Yaşadığım yere geliyorlar şaka gibi!

SEvdiğine inanmadıysanız zaten ondan size hayır gelmezmiş, hayırlısı deyip önünüze bakmaya ve umursamamaya çalışın, karşınıza ondan çok çok çok daha iyi , sizi sevecek ve hakedecek biri çıkar elbette

Keşke inansam buna ama inanmiyorum

Bosver gulum onune bak sende. Ona karsi hala hislerin varsada belli etme asil ozaman eline firsat vermis olursun.
Etmiyorum ama biliyo nasil sevdiğimi gördümü yolumu değisiyorum daha sabah gördüm çok kötü ya düşünsenize birzamanlar sevdigin adami artik görmemek zorundasın

Gelsin yahu siz daha mutlu olacaksınız kötüyü üzüntüyü caresizliği cagırmak yerine mutluluğu cagırın
İnşallah o da cok mutlu olur dediginiz anda hayat size süprizler sunucak emin olun
İstemiyorum şuan mutlu olmasini ama olur onlara bse olmaz eminim olan bana oldu

Hayır platonik değildi defalarca sevdiğini söyledi veda etti ağladi felan ama asla inanamadimki sevdiğine
ben anlamadım
sizinle ayrıldıktan ne kadar zaman sonra evlendi ve ne kadarlık evli?
sizden hemen sonra evlendiyse bide hemen boşverin gitsin
evlenmek hayatımızın amacı mı kendinizi geliştirmeye yönelin

evlenmişler artık..zorda olsa kolayda olsa kendı düşünmek zorundasın.gormemek zorundasın çünkü evli.seçimini yapmış.senı sevseydi senle evlenırdi..nasıbınde başka ve daha ıyı bırı vardır..uzulduğüne pişman olursun ılerde ne kadar safmışım dıye.

eski konularına baktımda,hep bırırlerı grıp çıkmış hayatına hepsınde darma duman olmuşsun..ve surekli evliliğe kafa takmışsın..bekarlık zulüm gibi gelıyor sanki sana..

Ne diyor yildiz ablamm guzelll elbiseelerii giyiipp kusanacagimmm seninn onundeenn gecippp sana bakmayacagimmmm

Ben de ayni fikirdeyim. Görmeyince kafanizda büyütebiliyorsunuz o kisiyi. Ayni sehirde yasamasi, belki yakinlarinizda olmasi üstüne evli olmasi sizin icin soguma sebebi olabilir. Icinizde tamamen bitirebilirsiniz belki de. Duruma bu sekilde bakmaya calisin ve kafanizda daha fazla büyütmeyin bence. bol sans!

ben anlamadım
sizinle ayrıldıktan ne kadar zaman sonra evlendi ve ne kadarlık evli?
sizden hemen sonra evlendiyse bide hemen boşverin gitsin
evlenmek hayatımızın amacı mı kendinizi geliştirmeye yönelin
Ayrılır ayrılmaz tayin için nikah yapmişlar düğün olmadi henüz ama evli nihayetinde bana yaptiği adilikti olan bu işte

Belkide haklisiniz teşekkürler

Inşallah pişman olurum sanıyorumki böyle aci çekicem hep nebileyim garip duygulardayim

alt katıma eski sevgilim taşınsa yüzünü görmem heralde. sabah işe gidiyorum, akşam dönüyorum. tutup da boş vakitlerimde mahalle gezmiyorum.

Kendisi sòyledi herşey okadar yeniki zaten konuşurken òğrendim ağlayarak ayrildi bilmiyorum napmaya çalıştı aklım mantiğim almadi
Benim merak ettigim, önceleri baska bir sehirde mi yasiyordu? Sizin yakininiza is yüzünden mi geldi? Ayrica kendisiyle hala iletisimde olmaniz da hic saglikli degil. Neden hala görüsüyorsunuz?

Bence önce şu melankolik ruh halinden çıkartın kendinizi. Adama gereğinden fazla anlam yüklemişsiniz. Bu kadar ölünüp bitilicek bir insan olmadığını size net bir şekilde göstermişken ay napıcam havasına girmeniz kendinizden başkasına zarar vermez. Bu devirde mecbur kalınıp evlenme diye birşey yok - özellikle de bu kadar hızlıca- bir tercih yapmış ve sizi seçmemiş belli ki. Siz de tercih hakkınızı geride bırakma unutma boşverme olarak kullanabilirsiniz. Ruhunuza ne şekilde telkin ederseniz bir süre sonra ona göre şekil alıyor. Severek ayrıldık hem de hergün birbirimizi göreceğiz diye kendinizi zehirlemeyin. Bitmiş gitmiş mevzu olarak bakın

Bakmazsaniz gormezsiniz bu kadar basit
Evlenmis adam karisini da getiriyor diyorsunuz napsaydi aldigi yerde birakip tek mi donseydi evine esas siz saka gibi yazmissiniz cidden guldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…