Yaşadığım yere geliyorlar şaka gibi!

Hayır benim zaten amacım onu görmek değilki zaten sevdiğine felan inanmiyorumki ilk başlarda inandim ona kızıyorum kendime çok kızgınım inaninki beni zehirleyen bu işte oda arkamdan keyfleniyodur pislik ona canim sıkılıyor

Bakmazsaniz gormezsiniz bu kadar basit
Evlenmis adam karisini da getiriyor diyorsunuz napsaydi aldigi yerde birakip tek mi donseydi evine esas siz saka gibi yazmissiniz cidden guldum
Ya durumlar çok farkli o başka yerli gitme şansi var gitmesini istiyorum

Ya durumlar çok farkli o başka yerli gitme şansi var gitmesini istiyorum
Iyi de cok komik bu isteginiz. Sizin de baska yere gitme sansiniz var sukur Allaha insansiniz agac degilsiniz. Siz evlenirken ona mi soracaksiniz nerede yasayacaginizi? Lutfen az mantikli dusunun. Bakmayin gormeyin ayol sanki butun mahalle gozunuzun onunde mi mobese kamerasi misali?

Benim merak ettigim, önceleri baska bir sehirde mi yasiyordu? Sizin yakininiza is yüzünden mi geldi? Ayrica kendisiyle hala iletisimde olmaniz da hic saglikli degil. Neden hala görüsüyorsunuz?
Evet iş yüzünden hala değil anlamiyosunuz son konustuk okadar iste onla konuscak halim yok suan

Ya oda kalmak istemiyorki elinden geleni yapti aslinda ama olmadi yinede çabalaycam dedi ben şuan çikamam özel sektör

Ya oda kalmak istemiyorki elinden geleni yapti aslinda ama olmadi yinede çabalaycam dedi ben şuan çikamam özel sektör
Umarim hala gorusmuyorsunuzdur diyesim geldi. Neyse siz kendinizi daha cok dusunursunuz elbet. Sallamayin ister yanibasinizda yasasin ister cehenneme direk olsun. Ilgilenmeyin.

Umarim hala gorusmuyorsunuzdur diyesim geldi. Neyse siz kendinizi daha cok dusunursunuz elbet. Sallamayin ister yanibasinizda yasasin ister cehenneme direk olsun. Ilgilenmeyin.
Elbetteki görüşmüyorum görüşmem ne konuscam onla artik oda zaten iletişime gecmedi benle konusma son oldu işte haklisiniz sadece çok yeni olduğu için kötüyüm geçicek geçmek zorunda

O zaman birşey diyemem tabi ama sonuçta hala arkamdan keyifleniyordur falan diye kendinizi yemenize gerek yok. Bırakın boşverin ne düşünürse düşünsün pislik

O zaman birşey diyemem tabi ama sonuçta hala arkamdan keyifleniyordur falan diye kendinizi yemenize gerek yok. Bırakın boşverin ne düşünürse düşünsün pislik
Öyle tabi şu saatten sonra o mutluda olsa mutsuzda olss olan bana oldu ne farkederki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…