Yaşadığım yere geliyorlar şaka gibi!

Evlenmiş dediğiniz yeni evlendi napayim elimdemi ongünlük ayrildiğim adam herşey anormal gitti normal süreç gibi gitmediki
Bu saatten sonra yapacak bi şeyin yok, ya ordan gideceksin ya da mutlu olup veya mutlu numarası yapıp umursamamış gibi davranacaksın başka bi çıkar yolu var mı

Size niye aciyor anlamadim evlenince noluyor cok onemli bir vasif mi evli olmak. Ben evliyim ama degisen bir sey yok inan. Takilma boyle seylere. Sende hayatini kurarsin demis ne var bunda sizde bir gun evleneceksiniz. Ask acisi cekebilirsiniz ok normal ama bitmis insanlar 50 yil sonra bosaniyor.

Yatıya size mi geliyorlar size ne

Bilmiyorum ya ben pek evlenebilceğmi sanmiyorum sanirim

Gelsin yahu siz daha mutlu olacaksınız kötüyü üzüntüyü caresizliği cagırmak yerine mutluluğu cagırın
İnşallah o da cok mutlu olur dediginiz anda hayat size süprizler sunucak emin olun

Amaaaannn takıldığın şeye bak ,evine yerlesmiyor ya karısıyla ..evin ayrı evi ayrı ..bugün olmasa yarın olacaktı ..adam evlenmiş ayrıca ,unutmak zorundasın .bide belli etme hala unutamadığını ..unuttum ,hayatıma devam ediyorum.,çok da mutluyum pozları kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…