kırklarelinde çok ünlü bi doğum doktoru varmış adını unuttum öğrenince yazarım adam çok başarılıymış yurtdışında eğitime gidiomuş sürekli
birdahaki güne hbr ver
bandırma yakınlarında kimse yok mu yaaaaaaaa
hayallerimi yerle bir ettin ben seni daha çıtı pıtı hayal ediyodum
inşallah canım valla bayılırım heralde anestesiz inşallah bunlara gerek kalmadan hamile kalırım hayırlısıyla
cnm bende tilt olurdum kocakarı işi derdim hep ama bizim grup gayet genç çok tatlı kişilerr we şimdi ise güne gitmeye can atıyorumm...
cnm gel kırklarelindeyim senide alalım aramızasen neredesinnn
harikaa şeyler yapılıyooo walla sırf onları yicem die kahwaltı bile yapmadımm gel buyur haftaya bende toplanıcazz beklerimmm
tşk ederim gülümmm
abowwwwwwwwwww sen 90 kilomusunnn
olsun gülüm canın saolsunnnnn oohhhh sefamız olsunnnn
nazocann afiyet olsun sanadaaa
sara ben de seni çok cılız tahmin etmiştim. boyun kaç canım?
kızlar ya korktugum basıma geldi gördümm yine kahrolası kırmızıyı sinirlerim bozuldu artık ya bu ay çok umutludum olur diyodum bütün belirtiler vardı psilojikmiş demekki ne yapcam ben ya niye olmuyo niye niye kafayı yicem artık sürekli aynı dert anne olmak istiyorum artık bebişim olsun istiyorumm
bende iyiyim kıslar sizleri sormalı? Aa saracım merak ettim nasıl yapılıyo o göveç tarifini verirmisin hiç denememiştim onu bak güsele benziyo bende dünden kçük cabalarda göveç makarma ve mercimek çorbası var yanınada kereviz salatası yapıcam bugün rahatım yani
sürekli o doktoru bırakmayan bi arkadaş vardı o aradaş 2 hafta sonra gelecek öğrenince sana msj atarım moodcum, hatta o kadar övdülerki burdan oraya gitme planım vardı bi ara. ahh canım haftaya çarşamba nsl gelmek isterdim anlatamam. tanıdık şart diil bi gün topic günü yapıcam, naz bursadan, başak istanbuldan sen ordan, kocaeli olanlar vardı bende toplancezzzayyyy cnm öğrenince mutlakaa habr wer nolurrr hemen giderim walla ayy cnm yaa
cnm bandırmada kimse yokki tanıdık olsaydı sanada uğrardım gülümm
haftaya çarşamba benim günü mutlaka beklerimmm okiiii
kızlar ya korktugum basıma geldi gördümm yine kahrolası kırmızıyı sinirlerim bozuldu artık ya bu ay çok umutludum olur diyodum bütün belirtiler vardı psilojikmiş demekki ne yapcam ben ya niye olmuyo niye niye kafayı yicem artık sürekli aynı dert anne olmak istiyorum artık bebişim olsun istiyorumm
üzgünüm kızlar hayallerinizi yıktığım için ama ben her yerde 90 kilo olduğumu söylüyorum demekki size duyuramamışım boyum 1,64 benim tombulum yani
bengisucum kurutulmuş sebzeyle güveç tarifi şöyle
bi baş kuru soğanı küp küp doğrayıp yağda kavuruyosun içine 3 - 4 diş sarımsakda doğruyosun sonra kuş başı olarak hazırladığın tavukları da içine atıp beraber kavuruyosun tavuklar suyunu çekince salçasını tuzunu pul biberini katıyosun karıştırıyosun sonra içine yazdan kurutmuş olduğun türlülük biber ve patlıcanları katıyosun suyunuda ekleyip kısık ateşte pişiriyosun.(suyu çok fazla olmayacak sebzelerin üstünü geçsin yeter fazla sulu güzel olmuyo.kuru domateste katabilirsin eğer varsa dahada güzel olur.
püf noktası : patlıcanları önceden bi iki taşım haşla ki siyah suyu çıksın sonra süz öyle güvece kat tamam mı
sürekli o doktoru bırakmayan bi arkadaş vardı o aradaş 2 hafta sonra gelecek öğrenince sana msj atarım moodcum, hatta o kadar övdülerki burdan oraya gitme planım vardı bi ara. ahh canım haftaya çarşamba nsl gelmek isterdim anlatamam. tanıdık şart diil bi gün topic günü yapıcam, naz bursadan, başak istanbuldan sen ordan, kocaeli olanlar vardı bende toplancezzz
canımmmm üzülme diyemiyorum o hayal kırıklığını biz biliriz.gecikme oldumu hiç peki belki kaldın ama kanda baktırmadığından bilemedin kimyasal olup düşüo?
ama ne bileyim ben seni en fazla 60...65 diye tahmin ediyordum
kilolarınla barışıksan sorun yok
ah cnmmm ahhhh tewekkülü elden bırakmamamız gerekiyo bende bunun sawaşını weriyorum daha regli günüme warken .....ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNNNNNN
2 günlük ecikme oldu heveslendim bende anlamıyorum ya milet catır catır doguruyo kazayla hamile kalıyo gidiyo aldırıyo biz bitane için canımızı vermeye razıyız çok üzülüyorum ya tek hayalim anne olmaktı benim hep
sürekli o doktoru bırakmayan bi arkadaş vardı o aradaş 2 hafta sonra gelecek öğrenince sana msj atarım moodcum, hatta o kadar övdülerki burdan oraya gitme planım vardı bi ara. ahh canım haftaya çarşamba nsl gelmek isterdim anlatamam. tanıdık şart diil bi gün topic günü yapıcam, naz bursadan, başak istanbuldan sen ordan, kocaeli olanlar vardı bende toplancezzz
canımmmm üzülme diyemiyorum o hayal kırıklığını biz biliriz.gecikme oldumu hiç peki belki kaldın ama kanda baktırmadığından bilemedin kimyasal olup düşüo?
ya sanki herşey bitmiş gibi konuşuyosun hepimiz aynı dertten muzdaribiz yıllarca bekliyenlerimiz var ki bunlardan biri benim 4 yıl olacak evleneli benimle beraber evlenenlerin ikinci çocukları doğacak nerdeyse ama ne yapalım bizim imtihanımız böyleymiş Allah büyük elbet gönderecek bebeklerimizi hem Allah sevindireceği kulunu önce üzer sonra güldürürmüş bizide güldürecek ben eminim sende inan buna ve toparlan kalbini ferah tut umutsuzluk yok tamam mı
2 günlük ecikme oldu heveslendim bende anlamıyorum ya milet catır catır doguruyo kazayla hamile kalıyo gidiyo aldırıyo biz bitane için canımızı vermeye razıyız çok üzülüyorum ya tek hayalim anne olmaktı benim hep
neeeeehepimiz ayrı yerlerdeyiz nasıl olacak keşke olsa ama eşim bursadan arkadaşlarla bile görüşmeme izin vermedi, kendisi götürürse anca izin veriyor çocuk gibi elimden tutup götürecek beni
saol canım tsk ederim bu arada kimyasal gebelik nasıl oluyo ben bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?