• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımın benzerini yaşayan var mı?

Ben şahsen esmer iri kız olsaydım derdim ki sevgilim eskiden ,cılız , solgun bi kadınla beraberdi . Çirkin de gitsin niye tepki çekecek kelimeler kullanıyorsun canım bir sürü esmer insan var burda , bozulmaz mı insanlar.Sarışınların pokun da boncuk var sanki hee.Ne bu ya sarışınım beyaz tenliyim gencim güzelim .
Nişanlınızı bırakan sizsiniz,ne bekliyorsunuz ki.
Malesef hayat çok acıııı,siz kıza kızmayın kendinize kızın diyeceğim ama ne bileceksin sen de kavun değil ki .

Son düzenleme:
bencede allah yüzünüze bakmış bu kadar geniş biriymiş eski nişanlınız kusura bakmayın

bence sen yat kalk Rabbime dua et
Bence Rabbime verdiklerine ettiğimiz şükür kadar vermediklerine de şükretmemiz gerek
bu olayda bunun en açık ispatı..

allah hayırlı ınsanlarla karsılasıtrsn cnm bastan gormussun verılmiş sadakan varmıs.. sen yoluna bak..

senin aynı şeyi yaptıgını düşünürsek...
sana ne mesajlar atardı... uvvvvvvv:ssz:

Eğer öyle olsaydı bu konuyu açmak zahmetinde bulunmazdım kim kimi 1 ay içinde sever ki.. Eğer bana gösteriş için olmasa neden herkese açık paylaşım yapar ona aldığım t-shirt ile resim çekinir koyar ki? Biz beraberken herkese kapalıydı gönderilerimiz.. Çünkü kimseye gösteriş yapmak için bir ilişkimiz yoktu bence o kızı kullanıyor. Kızın da işine geliyor bulduğu bulabileceği en iyi seçenek... çünkü nişanlısından henüz ayrılalı 1 ay olan bir insan ile sevgili oluyor.. Bana bunu yapan ona ne yapar düşünmüyor..

Sen mi karar vereceksin arkadasim kimin kimi ne zaman sevecegine? Erkekler kadinlar gibi duygusal degil degil 1 ay 1 gunde de baskasini sever. Birak nisanliligi bosanir ertesi gun gider baska kadina. Hayal dunyasinda yasama.

Eğer öyle olsaydı bu konuyu açmak zahmetinde bulunmazdım kim kimi 1 ay içinde sever ki.. Eğer bana gösteriş için olmasa neden herkese açık paylaşım yapar ona aldığım t-shirt ile resim çekinir koyar ki? Biz beraberken herkese kapalıydı gönderilerimiz.. Çünkü kimseye gösteriş yapmak için bir ilişkimiz yoktu bence o kızı kullanıyor. Kızın da işine geliyor bulduğu bulabileceği en iyi seçenek... çünkü nişanlısından henüz ayrılalı 1 ay olan bir insan ile sevgili oluyor.. Bana bunu yapan ona ne yapar düşünmüyor..

Erkekler bizim gibi düşünmüyorlar ben nispet yapmaya çalıştığını sanmıyorum. Ayrılmayı sen seçmişsin boşver ne yaparsa yapsın sen de onu unut önündeki maçlara bak

Ben şahsen esmer iri kız olsaydım derdim ki sevgilim eskiden ,cılız , solgun bi kadınla beraberdi . Çirkin de gitsin niye tepki çekecek kelimeler kullanıyorsun canım bir sürü esmer insan var burda , bozulmaz mı insanlar.Sarışınların pokun da boncuk var sanki hee.Ne bu ya sarışınım beyaz tenliyim gencim güzelim .
Nişanlınızı bırakan sizsiniz,ne bekliyorsunuz ki.
Malesef hayat çok acıııı,siz kıza kızmayın kendinize kızın diyeceğim ama ne bileceksin sen de kavun değil ki .

Allahın yarattığına çirkin demek bana düşmez. Benim tam zıttım demek istedim. Alınganlığın lüzumu yok.. Beyaz tenli olmak zayıf olmakta solgunluk yada cılızlık değil sizde öyle dermişsiniz madem.. Evet kavun değil.

Sen mi karar vereceksin arkadasim kimin kimi ne zaman sevecegine? Erkekler kadinlar gibi duygusal degil degil 1 ay 1 gunde de baskasini sever. Birak nisanliligi bosanir ertesi gun gider baska kadina. Hayal dunyasinda yasama.

Eskiden beri tanıdığı bir insan o sevseydi benimle değil onunla olurdu en başından beri... Benimle nişanlanıp tüm ailesi ile beni tanıştırıp bana emek harcamak zorunda kalmazdı 2 sene boyunca.. Gidip onunla nişanlanırdı kız hazırdaymış hayal dünyasında değilim. Hiç bir zaman gurursuzca davranmadım gururluca üzülmeyi tercih ettim. Ben karar verecek değilim elbette bir derdim var bölümündeyiz değil mi ? Acımasız olmanın lüzumu yok.

