• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımın benzerini yaşayan var mı?

november_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
68
3
13
Diğer
Kızlar Merhaba.. Yorum ve görüşlerinize çok ihtiyacım var. 23 yaşındayım.
2 senelik bir ilişkim vardı nişanlıydık... Evlenmek için beni bekliyordu. Bir birimizi çok seviyorduk. Sevgisinden şüphem yoktu iyi anlaşıyorduk. Onun için çok fedakârlık yaptım. O da kendince yapmıştır. Ayrılmayı ‘A’sını duymak istemezdi, çok bağlıydık. Beraberliğimizin ilk gününden beri onun ailesinden bir kişi bizi ayırmak için çok çabaladı, onun başarıları ve nişanlımın bir gün bir şeyi kabul etme başka bir gün inkâr etme huyu dengesiz hali ayrılmamızın sebebiydi. Ailesinin eksiklerini örter benimkileri açardı bana ön yargılı davrandığını kabul ederdi. Onun benden tek rahatsızlığı ise sorunları çok dile getirmemdi. Başka bir rahatsızlığı yoktu benden. Her zaman ki sıradan bir tartışmamız oldu. Aileleri dahil etti onlara anlattı. Defalarca kez uyarmama rağmen anlatma aramızda yaşananları diye.. Yine yaptı .. Bitti dedim sil beni... Davranışları gücüme gitmişti. Kendi eksikliğimi ve ortadaki problemi özetle böyle açıklayabilirim kızlar umarım anlaşılır olmuştur.. Bitti demeyle aşk biter miydi?.. Bitmezdi .. Sonra sustum bekledim, nasıl biter diye sormasını hiçbir şey demedi .. Ailemde aynı şekilde destekledi haklı olmasan biz sana dön derdik, neden ayrıldın derdik dedi. Sonra ne aileler birleştirmek için adım attı ne o bana adım attı. Ne de ben sözümden döndüm .. O günden sonra hiçbir şey yazmadım söylemedim. Ayrıldık ..Nispet yaptı bana gezdi tozdu. Nişanlımın ailesinin eski komşuları vardı o ailenin 2 kızı vardı. Kızlardan büyük olanın düğününe götürmüşlerdi beni. Kızlardan büyük olanı, beni faceden eklemişti o vasıtayla tanıştık evlenmemiz için temennide bulunurdu.. Aynı zamanda nişanlımın facende de o düğününe gittiğimiz kız ve onun kız kardeşi ekliydi. Kız kardeşi nişanlımın facende ekliydi ama o kızı en ufak kıskanma tenezzülünde bulunmamıştım aynı yaştaydık. Ama hayat işte.. Biz ayrılalı 1 ay olduktan sonra resimlerimizi her zaman gören evlenmemiz için temennide bulunan insanın kız kardeşi ile sevgili olmuş.. Ayrılmak ile çok yerinde bir davranış sergilemişim. Bunu görünce anladım. 1 ay kadar önce nişanlısından ayrıldığını bilen ve beni tanıyan resimlerimizi gören bir kız nasıl sevgili olmayı kabul ediyor. Görünce çok şaşırdım kızlar.. Umarım karışık olmamıştır anlattıklarım.. Hayal kırıklığı ve şaşkınlık içindeyim. Bir yandan da şu mübarek günler Allah yüzüme mi bakmış diyorum? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Gerçekten Allah yüzüne bakmış . Karaktersiz insan o kadar çok ki bu devirde o yüzden çok şaşırmadım o kızın ya da nişanlının yaptığına .
Yazından anladığım kadarı ile sakinsin mantıklısın umarım bu olay sende çok iz bırakmaz ve en kısa zamanda unutursun .

siz açık tenli ve sarışın diğrer kız esmer ve iri... kusura bakmayın ama ben burada bir küçümseme sezdim. ayrıca ben kime kırgın/kızgın olduğunuzu da anlayamadım. sorun sizi terk eden nişanlı mı? hiçbir şey yapmayan ailesi mi? yoksa nişanlınızın teklifini kabul eden kız mı?

unutmayın ki bu insanlar size karşı değil sadece kendilerinden yanalar!!!

Son düzenleme:
Her şeyin hayırlısı olsun herkes için. Bence senin için hayırlı olanda buymuş. Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Seninki gibi olmasa da benzerini yaşadım çünkü. 7 yıllık beraberlikten sonra nikaha 25 gün kala ayrıldım bende. 4 sene oldu ayrılalı ve o 2 senelik evli. Hayırlısı değilmiş demek ki demekten başka bir şey diyemiyorum. Çünkü her şeyde bir hayır olduğuna inancım sonsuz. :)

siz açık tenli ve sarışın diğrer kız esmer ve iri... kusura bakmayın ama ben burada bir küçümseme sezdim. ayrıca ben kime kırgın/kızgın olduğunuzu da anlayamadım. sorun sizi terk eden nişanlı mı? hiçbir şey yapmayan ailesi mi? yoksa nişanlınızın teklifini kabul eden kız mı?

unutmayın ki bu insanlar size karşı değil sadece kendilerinden yanalar!!!

