Keşke inansam buna ama inanmiyorumSEvdiğine inanmadıysanız zaten ondan size hayır gelmezmiş, hayırlısı deyip önünüze bakmaya ve umursamamaya çalışın, karşınıza ondan çok çok çok daha iyi , sizi sevecek ve hakedecek biri çıkar elbette
Etmiyorum ama biliyo nasil sevdiğimi gördümü yolumu değisiyorum daha sabah gördüm çok kötü ya düşünsenize birzamanlar sevdigin adami artik görmemek zorundasınBosver gulum onune bak sende. Ona karsi hala hislerin varsada belli etme asil ozaman eline firsat vermis olursun.
Bunlari düşünerek zaten unutmaya çalışıyorumSana deger vermemis adami yok say.
Gorursen asla yuzune bile bakma
O evlendi geri donusu yok
Bitti
Boyle dusun.
İstemiyorum şuan mutlu olmasini ama olur onlara bse olmaz eminim olan bana olduGelsin yahu siz daha mutlu olacaksınız kötüyü üzüntüyü caresizliği cagırmak yerine mutluluğu cagırın
İnşallah o da cok mutlu olur dediginiz anda hayat size süprizler sunucak emin olun
ben anlamadımHayır platonik değildi defalarca sevdiğini söyledi veda etti ağladi felan ama asla inanamadimki sevdiğine
Şuan için böyle hissetmeniz çok normal, ben olsam karşısında dimdik durur ve çok mutlu umursamaz görünürdümKeşke inansam buna ama inanmiyorum
Ben de ayni fikirdeyim. Görmeyince kafanizda büyütebiliyorsunuz o kisiyi. Ayni sehirde yasamasi, belki yakinlarinizda olmasi üstüne evli olmasi sizin icin soguma sebebi olabilir. Icinizde tamamen bitirebilirsiniz belki de. Duruma bu sekilde bakmaya calisin ve kafanizda daha fazla büyütmeyin bence. bol sans!Bence daha iyi olmuş. Onu görmediğin sürece içinde büyütecek, unutamayacaktin. Gördükçe siradanlasacak aslında sadece kafanda büyüttüğünü öldüm bittim diyecek kadar bir şey kalmadığını anlayacaksın. Umarım. ..
Ayrılır ayrılmaz tayin için nikah yapmişlar düğün olmadi henüz ama evli nihayetinde bana yaptiği adilikti olan bu işteben anlamadım
sizinle ayrıldıktan ne kadar zaman sonra evlendi ve ne kadarlık evli?
sizden hemen sonra evlendiyse bide hemen boşverin gitsin
evlenmek hayatımızın amacı mı kendinizi geliştirmeye yönelin
Belkide haklisiniz teşekkürlerBen de ayni fikirdeyim. Görmeyince kafanizda büyütebiliyorsunuz o kisiyi. Ayni sehirde yasamasi, belki yakinlarinizda olmasi üstüne evli olmasi sizin icin soguma sebebi olabilir. Icinizde tamamen bitirebilirsiniz belki de. Duruma bu sekilde bakmaya calisin ve kafanizda daha fazla büyütmeyin bence. bol sans!
Inşallah pişman olurum sanıyorumki böyle aci çekicem hep nebileyim garip duygulardayimevlenmişler artık..zorda olsa kolayda olsa kendı düşünmek zorundasın.gormemek zorundasın çünkü evli.seçimini yapmış.senı sevseydi senle evlenırdi..nasıbınde başka ve daha ıyı bırı vardır..uzulduğüne pişman olursun ılerde ne kadar safmışım dıye.
Kendisi sòyledi herşey okadar yeniki zaten konuşurken òğrendim ağlayarak ayrildi bilmiyorum napmaya çalıştı aklım mantiğim almadiSizin nerden haberiniz var ?
Benim merak ettigim, önceleri baska bir sehirde mi yasiyordu? Sizin yakininiza is yüzünden mi geldi? Ayrica kendisiyle hala iletisimde olmaniz da hic saglikli degil. Neden hala görüsüyorsunuz?Kendisi sòyledi herşey okadar yeniki zaten konuşurken òğrendim ağlayarak ayrildi bilmiyorum napmaya çalıştı aklım mantiğim almadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?