• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığım yere alışamadım

sinemmselcukk

HiRaMMM
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
4.075
84
363
34
merhabalar bayanlar.eşimle 22 aralık 2006dan beri birlikteyiz ve 0 haziran 2012 tarihinde birbirimizi severek evlendik.buraya kadar herşey normal.balayından geldikten sonra pazartesi günü eşim sabah evden çıkıp işe gittiğinde boğulacak gibi oldum duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı annemi aradım hemen kahvaltıya geldiler annem babam ananem kardeşim.annem iyimisin deyince gözümden yaşlar yağmur gibi akmaya başladı :2: annemin boynuna sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım.o evde yaşamak istemediğimi evi doğup büyüdüğüm yere taşımak istediğimi söyledim.ama malesef olmadı.o süreci eşimle birlikte işe giderek biraz olsun yola koyduk.sonrasında kum döktüm ve kayınvalidemlerde kaldık 4-5gün işime geldi açıkcası çünkü evde yalnız olmaktansa 2.annem yanımdaydı ve bana bakıyodu.neyse tam dedimki eve alıştım artık eşim sabahları işe gidince 11 e kadar yatıyodum sonra kahvaltı ev temizliği yemek derken akşam 4 5 oluyodu eşimin gelmesi de çoğunlukla 7.30 8 i buluyodu evde can sıkıntısından patlaya patlaya eşimi bekliyodum.sonrasında hamile olduğumu öğrendim ve öğrendikten hemen 1 gün sonra benim annem bi ameliyat geçirdi ve biz annemlere geldik 3 hafta oldu burdayız yarın eve geçicez.yine benim sıkıntılarım başladı evde yalnız kalacağımı düşününce çıldıracak gibi oluyorum.bu arada eşimle yaşadığımız yeri ilk defa evi temizlemeye gittiğimde gördüm ve hiç bilmediğim bi yer bi türlü içim ısınmadı oraya.ve çocuğumu orda doğurmak istemiyorum.kayınvalidem de bana yakın bi yere gelmek istiyodu bebek olacağı için!acaba diyorum hem biz hem kayınvalidem ler annemlerin olduğu semte gelsek benim açımdan herşey normale girer mi ki? bilmiyorum derdimi iyice anlatabildimmi ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim hatunlar :34:

Annene yakin mi olmak istiyorsun? Yoksa o evden nefret mi ediyorsun? Ediyorsan neden ediyorsun. Bunu bir anla once. Annene yakin tasinabilirsin belki senin acindan iyi olacaktir. Hamilelik zor bir surec yalniz kalman iyi degil. Birde psikologa gorunmeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
hem yaşadığım semti sevmiyorum daha fazla orda yaşamak istemiyor hemde yakın olmak istiyorum bebekten dolayı.

1 yıldır hala alışamadıysan bundan sonrada zor alışırsın

taşınmak istediğini eşini söyle bukadar dert etme

Keşke beraber oturacağınız evi daha erken görseymişsin, belki evinizi inceleyip seçseydin içine sinerdi.
Çünkü evi sevmeyip, benimseyemeyince evde tek kalmakta işkence oluyo :)
Bence eşinle konuş ailene veya iki tarafa da yakın orta bi'yerde içinize sinecek bi'daireye taşının:31:

Evi kayinvalidem ve esim biz nişanlanmadan 1sene önce benim hiç haberim olmadan bana sorulmadan alınmıştı.eşimle henüz konuşmadım evimize geçince uygun bi amı bekleyip isteklerimi paylaşıcam inşallah..kayinvalidemde benim Olduğum yere taşınmak istiyo.ama şöyle bişey var esim bu Ev konusunda biraz sınırlı o yüzden nasıl orta yolu bulurum onu bilmiyorum

