yasadıgım normal mı?

hayr hep var istegim regl donemınde daha cogalıyor

Hmm hep varsa dr.a görünsen iyi olur.
Burda birkaç video var cinsel istek fazlalığıyla ilgili.
Belki işine yarar.
[video]http://www.uzmantv.com/programlar?q=cinsel%20istek%20hormon%20fazlaligi%2 0ve%20seks[/video]

cok yazik sana ...
balkona cik
soguk su ic rahatlarsin iyi gelir ..
olmadi yagmurda yürü ama islanma sakin
üsütürsün

Yasadigin normal olabilir belki ama bunu bir derdim var kosesine acip bizlerinde cozum aramamiz co komik oldu :1:

Hmm hep varsa dr.a görünsen iyi olur.
Burda birkaç video var cinsel istek fazlalığıyla ilgili.
Belki işine yarar.
[video]http://www.uzmantv.com/programlar?q=cinsel%20istek%20hormon%20fazlaligi%2 0ve%20seks[/video]

sagol cnm yardımın için

ya arkadaşlar dalga geçmeden ya da sen erkeksin diye konuyu geyiğe çevirmeden önce bir düşünün;

cinselliğin tabu olduğu memlekette,annene bile anlatamadığın derdini hiç tanımadığın bir platformda anlatıp sıkıntını koz olarak kullanamayacak insanlarla paylaşıp akıl alıyorsun..

sizin için saçma olan şey bir başkası için rahatsız edici boyutlarda olabilir.isteyen istediği başlığı açar.

ben bile bunca senedir burdayım birşey söylemeye çekinir oldum...

yok asla
bir hafta önce üye olmussun
bir hafta icinde konu acma rekoru kirmissin
ve tabiki en önemli mevzuda sira
cinsellik

soguk dus bide oda iyi olabilir

ya bundn sonra konu acmam o zmn merk etme paylasınca burda bazı seylerı cok rahatladıgımı gordum ....

bi benzeri de bende mevcuttu kendimi bildim bileli,jinekologa gittim,hormon testi yapıldı doğum kontrol hapı verdi doktor şu an kontrol altında bu duygularım :1: sende bi doktora gidip,hormon testi yaptırmalısın.seks isteğini hormonlar tetikler dedi doktor nitekim böbrek üstü bezim çok çalışıyormuş ,hipofiz beziyle beraber etkiletişime girip,cinselliğin aşırı yaşanması hissini uyandırıyormuş çözümü de doğum kontrol hapı dedi,bir yılı aşkın kulanıyorum şuan,gayet iyi,eskiye nazaran yani:1:

ya arkadaşlar dalga geçmeden ya da sen erkeksin diye konuyu geyiğe çevirmeden önce bir düşünün;

cinselliğin tabu olduğu memlekette,annene bile anlatamadığın derdini hiç tanımadığın bir platformda anlatıp sıkıntını koz olarak kullanamayacak insanlarla paylaşıp akıl alıyorsun..

sizin için saçma olan şey bir başkası için rahatsız edici boyutlarda olabilir.isteyen istediği başlığı açar.

ben bile bunca senedir burdayım birşey söylemeye çekinir oldum...

tesekkurler ... ama artık bu siteye bir daha girmemeyi dusunuyorum bu konuyu kimeyle paylasamdım ama burda kimligimiz belli olmuyor diye rahat davrandım galiba hata ettım bır daha konuda acmıcam bu siteyede girmicem

bi benzeri de bende mevcuttu kendimi bildim bileli,jinekologa gittim,hormon testi yapıldı doğum kontrol hapı verdi doktor şu an kontrol altında bu duygularım :1: sende bi doktora gidip,hormon testi yaptırmalısın.seks isteğini hormonlar tetikler dedi doktor nitekim böbrek üstü bezim çok çalışıyormuş ,hipofiz beziyle beraber etkiletişime girip,cinselliğin aşırı yaşanması hissini uyandırıyormuş çözümü de doğum kontrol hapı dedi,bir yılı aşkın kulanıyorum şuan,gayet iyi,eskiye nazaran yani:1:

tesekkurler cnm sıtede bu konuyu actıgım için demediklerini bırakmadı bak aslında bı problemmiş bende doktora gitcem...

Bak bu cevabı oku.
Dalga geçenleri de görmeyiver.
Onlara takılınca yardım edenleri ıskalıyorsun.
Dr.a git sen de mutlaka.