Asla küçümsemem kimseyi estağfurullah bir kitap okurken de görürsünüz ki karakterleri tasvir ederler bende benim tam tersim fiziksel özelliğe sahip biri ile şu an beraber olduğunu anlatmak istedim.. Sorunuzun cevabı ise hepsi .. Bakış açınıza hayran kaldım .. Nerde ne sivrilik var bulur bazen bazı insanlar sizi de hoş gördüm.

Son düzenleme:
Her şeyin hayırlısı olsun herkes için. Bence senin için hayırlı olanda buymuş. Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Seninki gibi olmasa da benzerini yaşadım çünkü. 7 yıllık beraberlikten sonra nikaha 25 gün kala ayrıldım bende. 4 sene oldu ayrılalı ve o 2 senelik evli. Hayırlısı değilmiş demek ki demekten başka bir şey diyemiyorum. Çünkü her şeyde bir hayır olduğuna inancım sonsuz. :)

En güzelini yapmışsın her şeyde hayır olduğuna inanmak ile doğrusu bu tabi umarım bende bunun huzuruna erişebilirim.. Dua edelim Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.

Gerçekten Allah yüzüne bakmış . Karaktersiz insan o kadar çok ki bu devirde o yüzden çok şaşırmadım o kızın ya da nişanlının yaptığına .
Yazından anladığım kadarı ile sakinsin mantıklısın umarım bu olay sende çok iz bırakmaz ve en kısa zamanda unutursun .

Çok saf temiz düşünürüm hep bu yüzden sindirmek zor gelir bana.Canım İnşallah güzel temennin gibi olur.:43:

Çok çok geçmiş olsun öncelikle .
Allah hayırlısını vermezse böyle kapatıyor yolunu işte

Çok saf temiz düşünürüm hep bu yüzden sindirmek zor gelir bana.Canım İnşallah güzel temennin gibi olur.:43:

Umarım üzülme sen demek ki o senin için hayırlısı değilmiş karşına daha iyi birileri de çıkar sen yeter ki böyle saf ve temiz kal .
Umudunu yitirme hiç .

Aynen, hayırlısı olmuş, bir erkek böyle gurur murur ayağına yatarak aramaktan geri kazanmaktan vazgeçiyorsa, sevmemiştir, aşık değildir zaten.. Hiç bir şey aksini düşünmeme neden olamaz... Aşık erkek aklı başından gitmiş erkektir. Öyle mantık falan yürütemez.. Değilse yol vermek isabet olmuş.

böyle olması gerekiyormuş belkide hayırlısı demek en güzeli .olmuyorsa olmuyor bazı şeyler bir sebeple yok oluveriyor.sizde bir zaman sonra hayatınıza yön verirsiniz sizin için hayırlı biriyle

Aynen, hayırlısı olmuş, bir erkek böyle gurur murur ayağına yatarak aramaktan geri kazanmaktan vazgeçiyorsa, sevmemiştir, aşık değildir zaten.. Hiç bir şey aksini düşünmeme neden olamaz... Aşık erkek aklı başından gitmiş erkektir. Öyle mantık falan yürütemez.. Değilse yol vermek isabet olmuş.

Birşeyler eksikse. Bitmesi için birşeyler sebep oluyor... Eğer herşey yerli yerine oturmuşsa sorunlar olsada çözümleniyor

Benimde 3 yıllık bi birlikteliğim vardı...
karşımdaki insan ayrılırsak çok üzülürsün senin üzülmeni istemiyorum ama seni evlenecek kadar da sevmiyorum diye bi itirafta bulununca ayrıldık.
Ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla nişanlandı konu açmıştım görmüşsündür belki.
İlk zamanlar bu kadar çabuk olması sebebiyle büyük bi şok ve hayal kırıklığı yaşadım.
Çünkü değil nişanlanmak biraz saygısı olsa gerçekten benim üzülmemi mesele edecek bi adam olsa sözüm ona:) yeni bir ilişkiye dahi adım atamazdı!
Sonra tabi bi sürü soru işareti belirdi.Ne ara birini buldu da hemen nişanlandı yoksa o kişi zaten var mıydı falan vesair.
Ama sonuç olarak bu adam benim sevdiğim adam değildi olamazdı ben böyle karaktersiz,haysiyetsiz düşüncesiz birini sevmiş olamazdım..
ya o hep öyleydi ya da ben görmek istediğim gibi görmüşüm dedim tabi çoook sonra
ben hala kimle nişanlandığı konusunda bilgi sahibi değilim ama büyük ihtimalle onu defalarca aldatan eski sevgilisi ah bi görsem de içim soğusa diyorum ama görmeye de tahammülüm yok ya hoş..

