- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
- Konu Sahibi sinemmselcukk
merhabalar bayanlar.eşimle 22 aralık 2006dan beri birlikteyiz ve 0 haziran 2012 tarihinde birbirimizi severek evlendik.buraya kadar herşey normal.balayından geldikten sonra pazartesi günü eşim sabah evden çıkıp işe gittiğinde boğulacak gibi oldum duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı annemi aradım hemen kahvaltıya geldiler annem babam ananem kardeşim.annem iyimisin deyince gözümden yaşlar yağmur gibi akmaya başladı :2: annemin boynuna sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım.o evde yaşamak istemediğimi evi doğup büyüdüğüm yere taşımak istediğimi söyledim.ama malesef olmadı.o süreci eşimle birlikte işe giderek biraz olsun yola koyduk.sonrasında kum döktüm ve kayınvalidemlerde kaldık 4-5gün işime geldi açıkcası çünkü evde yalnız olmaktansa 2.annem yanımdaydı ve bana bakıyodu.neyse tam dedimki eve alıştım artık eşim sabahları işe gidince 11 e kadar yatıyodum sonra kahvaltı ev temizliği yemek derken akşam 4 5 oluyodu eşimin gelmesi de çoğunlukla 7.30 8 i buluyodu evde can sıkıntısından patlaya patlaya eşimi bekliyodum.sonrasında hamile olduğumu öğrendim ve öğrendikten hemen 1 gün sonra benim annem bi ameliyat geçirdi ve biz annemlere geldik 3 hafta oldu burdayız yarın eve geçicez.yine benim sıkıntılarım başladı evde yalnız kalacağımı düşününce çıldıracak gibi oluyorum.bu arada eşimle yaşadığımız yeri ilk defa evi temizlemeye gittiğimde gördüm ve hiç bilmediğim bi yer bi türlü içim ısınmadı oraya.ve çocuğumu orda doğurmak istemiyorum.kayınvalidem de bana yakın bi yere gelmek istiyodu bebek olacağı için!acaba diyorum hem biz hem kayınvalidem ler annemlerin olduğu semte gelsek benim açımdan herşey normale girer mi ki? bilmiyorum derdimi iyice anlatabildimmi ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim hatunlar