yasadıgım normal mı?

829_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
327
1
26
Ankara
nasıl konuyu acıyım bılmıyrum bırzda utanıyorum bu yıl bana bişiler oldu surekli istekliyim arzuluyum bunu nasıl asıcam bilmiyorum evlide degilim sevgilim var ama ona yansıtmamaya calısıyorum ne yapmalıyım hıc bılmıyorum kendimi frenlemek için dus alıyorum baska seylerle ugrasıyorum ama yataga girince hep aynı istek geliyor siizn basınıza hıc boyle bı durum geldimi bunu anlatınca belki yargılıycaksınız ama cok kafama takıldı normal bişimi acaba ?

nasıl konuyu acıyım bılmıyrum bırzda utanıyorum bu yıl bana bişiler oldu surekli istekliyim arzuluyum bunu nasıl asıcam bilmiyorum evlide degilim sevgilim var ama ona yansıtmamaya calısıyorum ne yapmalıyım hıc bılmıyorum kendimi frenlemek için dus alıyorum baska seylerle ugrasıyorum ama yataga girince hep aynı istek geliyor siizn basınıza hıc boyle bı durum geldimi bunu anlatınca belki yargılıycaksınız ama cok kafama takıldı normal bişimi acaba ?

Spora yazılıp enerjinizi oraya kanalize etseniz?

bencede spora yazıll ya da dans kursuna fln. hem çalışmayada ara verirsin, hem kafan dağılır hm sen enerjini atarsınn :34:

Regl dönemine yaklaşıyor olabilirsin.
O vakitte hormonlar tavan yapıyor.
Yaşadığın şey çok normal ayrıca.
Dönem dönem olabilir. Utanılacak bir şey değil.

Regl dönemine yaklaşıyor olabilirsin.
O vakitte hormonlar tavan yapıyor.
Yaşadığın şey çok normal ayrıca.
Dönem dönem olabilir. Utanılacak bir şey değil.

regl doneminden sonra ozellikle nasıl ascam bu durumu ya sevgilime yansıtmak istemiyorum

regl doneminden sonra ozellikle nasıl ascam bu durumu ya sevgilime yansıtmak istemiyorum

E madem sadece regl döneminden sonra yaşıyorsun neden bu kadar düşünüyorsun ki üstüne?
Çok normal bir şey bu.
Sevgiline yansıtsan nolacak ki?! Yani en fazla ne yapabilirsin zaten.
Ben hiç kafama takmadığım için çözüm yolu da aramadım. Bu yüzden bir şey diyemeyeceğim, nasılsa geçici bir süreç.

Son düzenleme:
E madem sadece regl döneminden sonra yaşıyorsun neden bu kadar düşünüyorsun ki üstüne?
Çok normal bir şey bu.
Ben hiç kafama takmadığım için çözüm yolu da aramadım. Bu yüzden bir şey diyemeyeceğim, nasılsa geçici bir süreç.

hayr hep var istegim regl donemınde daha cogalıyor

Çok normal bir şey bu.

sevgilime yansıtmamak istemem degişik bı kız oldugumu dusunup benden sogur yani o yuzden

şaka yaptığınızı düşünüyorum..

bir bayanın bunu dert edeceğine nedense aklım ermiyor..(kadınların kendine hakim olabileceklerini düşündüğümden)

kim size ne diyebilirki..

mastürbasyon yapın duş alın spor yapın olmadı sevgilinize yansıtın..

bu kadar dert etmekten iyidir

Back
X