Neysee hatuncuklarımmmmmmm
partiye verdiğiniz büyük katkılarınızdan dolayıııııı
hepinize saygılar sevgilerrrrrrrrrr
tez zzamandaa hamile kalasınız inşallahhhhhhhhhhh
aa bittimi partiii heheh bnsiz parti yaparsınız böle kısa ve kötü olur işte hıh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neysee hatuncuklarımmmmmmm
partiye verdiğiniz büyük katkılarınızdan dolayıııııı
hepinize saygılar sevgilerrrrrrrrrr
tez zzamandaa hamile kalasınız inşallahhhhhhhhhhh
baktım ama göyemediim başakmı birisi nazoyla eroşu çağırmış sadece o sen olupda karıştırıyo olmayasın sakın beni çağırdın diyee hıh
Bu arada hoşbulduk canım o kadar kişiden bi sen selam verdin sağol canım![]()
tamam kuzum kocanın gönlü önemli tatlım güle güleeeeeeee
yok cnm ben daha önceki sayfalarda çağırdımmmmm karıştırırmıyım heççççç aşkolsunnnn saat 6 gibi çağrı atmıştımmmm ama cwp alamadımmm
sende saol kuzummmm
kuzum sen 1. Sayfayı takip et yavrummmm güncelliyo tkb orayı duyurular falan oluyorrrr
benm kırmızılarr teşrif edip yerlerine oturduuuuu
aboooooooovvvvvv ben değildim onları çağıraaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sevgilim hoş geldinnnnnnnnnnnn
şimdi baktım annem benım kılerde saırsam gelmek uzere
arakadas cıkarmıısın lısteden
bide bişey sorcam kızlar ya tavalete yatmadan önce gırıyorumm yataga gecıyorım 5 dk gecmeden dekrar gelıyooo kucuk tuvaleteım![]()
tekrar gıdyrm yatana kadar 3 .5 defa kalkıyorum son bı haftadır acepp nedendirr:44::44::44::44::44:
kuzum sen 1. Sayfayı takip et yavrummmm güncelliyo tkb orayı duyurular falan oluyorrrr
benm kırmızılarr teşrif edip yerlerine oturduuuuu
heheh benimde hep öyle oluyo üzülme nerdeyse tüm gün içtiğin suları yatarken çıkarıyomuşsun gibi oluyo insan yatcak zaman nerden geliyo okadar çiş bende anlamıyom yaa yatarken fazla su içmemeye çalışıyom bende bu arada ayaklarını falanda üşütmüş olabilirsin çorapsız gezme canım kış vakti![]()
aman aman nazar değmesin ne kalabalık bu gece burası. neler kaynatıyonuz söyleyin bakim??
canım sıvı tüketmıyorumm fazlaa bıde sankı kac saat tuvalete gıtmemeısım gıbı oluyo gıdıyorum 1 damla gelıyooo yagımda hem corap hep patıkkk hıc cıkmadı kıs gunu![]()
şimdi baktım annem benım kılerde saırsam gelmek uzere
arakadas cıkarmıısın lısteden
bide bişey sorcam kızlar ya tavalete yatmadan önce gırıyorumm yataga gecıyorım 5 dk gecmeden dekrar gelıyooo kucuk tuvaleteım![]()
tekrar gıdyrm yatana kadar 3 .5 defa kalkıyorum son bı haftadır acepp nedendirr:44::44::44::44::44:
aa hoş geldin kuzucum bende yeni geldim sayılır kocişi gene uyuyo sinir oldum moralim bozuldu yaakocişim bugün seminere gitti antalyaya sabah 5buçukda kalktıydı neysem 8buçuk gibi anca geldi bende ne güzel çok güzel bi elbise giydim saç baş makyaj süslendim çok güsel olduydum güsel bi yemek yedik halvet falan yaptık mum ışığında 2.halveti yapcaadık sonra ööyle uyuya kaldı bizimki yaa ay sinir oldum kaldıramıyo kafasınıda duş falan alsın
ooy oyy gerçi yorulmuş garibim ama morali bozuluyo insanın genede yaa okadar süslenmiş hazırlanmışım falan
![]()
canım benim sıvı tüketmemezlik etme baksana tüketmesende geliyoo tüketsendeeidrar yollarını falan üşütmemişindir inşallah canım yaa :18:
sistit olmuş olabilir canım. aile hekimi olsada git derim aaaaa duuu hamiş oluncada oluo adet tarihin ne zaman????
bu arada hepinize tesüf ederimmm ben bugün transfer oldum hiç bişey demediniz çok hassasım![]()
sistit olmuş olabilir canım. aile hekimi olsada git derim aaaaa duuu hamiş oluncada oluo adet tarihin ne zaman????
bu arada hepinize tesüf ederimmm ben bugün transfer oldum hiç bişey demediniz çok hassasım![]()
aa bittimi partiii heheh bnsiz parti yaparsınız böle kısa ve kötü olur işte hıhneyse bende gidiyimmi naapiim acabaaa partiye çağırılmadığıma göree istenmiyomdur hıh
![]()
adam senin cazibene dayanamamış kuzum ondan uyumuştur. adamcağızın başını döndürmüşsündür sen :))
tost yapıommm gece gecetoto büyütmek için. olsun bugün torpil geçiom kendime. bugün transfr oldu kıslaaar
![]()