Son düzenleme:
yok asla
bir hafta önce üye olmussun
bir hafta icinde konu acma rekoru kirmissin
ve tabiki en önemli mevzuda sira
cinsellik

soguk dus bide oda iyi olabilir

cok moralimi bozdun ya konusma uslubuna bak gercekten nasılda insanları yargılayarak konusyrsun su yaptıgın sey hıc dogru degil konu acma rekoru ne ya bura paylasım alanı degilmi ben bırz esnek davrandım galiba inan dediklerin laflar cok agırıma gitti bır daha bu siteyi kullanmıyacagm.

tesekkurler cnm sıtede bu konuyu actıgım için demediklerini bırakmadı bak aslında bı problemmiş bende doktora gitcem...

sen olumsuz mesajlara bakıp,bozma moralini canım . ben bu sorunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ..git doktora bir hormon testi yaptır kan alıp bakılıyor zaten. bence bu bi problem değil :1: cinselliği aktif yaşayacağın dönemde büyük bir artı olacak senin için bu durum böyle düşün,sadece cinselliği yaşamadığın dönemde kontrol altında tut ,dediğim gibi sorun değil,mucize:1:

millet olarak önyargının kralını yapmakta üzerimize yok, bu yüzden insanlar dertlerini içine atar oldular. bu kız bu sorununu doktora anlatmaya utanmış gayet mantıklı olarak kimliğinin görünmediği bir platformda çare aramış ne var ki bunda? yok soğuk duş al yok yağmurda dolaş filan nedir Allah aşkına ! sana garip gelmişse yorum yapmazsın yardım istemiş ona bir tavsiyen yoksa sana ne gelip moralini bozuyorsun?

canım senin yaşlarındayken normal bir durum bence ama bilmiyorum belki muhafazakar bir yapın var ve bunu fazla kafaya taktın, eminim senin gibi istekli olmak isteyen cok bayan var. bayanlar olarak genel sorunumuz isteksizlik olduğu için böyle birini görünce malesef hemen ayıp geliyor ya da kedinin ulaşamadığı ciger hesabı işte.. sen zaten burda gelip sevgilimle bütün gün sevişiyoruz ama bana yetmiyor gibi bi sey yazmamışsın aksine ona yansıtmamak için gösterdiğin hassasiyeti de belirtmişsin. öyle yazsan bile anormal değil benim için ama gelen yorumları düşünerek söyledim bunu. masturbasyon yapabilirsin isteğin çok aşırıya kaçtığı zamanlarda, insanlık hali bu çünkü ve günah değil rahatlamak için yapacaksın, bir din sitesinde okumuştum bununla ilgili yazıları hocalarımız çok güzel açıklamış. tabi abartmamak kaydıyla. yoga yap, plates yap eft diye bir yontem var psikolojik rahatlamak için. yatmadan önce biraz pasiflora iç. hiçbir faydası olmazsa arkadaşımın dediği gibi bir hormon testi yaptır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım öncelikle geçmiş olsun, bazen hormon dengelerimiz bozulabiliyor.
Malum regl dönemleri, öncesi ve sonrası olarak vücudumuz tepkiden tepkiye giriyor.
Yine de bir doktora git derim, faydası olacaktır :)

nasıl konuyu acıyım bılmıyrum bırzda utanıyorum bu yıl bana bişiler oldu surekli istekliyim arzuluyum bunu nasıl asıcam bilmiyorum evlide degilim sevgilim var ama ona yansıtmamaya calısıyorum ne yapmalıyım hıc bılmıyorum kendimi frenlemek için dus alıyorum baska seylerle ugrasıyorum ama yataga girince hep aynı istek geliyor siizn basınıza hıc boyle bı durum geldimi bunu anlatınca belki yargılıycaksınız ama cok kafama takıldı normal bişimi acaba ?

hahahha ay bir bende olmuyor bu ya :1::emir_bebek: canım valla utancak birşey yok erkeğinde bayanında bu duyguları olabiliyor burda sormandada bir sakınca yok bence. fakat yardımcı olabilceğim bir konu değil umarım yardımcı olurlar

google diye bir şey var bir sürü doktor sitesi de var bu soruyu sorabileceği...üniversitede okuyor internet kullanıyor sevgilisi var vs vs vs köyden yazmıyor bu soruyu.

google diye bir sey var madem kadınlar kulubünü kapatsınlar sen yöneticilere mesaj at bu dahiyane fikrini söyle bence. üniversite okuyor ve İNTERNET kullanıyor işte senin dediğin gibi, senin şu an kullandığın gibi. şaka mısınız siz ya? kızım millet neler soruyo burda konu cinsellik olunca batıyo nedense ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X