Eskiden beri tanıdığı bir insan o sevseydi benimle değil onunla olurdu en başından beri... Benimle nişanlanıp tüm ailesi ile beni tanıştırıp bana emek harcamak zorunda kalmazdı 2 sene boyunca.. Gidip onunla nişanlanırdı kız hazırdaymış hayal dünyasında değilim. Hiç bir zaman gurursuzca davranmadım gururluca üzülmeyi tercih ettim. Ben karar verecek değilim elbette bir derdim var bölümündeyiz değil mi ? Acımasız olmanın lüzumu yok.

Insanlar illa ki birilerini ilk goruste sevmez. Senden vurgun yemis teselliyi o kizda bulmus demek ki tanidikca sevmis. Niye abartiyosun anlamadim

bazı insanların (erkek - kız fark etmez) sevgi anlayşları farklıdır canım. hemen unutup başkasına gidebilirler. ya da sevgiyi başka türlü algılarlar bir süre sonra sıkılırlar vb vb. o yüzden anlamaya çalışma bence o şahsı. anlayamazsın çünkü. ben de birini çok sevdim resmen köpeği oldum. köpeği oldum diyorum çünkü sözünden çıkmazdım hiç. ama yaranamadım zulümdü resmen bana yaptıkları. ayrıldım nitekim. yani bazı şeyler hakkımızda hayırlı değilse bitiyor bir şekilde. sen de öyle düşün. bu karakterde bir insan belki evlenince daha kötüsünü yapardı. anasına babasına tercih ederdi belki. belki de senden sıkılıp başka maceralar arardı. kimse bilemez bunu. o yüzden üzme kendini. dik dur ve hayata kaldığın yerden devam et. yaşın daha çok genç. yaşanacak çok güzel günler var önünde. sen onunla mı geldin ki dünyaya? çok daha iyileri çıkar karşına merak etme. Allah sevdiği kullarının kalplerini birbiriyle birleştirirmiş öyle düşün :)

Haklısın canım inşallah..

Kızlar Merhaba.. Yorum ve görüşlerinize çok ihtiyacım var. 23 yaşındayım.
2 senelik bir ilişkim vardı nişanlıydık... Evlenmek için beni bekliyordu. Bir birimizi çok seviyorduk. Sevgisinden şüphem yoktu iyi anlaşıyorduk. Onun için çok fedakârlık yaptım. O da kendince yapmıştır. Ayrılmayı ‘A’sını duymak istemezdi, çok bağlıydık. Beraberliğimizin ilk gününden beri onun ailesinden bir kişi bizi ayırmak için çok çabaladı, onun başarıları ve nişanlımın bir gün bir şeyi kabul etme başka bir gün inkâr etme huyu dengesiz hali ayrılmamızın sebebiydi. Ailesinin eksiklerini örter benimkileri açardı bana ön yargılı davrandığını kabul ederdi. Onun benden tek rahatsızlığı ise sorunları çok dile getirmemdi. Başka bir rahatsızlığı yoktu benden. Her zaman ki sıradan bir tartışmamız oldu. Aileleri dahil etti onlara anlattı. Defalarca kez uyarmama rağmen anlatma aramızda yaşananları diye.. Yine yaptı .. Bitti dedim sil beni... Davranışları gücüme gitmişti. Kendi eksikliğimi ve ortadaki problemi özetle böyle açıklayabilirim kızlar umarım anlaşılır olmuştur.. Bitti demeyle aşk biter miydi?.. Bitmezdi .. Sonra sustum bekledim, nasıl biter diye sormasını hiçbir şey demedi .. Ailemde aynı şekilde destekledi haklı olmasan biz sana dön derdik, neden ayrıldın derdik dedi. Sonra ne aileler birleştirmek için adım attı ne o bana adım attı. Ne de ben sözümden döndüm .. O günden sonra hiçbir şey yazmadım söylemedim. Ayrıldık ..Nispet yaptı bana gezdi tozdu. Nişanlımın ailesinin eski komşuları vardı o ailenin 2 kızı vardı. Kızlardan büyük olanın düğününe götürmüşlerdi beni. Kızlardan büyük olanı, beni faceden eklemişti o vasıtayla tanıştık evlenmemiz için temennide bulunurdu.. Aynı zamanda nişanlımın facende de o düğününe gittiğimiz kız ve onun kız kardeşi ekliydi. Kız kardeşi nişanlımın facende ekliydi ama o kızı en ufak kıskanma tenezzülünde bulunmamıştım aynı yaştaydık. Ben beyaz tenli sarışınım hatlarım kibar zayıfım o benim tam tersim esmer irice bir kız çok zıttım.. Ama hayat işte.. Biz ayrılalı 1 ay olduktan sonra resimlerimizi her zaman gören evlenmemiz için temennide bulunan insanın kız kardeşi ile sevgili olmuş.. Ayrılmak ile çok yerinde bir davranış sergilemişim. Bunu görünce anladım. 1 ay kadar önce nişanlısından ayrıldığını bilen ve beni tanıyan resimlerimizi gören bir kız nasıl sevgili olmayı kabul ediyor. Görünce çok şaşırdım kızlar.. Umarım karışık olmamıştır anlattıklarım.. Hayal kırıklığı ve şaşkınlık içindeyim. Bir yandan da şu mübarek günler Allah yüzüme mi bakmış diyorum? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

ben nedense yukardaki şu söze takıldım..yani o kız esmer ve irice olduğu için beğenilmeye layık değil mi? demek ki layıkmış ve tercih edilmiş..insan kimin yanında huzuru buluyorsa onunla olmayı seçiyor. beyaz teni zayıf bedeni yok bu işin maalesef..