Evi kayinvalidem ve esim biz nişanlanmadan 1sene önce benim hiç haberim olmadan bana sorulmadan alınmıştı.eşimle henüz konuşmadım evimize geçince uygun bi amı bekleyip isteklerimi paylaşıcam inşallah..kayinvalidemde benim Olduğum yere taşınmak istiyo.ama şöyle bişey var esim bu Ev konusunda biraz sınırlı o yüzden nasıl orta yolu bulurum onu bilmiyorum

evi satıp istediğin yerden ev alabilirsiniz alışamadıysan o evde yaşamak işkence olur haklısın

ama daha ortada nişan bile yokken sadece sevgilisiniz diye ev alırken sana sorulmaması çok normal

asıl sorulsa abes olurdu bence :26:

Son düzenleme:
evi satıp istediğin yerden ev alabilirsiniz alışamadıysan o evde yaşamak işkence olur haklısın

ama daha ortada nişan bile yokken sadece sevgilisiniz diye ev alırken sana sorulmaması çok normal

asıl sorulsa abes olurdu bence :26:

bilmiyorum yukarıyı okudunmu tatlım ama biz evlenmeyi düşünüyoduk uzun süreli bi ilişkimiz vardı yani Bence Ev alınmadan önce bana da sorulması gerekiyodu

bilmiyorum yukarıyı okudunmu tatlım ama biz evlenmeyi düşünüyoduk uzun süreli bi ilişkimiz vardı yani Bence Ev alınmadan önce bana da sorulması gerekiyodu

bende 6 yılın sonunda evlendim bizde baştan beri ciddiydik ama ortada söz nişan bi resmiyet yokken hangi sıfatla soracaklardı ki alacakları evi nişanlıyken bile işin rengi değişiyorken sevgiliyken kıza göre ev alınması bana göre normal değil benim düşüncem bu :31:

Kaldı ki iyi kötü ev sahibi olmuşsunuz. Belki paraları o semtte bir eve yetiyordu. Madem işkence orada yaşamak eşinizle konuşursunuz orayı satıp başka yerden ev alırsınız. Ama daha nişanlı bile değilken size sormaları abes olurdu.

Valla benim babam evlenirken bizim üstümüze yapmak için daire alıyo bize verecek yani ama sadece bi' beğendiniz mi diye soruyo, onun emeği sonuçta kaldı ki nişan vs.yokken sana sorulması cidden aile için tuhaf bi'durum olurdu hele ki evi eşinden ziyade aile aldıysa...

Bence eşinle konuş ben buraya hiç ısınamadım vs diye belki orayı kiraya verir uygun fiyatlı kiraya çıkarsınız ya da satar yenisini alırsınız. Ancak bu son şıka pek sıcak bakılacağını sanmıyorum:44:

selam canım Allah kolaylık versin . ev alma konusunda sana danışılmmsı bütçeyi aşan bir ev begenmenden korktukları için olabilir. eger taşınırsan ve yine o evde yalnız kalmaktan huzursuz olursan daha büyük sorun çıkar.gemi gidecegi yere yüküyle gider keşke huzursuzluklarını çıkarıp o evde bırakabilsen . bence sen kalabalık istiyorsun inanıyorum bebegin dogunca alışacaksın ve boşuna kendimi üzmüşüm diyeceksin . ben ankaradan boluya taşınmamızın şokunu atlatamadan istanbul gelin gelmiştim . evliliğimin ilk yılı felaket kötüydü hergün aglıyordum rüyalarımda bile ağldıgımı söyledi eşim. Allah tan hemen bebegiimiz oldu bunalmaya sıkılmaya vaktim olmuyor:)

Evde yalnız kalma fobin mi var acaba ?

Evlenmeden önce,hiç evde yalnız kaldın mı ?