Sonuç olarak kesinlikle hakkında hayırlısı olmuş Allah bunu görmen için sana vesile kılmış ya çok geç olsaydı evlenmiş olsaydın?
Kimin ettiği duanın kabul olacağı bilinmez ama ben içimden gelerek bu acıyı yaşayan biri olarak dilerim Allah tan en hayırlısını en doğru zamanda versin Rabbim sana.İçine atma bol bol ağla sonra damlayacak bi damla gözyaşı kalmıyo istesen de ağlayamıyosun tamamen boşalttığın için içini..

Çok doğru aynen dediğin gibi gitmeye mecbur hissettirdi ayrıldım gideceğimi tahmin etmedi. arkamdan gelir dedim haklıydım gelmedi.. Erkekleri anlamak zor 2 sene boyunca beni bekledi. Başkası ile evlenebilirdi her şeyi hazırdı. Ayrılmamı ise resmen fırsat bildi o kızı sevmediğine adım kadar eminim sadece rol yapıyor. Emin olamadığım kısımsa ona karşı çok fedakar sevecen olmama beni 2 sene beklemesine rağmen göze gerçekten beni de mi sevmedi??

Benimde 3 yıllık bi birlikteliğim vardı...
karşımdaki insan ayrılırsak çok üzülürsün senin üzülmeni istemiyorum ama seni evlenecek kadar da sevmiyorum diye bi itirafta bulununca ayrıldık.
Ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla nişanlandı konu açmıştım görmüşsündür belki.
İlk zamanlar bu kadar çabuk olması sebebiyle büyük bi şok ve hayal kırıklığı yaşadım.
Çünkü değil nişanlanmak biraz saygısı olsa gerçekten benim üzülmemi mesele edecek bi adam olsa sözüm ona:) yeni bir ilişkiye dahi adım atamazdı!
Sonra tabi bi sürü soru işareti belirdi.Ne ara birini buldu da hemen nişanlandı yoksa o kişi zaten var mıydı falan vesair.
Ama sonuç olarak bu adam benim sevdiğim adam değildi olamazdı ben böyle karaktersiz,haysiyetsiz düşüncesiz birini sevmiş olamazdım..
ya o hep öyleydi ya da ben görmek istediğim gibi görmüşüm dedim tabi çoook sonra
ben hala kimle nişanlandığı konusunda bilgi sahibi değilim ama büyük ihtimalle onu defalarca aldatan eski sevgilisi ah bi görsem de içim soğusa diyorum ama görmeye de tahammülüm yok ya hoş..

Sonuç olarak kesinlikle hakkında hayırlısı olmuş Allah bunu görmen için sana vesile kılmış ya çok geç olsaydı evlenmiş olsaydın?
Kimin ettiği duanın kabul olacağı bilinmez ama ben içimden gelerek bu acıyı yaşayan biri olarak dilerim Allah tan en hayırlısını en doğru zamanda versin Rabbim sana.İçine atma bol bol ağla sonra damlayacak bi damla gözyaşı kalmıyo istesen de ağlayamıyosun tamamen boşalttığın için içini..

Annem kadir gecesi günü evliliğim için çok dua etmiş ve ertesi gün ayrıldım canım haklısın.. Anlıyorsun beni aynı sorular aklımda hep.. Aldatıyorsa o kız zaten layığını bulmuş.. Sen fazla gelmişsin ona üzülmemize üzüldükleri yok haklısın aslında benimki de layığını buldu midesizlik yaptıkları..Güzel dualarına amin canım..

Gonul bu sevmisler demek ki.. Yoluna bak artik bosver

Eğer öyle olsaydı bu konuyu açmak zahmetinde bulunmazdım kim kimi 1 ay içinde sever ki.. Eğer bana gösteriş için olmasa neden herkese açık paylaşım yapar ona aldığım t-shirt ile resim çekinir koyar ki? Biz beraberken herkese kapalıydı gönderilerimiz.. Çünkü kimseye gösteriş yapmak için bir ilişkimiz yoktu bence o kızı kullanıyor. Kızın da işine geliyor bulduğu bulabileceği en iyi seçenek... çünkü nişanlısından henüz ayrılalı 1 ay olan bir insan ile sevgili oluyor.. Bana bunu yapan ona ne yapar düşünmüyor..