Eski nişanlınızı Allah korumuş.

Pardon anlayamadım? Ben onu aldatmadım saygısızlık yapmadım ne ona ne ailesine. Aramızdaki yaşananları gidip sürekli ailesine anlatması beni üzmesinden dolayı ayrıldım haklıydım neden demedi bir kere bana nişanda takılan altınları istedi gönderdim. Beni üzecek sözler yazdı aynı şeyi yapmadım ardından da 1 ay içinde tanıdığımız insan ile çıktı. Neden benimle oynadı hiç girmese hayatıma hiç nişanlanmasaydı benimle. O kızla olsaydı başından beri. Neyse saygı duyuyorum sizede.

Ne acımasiz yorumlar var ya. Kiz esmer iri derken fizik olarak tam zitti nisanlisinin tercih edecegi bir fiziksel ozellik degil o anlamda demis. Tabi ki sarisin da guzel esmer de. Ne kadar merakli bu insanlar tek laftan polemik yaratmaya. Kiz burada derdini anlatiyor konuyu saptiriyorsunuz.

Canim bence sana gosteris yapmaya calisiyor ama ne olursa olsun bu adam rengini belli etmis. Evlenseniz en kucuk kavgada teselliyi baska kollarda arayacak bir tip gibi geldi bana kusura bakma. Hic degmez kendini uzmeye.. bosver, kendi yoluna bak inan ki zamani geldiginde bu adam icin doktugun goz yaslarin icin pismanlik duyacaksin. Karsina seni cok seven cok asik olacagon biri cikar :) Sağlıcakla..

Son düzenleme:
ben nedense yukardaki şu söze takıldım..yani o kız esmer ve irice olduğu için beğenilmeye layık değil mi? demek ki layıkmış ve tercih edilmiş..insan kimin yanında huzuru buluyorsa onunla olmayı seçiyor. beyaz teni zayıf bedeni yok bu işin maalesef..

Açıklamasını yukarda yapmıştım okumamışsınız.

Son düzenleme:
Ne acımasiz yorumlar var ya. Kiz esmer iri derken fizik olarak tam zitti nisanlisinin tercih edecegi bir fiziksel ozellik degil o anlamda demis. Tabi ki sarisin da guzel esmer de. Ne kadar merakli bu insanlar tek laftan polemik yaratmaya. Kiz burada derdini anlatiyor konuyu saptiriyorsunuz.

Canim bence sana gosteris yapmaya calisiyor ama ne olursa olsun bu adam rengini belli etmis. Evlenseniz en kucuk kavgada teselliyi baska kollarda arayacak bir tip gibi geldi bana kusura bakma. Hic degmez kendini uzmeye.. bosver, kendi yoluna bak inan ki zamani geldiginde bu adam icin doktugun goz yaslarin icin pismanlik duyacaksin. Karsina seni cok seven cok asik olacagon biri cikar :) Sağlıcakla..

Çok şükür beni anlayan biri.. Allah razı olsun yorumunuz için demek istediğimi anlamışsınız.. Çok teşekkür ederim.

Erkeklerden zaten vefa beklemek cok yanlis.bayağı oldu,evlilik programinda amcanin birine sordular eski esinizi anlatin diye.amcada dugmeye basilmis gibi bir basladi aglamaya,nasil seviyorlarmis birbirlerini,degerler veriyorlarmis falan filan.sonra teyze vefat etmis.bunun ustune sunucu sordu teyzenin vefafini.cevap sok edici: 1 ay.adam yeni ölmüş karisinin hemen arkasindan evlilik programina katilmis.
Iste bu yuzden arkadasim sasirma.geleceğe de bu gozle bak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pardon anlayamadım? Ben onu aldatmadım saygısızlık yapmadım ne ona ne ailesine. Aramızdaki yaşananları gidip sürekli ailesine anlatması beni üzmesinden dolayı ayrıldım haklıydım neden demedi bir kere bana nişanda takılan altınları istedi gönderdim. Beni üzecek sözler yazdı aynı şeyi yapmadım ardından da 1 ay içinde tanıdığımız insan ile çıktı. Neden benimle oynadı hiç girmese hayatıma hiç nişanlanmasaydı benimle. O kızla olsaydı başından beri. Neyse saygı duyuyorum sizede.

Senden tarafdım ta ki sen "kızın bulabileceği en iyi seçenek " diyene kadar. ne bu ego böyle anlamadım?

Back
X