millet olarak önyargının kralını yapmakta üzerimize yok, bu yüzden insanlar dertlerini içine atar oldular. bu kız bu sorununu doktora anlatmaya utanmış gayet mantıklı olarak kimliğinin görünmediği bir platformda çare aramış ne var ki bunda? yok soğuk duş al yok yağmurda dolaş filan nedir Allah aşkına ! sana garip gelmişse yorum yapmazsın yardım istemiş ona bir tavsiyen yoksa sana ne gelip moralini bozuyorsun?
canım senin yaşlarındayken normal bir durum bence ama bilmiyorum belki muhafazakar bir yapın var ve bunu fazla kafaya taktın, eminim senin gibi istekli olmak isteyen cok bayan var. bayanlar olarak genel sorunumuz isteksizlik olduğu için böyle birini görünce malesef hemen ayıp geliyor ya da kedinin ulaşamadığı ciger hesabı işte.. sen zaten burda gelip sevgilimle bütün gün sevişiyoruz ama bana yetmiyor gibi bi sey yazmamışsın aksine ona yansıtmamak için gösterdiğin hassasiyeti de belirtmişsin. öyle yazsan bile anormal değil benim için ama gelen yorumları düşünerek söyledim bunu. masturbasyon yapabilirsin isteğin çok aşırıya kaçtığı zamanlarda, insanlık hali bu çünkü ve günah değil rahatlamak için yapacaksın, bir din sitesinde okumuştum bununla ilgili yazıları hocalarımız çok güzel açıklamış. tabi abartmamak kaydıyla. yoga yap, plates yap eft diye bir yontem var psikolojik rahatlamak için. yatmadan önce biraz pasiflora iç. hiçbir faydası olmazsa arkadaşımın dediği gibi bir hormon testi yaptır.