Kızlar Merhaba.. Yorum ve görüşlerinize çok ihtiyacım var. 23 yaşındayım.
2 senelik bir ilişkim vardı nişanlıydık... Evlenmek için beni bekliyordu. Bir birimizi çok seviyorduk. Sevgisinden şüphem yoktu iyi anlaşıyorduk. Onun için çok fedakârlık yaptım. O da kendince yapmıştır. Ayrılmayı ‘A’sını duymak istemezdi, çok bağlıydık. Beraberliğimizin ilk gününden beri onun ailesinden bir kişi bizi ayırmak için çok çabaladı, onun başarıları ve nişanlımın bir gün bir şeyi kabul etme başka bir gün inkâr etme huyu dengesiz hali ayrılmamızın sebebiydi. Ailesinin eksiklerini örter benimkileri açardı bana ön yargılı davrandığını kabul ederdi. Onun benden tek rahatsızlığı ise sorunları çok dile getirmemdi. Başka bir rahatsızlığı yoktu benden. Her zaman ki sıradan bir tartışmamız oldu. Aileleri dahil etti onlara anlattı. Defalarca kez uyarmama rağmen anlatma aramızda yaşananları diye.. Yine yaptı .. Bitti dedim sil beni... Davranışları gücüme gitmişti. Kendi eksikliğimi ve ortadaki problemi özetle böyle açıklayabilirim kızlar umarım anlaşılır olmuştur.. Bitti demeyle aşk biter miydi?.. Bitmezdi .. Sonra sustum bekledim, nasıl biter diye sormasını hiçbir şey demedi .. Ailemde aynı şekilde destekledi haklı olmasan biz sana dön derdik, neden ayrıldın derdik dedi. Sonra ne aileler birleştirmek için adım attı ne o bana adım attı. Ne de ben sözümden döndüm .. O günden sonra hiçbir şey yazmadım söylemedim. Ayrıldık ..Nispet yaptı bana gezdi tozdu. Nişanlımın ailesinin eski komşuları vardı o ailenin 2 kızı vardı. Kızlardan büyük olanın düğününe götürmüşlerdi beni. Kızlardan büyük olanı, beni faceden eklemişti o vasıtayla tanıştık evlenmemiz için temennide bulunurdu.. Aynı zamanda nişanlımın facende de o düğününe gittiğimiz kız ve onun kız kardeşi ekliydi. Kız kardeşi nişanlımın facende ekliydi ama o kızı en ufak kıskanma tenezzülünde bulunmamıştım aynı yaştaydık. Ben beyaz tenli sarışınım hatlarım kibar zayıfım o benim tam tersim esmer irice bir kız çok zıttım.. Ama hayat işte.. Biz ayrılalı 1 ay olduktan sonra resimlerimizi her zaman gören evlenmemiz için temennide bulunan insanın kız kardeşi ile sevgili olmuş.. Ayrılmak ile çok yerinde bir davranış sergilemişim. Bunu görünce anladım. 1 ay kadar önce nişanlısından ayrıldığını bilen ve beni tanıyan resimlerimizi gören bir kız nasıl sevgili olmayı kabul ediyor. Görünce çok şaşırdım kızlar.. Umarım karışık olmamıştır anlattıklarım.. Hayal kırıklığı ve şaşkınlık içindeyim. Bir yandan da şu mübarek günler Allah yüzüme mi bakmış diyorum? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

bazı insanların (erkek - kız fark etmez) sevgi anlayşları farklıdır canım. hemen unutup başkasına gidebilirler. ya da sevgiyi başka türlü algılarlar bir süre sonra sıkılırlar vb vb. o yüzden anlamaya çalışma bence o şahsı. anlayamazsın çünkü. ben de birini çok sevdim resmen köpeği oldum. köpeği oldum diyorum çünkü sözünden çıkmazdım hiç. ama yaranamadım zulümdü resmen bana yaptıkları. ayrıldım nitekim. yani bazı şeyler hakkımızda hayırlı değilse bitiyor bir şekilde. sen de öyle düşün. bu karakterde bir insan belki evlenince daha kötüsünü yapardı. anasına babasına tercih ederdi belki. belki de senden sıkılıp başka maceralar arardı. kimse bilemez bunu. o yüzden üzme kendini. dik dur ve hayata kaldığın yerden devam et. yaşın daha çok genç. yaşanacak çok güzel günler var önünde. sen onunla mı geldin ki dünyaya? çok daha iyileri çıkar karşına merak etme. Allah sevdiği kullarının kalplerini birbiriyle birleştirirmiş öyle düşün :)

Back
X