Tam olarak çıkaramamışsın aklından uzaklaşma fırsatın varaa o şehirden uzaklaşÇok sevdiğim adam nişanlandı güya aile baskısıyla yalan tabiki bunu kaldıramamışken evlendi yıldırım nikahiyla üstüne eşinide getiriyor ve 5-6 sene burda bu insanlar ben nasıl kaldırıcam bu durumu yaa şakamı bu şimdi .Ben evlenebileceğimi zaten düşünmüyorum bu pislik adamın bana acımasınımı seyretcem şimdi ya o kadar kötüyüm ki anlatamam bide bana sende evlenir hayat kurarsın diye teselli etmişti resmen o kadar acı çekiyorumki napıcam bilmiyorum
Olmuyor öyle çok yeni ayrılık size ne kadar kolay geliyor yakınlık çok başka karsilasma olasiliğimiz cok fazlaGelirse gelsin, adam evlenmiş artık ha yanında, ha uzakta ne farkeder bitmiş bi ilişki çokta umursamayın
Evet canım malesefEvleriniz yakın mı?
Bu yönüyle bakmamiştim belkide haklisinizBence daha iyi olmuş. Onu görmediğin sürece içinde büyütecek, unutamayacaktin. Gördükçe siradanlasacak aslında sadece kafanda büyüttüğünü öldüm bittim diyecek kadar bir şey kalmadığını anlayacaksın. Umarım. ..
Eski nişanlım arka mahallede oturuyor her allahın günü görüyorum ve umrumda bile değil, artık onun bi eşi var, evlenmiş adamı akılda tutmakta nedir öyleOlmuyor öyle çok yeni ayrılık size ne kadar kolay geliyor yakınlık çok başka karsilasma olasiliğimiz cok fazla
Ama kolay olmayacak benim için esas şaşirdigim herkes normal bendemi var sorun sizler on günde aşk acisini nasil atlattiniz hayret ettimHatırlıyorum konunuzu. Hatta biri seni seviyor yorulma diye onunla evleniyor yazmıştı. Niye takılıp kalıyorsunuz geleceğe bakın. Nereye gelirse gelsin boşverin artık.
Ya bilmiyorumki bi paniğe kapildim bana aciycağni düşündüm nedense bide sende hayat kurarsin felan dediya nebileyimYahu ne alaka size acıması?
Evlilik çokmu büyük bir başarı ki
Siz bekarsınız diye size acısın
Hayatta herkes sizin gibi düşünmüyor
Bana göre çok saçma, boşuna evham yapıyorsunuz
Gelirse gelsin ne hali varsa görsün
Umursamayın hayatınıza bakın
Platonik takılmışsınız ben öyle anladım. Adam evlenince bıçak gibi kesecektiniz. Konu üstüne konu bu kadar düşünürseniz unutmazsınız.Ama kolay olmayacak benim için esas şaşirdigim herkes normal bendemi var sorun sizler on günde aşk acisini nasil atlattiniz hayret ettim
Evlenmiş dediğiniz yeni evlendi napayim elimdemi ongünlük ayrildiğim adam herşey anormal gitti normal süreç gibi gitmedikiEski nişanlım arka mahallede oturuyor her allahın günü görüyorum ve umrumda bile değil, artık onun bi eşi var, evlenmiş adamı akılda tutmakta nedir öyle
Hayır platonik değildi defalarca sevdiğini söyledi veda etti ağladi felan ama asla inanamadimki sevdiğinePlatonik takılmışsınız ben öyle anladım. Adam evlenince bıçak gibi kesecektiniz. Konu üstüne konu bu kadar düşünürseniz unutmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?