merhabalar bayanlar.eşimle 22 aralık 2006dan beri birlikteyiz ve 0 haziran 2012 tarihinde birbirimizi severek evlendik.buraya kadar herşey normal.balayından geldikten sonra pazartesi günü eşim sabah evden çıkıp işe gittiğinde boğulacak gibi oldum duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı annemi aradım hemen kahvaltıya geldiler annem babam ananem kardeşim.annem iyimisin deyince gözümden yaşlar yağmur gibi akmaya başladı :2: annemin boynuna sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım.o evde yaşamak istemediğimi evi doğup büyüdüğüm yere taşımak istediğimi söyledim.ama malesef olmadı.o süreci eşimle birlikte işe giderek biraz olsun yola koyduk.sonrasında kum döktüm ve kayınvalidemlerde kaldık 4-5gün işime geldi açıkcası çünkü evde yalnız olmaktansa 2.annem yanımdaydı ve bana bakıyodu.neyse tam dedimki eve alıştım artık eşim sabahları işe gidince 11 e kadar yatıyodum sonra kahvaltı ev temizliği yemek derken akşam 4 5 oluyodu eşimin gelmesi de çoğunlukla 7.30 8 i buluyodu evde can sıkıntısından patlaya patlaya eşimi bekliyodum.sonrasında hamile olduğumu öğrendim ve öğrendikten hemen 1 gün sonra benim annem bi ameliyat geçirdi ve biz annemlere geldik 3 hafta oldu burdayız yarın eve geçicez.yine benim sıkıntılarım başladı evde yalnız kalacağımı düşününce çıldıracak gibi oluyorum.bu arada eşimle yaşadığımız yeri ilk defa evi temizlemeye gittiğimde gördüm ve hiç bilmediğim bi yer bi türlü içim ısınmadı oraya.ve çocuğumu orda doğurmak istemiyorum.kayınvalidem de bana yakın bi yere gelmek istiyodu bebek olacağı için!acaba diyorum hem biz hem kayınvalidem ler annemlerin olduğu semte gelsek benim açımdan herşey normale girer mi ki? bilmiyorum derdimi iyice anlatabildimmi ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim hatunlar :34:

ortadaki tek sorun senin psikolojin gibi görünüyor canım
bir uzmandan destek alman lazım
aksi halde nerde oturursan otur hiçbir zaman huzurlu olamayacaksın gibi
kvmiş anneymiş nereye kadar dipdibe olabilirsiniz nereye kadar yanında olabilirler ki?
evime ısınamadım, eşim akşama dek işte, sıkılıyorum bunalıyorumlar derken
şimdi bi de hamilelik varmış, seninle birlikte bebek sayısı 2 olacak
uzmana görün diyorum ben evet
:ssz:

Gunaydin hanimlar.evim giris kat arka cephe otoparka bakiyo yani gunes almıyor cok fazla ve kapılarda pencerelerde hep demir var.kendimi o evde hapis gibi hissediyorum. Ayrica evimin önünde ki yol dahil caddeye ulasabilecegim hrr yol ciddi anlamda yokus
.simfi ben bi sekilde idare edebiliyorum ama bebegim oldugunda kar yagacak bu cocuk hasta olacak yada cok acil bişey almam gerekecek ben bebehimle nasil gidip gelicem? Annemlerin oturdugu yerde 22sene yasadim ben ve her yer elinin altinda her yeri biliyorum. Benim oturdugum yer daha yeni yeni gelismeye basliyo.valla inşallah eşimi ikna edebilirim ev alamasak bile nu evi kiraya verp kiraya babamlaarin oraya gidebiliriz.

Haa bu arada yeni evlendigim siralar bir uzmandan destek almak için gittim afam bana her evliliği n başında bunlar yaşanır dedi bi ilac verdi ve gondrrdi.tabi ki o ilaci kullanmadim.dualarla asmaya calistim ve esimin yanina gidip gelmeye basladim biraz biraz duzeldim..

Evde yalnız kalma fobin mi var acaba ?

Evlenmeden önce,hiç evde yalnız kaldın mı ?

Evlenmeden once tabiki yalniz kaldım. Bnm annm her sene en az 1haftaligina yurtdisina giderdi.ben lise bittikten sonra evdeydim babam ise kardesim okula gidiyodu.bende aof okudugum icin hep evdeydim.o eve isinamadim ben karanlik oluyo gunes gormuyo ve dedigim gibi arka cephe.

Anlıyorum seni...
Ev giriş katı camlar kapılar demirli ve hapis gibi hiseetmen normal.
Eşinle konuşup uygun bir yere taşınsanız tabiki senin için daha iyi olur.
Ama olmuyorsa da yapacak birşey yok alışmaya çalışmaktan başka.

Back
X