cevabımı buldum gibi sonuna kadar okumanı tavsiye ederim.
...

Ben annemle konuştum ve bana sakınnnn duyguuuu dedi şimdi böyle yaparsan eşine yerleşir ilerde ev işlerine alıştığında surat asmasan bile artık onun bilinçaltında öyle kalırsın unutmaz seni hep öyle sanar dedi.Acil düzelmem lazım kocacıma

Aynen ben de oyleyim. Annemle babamla kardesimle esimle soyle kavgasiz sinirlenmesiz tavir yapmasiz alinmasiz bir gunum gecmez. Ama etrafimdakiler de ben de kabullendik beni boyle :)

Tatlım anne baba çekiyor da işte eş konusuna gelince biraz sıkıntı...

..... okumanı tavsiye ederim

Bakalım bir takım kararlar aldım uygulayamazsam gidiciiim

.....okumanı tavsiye ederim

Eşini azarladigin için değil küçüklükten gelen sırtında taşıdığın yüklerin yaraların için destek almalisin.rahatliyacaksin

Artık geçti gitti ama tekrar o günleri yaşayıp anlatmak istemiyorum.Bilmiyorum belki de bir an karar verip giderim

Kuzumm valla 2 yıl iyi cesaret.Ben şuan 1 aylık evliyim ve hemen çözümler aramaya başladım.Çünkü bu küçük görünen şeyler,beni alttan alıyor diye rahatlayışımız aslında büyük şeylere sebep olacak.Sadece sabrediyorlar.
....
Sonuna kadar okumanı öneririm.

Bazı kararlar aldım uygulayamazsam gitmeyi düşünüyorum

Ay tatlım ya güldürdün beni...sen beni bilmezsin çok nazlı yetiştirdiler beni..babam çayımı doldurur annem aman kalkma kızım diye peşimden koştururdu.Ben şimdi iki çamaşır asıyorum yemek yapıyorum balkon yıkıyorum böyleyim.Yoksa camdı koltuktu perdeydi hiçççç girmedim kadın çağırıcam yoksa valla ev terör alanına döner.

Bence en önemli şeyi yapmışsınız. Sorununuzun ne olduğu ve neyden kaynaklandığını tespit edebilmişsiniz. Geriye sorunu çözmek kalıyor. En önemli kısmı bence halletmişsiniz çünkü çoğu zaman sorunun neyden kaynaklandığını bulmak için uğraşıyor terapistler. Bana kalırsa bir süre kendiniz sakin kalmayı ve daha sevecen olmayı deneyin. Hala beceremiyorsanız yardım alın lütfen. Çünkü eşinize yazık. Hem de bir süre sonra ister istemez o da tepki verecektir ve yüz göz olmaya başlayacaksınız haliyle. Bu, aranızda ki saygısı azaltır. Bunun önüne geçmek için bana kalırsa bir an önce harekete geçin. Maalesef ailemizdeki olumsuzlukların ne kadar farkında olsak da , eleştirsek de bir süre sonra kendi hayatımıza da entegre ediyor oluyoruz, sizi anlıyorum. Ama birbirinize saygınızı yitirmeden çözmek için bir an önce uğraş verin.

ve küçük bir istek ; yazınızı biraz düzeltirseniz çok daha iyi anlaşılır. Arada yazdığınız "hmm" falan gibi ifadeler anlaşılma zorluğu yaratıyor :) Sevgiler[/QUOTE]

Benim işim yazı yazmak tatlım günde en az 10 kere kurumlara üst yazı yolluyorum nasıl anlaşılmaz yazım hayret doğrusu:) hmmm da düşünme efekti aslında bunu herkes bilir sıkıntı yapma :)Senin yazına değinmek isterdim ama yapmayacağım hadi yine iyisin:)))
Neyse haklısın ben de öyle karar verdim zaten.Önce kendim deneyip başaramazsam psikolog.

canım ben şu yazıyı okudum ve karar verdim.. .... bunu bence bütün kadınlar okumalı.
Okudum canim, genel olarak doğru tespitler yapılmış,verilen tavsiyeleri aklimin bir kenarina yazdim,uygulamak zaman alacak ,hemen yaptim oldu diye bişey yok tabi...yazidaki fikirleri benimsersek sorunu çözeriz insallah

Bence size değer veren anlayışlı bir adamla birliktesiniz önünüze size küçüklüğünüzde yaşadıklarınızı unutturacak biri çıkmış biraz sizde gayret gösterin gerekirse yardım alın bir uzmandan ve devam edin

Size anlayış göstermesini ve biraz zaman tanımasını isteyin ondan bu sürende de kendinizi suçlamak yerine şanslı yanlarınızı görmeye çalışıp motive olun

Tatlım anne baba çekiyor da işte eş konusuna gelince biraz sıkıntı...

.... okumanı tavsiye ederim
Amaan bildigimiz seyler bana ne yaradilislari geregi liderlerse korumacilarsa vs vs. Uyum saglamak zorunda miyiz hih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…