Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
insanlar cinsellikle ilgili sorularını paylamıcak galiba artık.. buranın adı kadınlar kulübü hanımlar.. fake olduğunu düşünenler yazmaz olur biter, cevap vermek isteyenler de arkadaşa yardımcı olucak cevap verir.. alay etmek, çözümmü
ayrıca dr gıdılck bı drum gremıyorum ben ortada.ne var ısteklı bı arkadaştır. bunda bısey yokkı. bı erkek fazla ıstegım var dıye dr gıdıyomu hiç. mısal ben evlıyım. bazen yapışıyorum kocama kene gbı gel nevişelim dıye . bunda ben bısey gormuyoırum bu gayet dogal.sende rtakma kafana herkes aynı olcak dıe bı kaıde yok
ayrıca dr gıdılck bı drum gremıyorum ben ortada.ne var ısteklı bı arkadaştır. bunda bısey yokkı. bı erkek fazla ıstegım var dıye dr gıdıyomu hiç. mısal ben evlıyım. bazen yapışıyorum kocama kene gbı gel nevişelim dıye . bunda ben bısey gormuyoırum bu gayet dogal.sende rtakma kafana herkes aynı olcak dıe bı kaıde yok
ilimon kızın kocası yok kızz ,,nerde gidercek isteğini bizde koca var konuşuyoz kimbilir o ne durumda.. hayatını, düzenini etkiliyosa gitsin bence.. ama ilerdede isteksizlik başlamasın doktor ilaç verince:26::26:
canım neden takıyosun bu kadar bunu? 20 mesaj varsa 2-3 tanesi densiz konuşmuş, biz senden yaşca büyük ablaların olarak sana yardımcı olamadık mı? ne diye dinliyosun sen onları. ben senin yerinde olsam inadına kapatmam ne kadar çabuk pes ediyosun tanımadığın etmediğin insanlar yüzünden. sen eger yanlıs bi sey sorsaydın buranın adminleri yöneticileri var bi uyarı yapmak gerekirse onlar yapıyorlar zaten bebeğim üyelere kalmamış yani kimseyi hesap kapattırmaya gidecek kadar uyarmak ! ama çok rahatsız olacaksan yeni bir üyelik alabilirsin. ama sakın kapatma yıllardır üyesiyim bu siteden öğrendiğim çok şey oldu