- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
Bu saatten sonra yapacak bi şeyin yok, ya ordan gideceksin ya da mutlu olup veya mutlu numarası yapıp umursamamış gibi davranacaksın başka bi çıkar yolu var mıEvlenmiş dediğiniz yeni evlendi napayim elimdemi ongünlük ayrildiğim adam herşey anormal gitti normal süreç gibi gitmediki
Zor olacak ama unut ve alış artık.Evet canım malesef
Haklısınız yok ki ders çalisiyorum kpss ye olursa anca gidebilirmBu saatten sonra yapacak bi şeyin yok, ya ordan gideceksin ya da mutlu olup veya mutlu numarası yapıp umursamamış gibi davranacaksın başka bi çıkar yolu var mı
Sadece arkadaşmışız konusundaki adam mı buHayır platonik değildi defalarca sevdiğini söyledi veda etti ağladi felan ama asla inanamadimki sevdiğine
Evet güya arkadaştik ama bana hiçbirzaman arkadaşca gelmedi sonra zaten sevdiğini söyledi vedalaşirkende ağladi zırladı salak salak bende aptal aptal inandim sonrada olanlar oldu işteSadece arkadaşmışız konusundaki adam mı bu
Yatıya size mi geliyorlar size neÇok sevdiğim adam nişanlandı güya aile baskısıyla yalan tabiki bunu kaldıramamışken evlendi yıldırım nikahiyla üstüne eşinide getiriyor ve 5-6 sene burda bu insanlar ben nasıl kaldırıcam bu durumu yaa şakamı bu şimdi .Ben evlenebileceğimi zaten düşünmüyorum bu pislik adamın bana acımasınımı seyretcem şimdi ya o kadar kötüyüm ki anlatamam bide bana sende evlenir hayat kurarsın diye teselli etmişti resmen o kadar acı çekiyorumki napıcam bilmiyorum
Hayır inanın o karakterde bir insan değilimO yakında diye aman hirs yapıp acele bir evlilik falan yapmayın.onun dışında hallolur.etkilenmemeye çalışın .
Bilmiyorum ya ben pek evlenebilceğmi sanmiyorum sanirimSize niye aciyor anlamadim evlenince noluyor cok onemli bir vasif mi evli olmak. Ben evliyim ama degisen bir sey yok inan. Takilma boyle seylere. Sende hayatini kurarsin demis ne var bunda sizde bir gun evleneceksiniz. Ask acisi cekebilirsiniz ok normal ama bitmis insanlar 50 yil sonra bosaniyor.
Hayırda sevdim sonucta daha çok canım aciycak işteYatıya size mi geliyorlar size ne
Amaannn bosverın evlenmiş adam. Yok us gibi davranın hatta yok sayınHayırda sevdim sonucta daha çok canım aciycak işte
Bilmiyorum ya ben pek evlenebilceğmi sanmiyorum sanirim
Niye öyle umutsuz olmayın insanın karşısına bir anda çıkar.ondan da mutlu olursunuz eminimBilmiyorum ya ben pek evlenebilceğmi sanmiyorum sanirim
İnanma zaten sevse gidip başkasıyla evlenmezdi.Hayır platonik değildi defalarca sevdiğini söyledi veda etti ağladi felan ama asla inanamadimki sevdiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?