Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

derim bennnnnnnn ben derimmmmmmmm

ayının yavrusunu sevdiği gibi seviyorummmmm

iltifatmı yapıyon hakeretmi yapıyon anlamadım

bende bugun yarın olmam lazımm tabı ıns 9 ay olmam
annem bı ara eklemıstım resımlerımıı sana denk gelmemıs ozman

ben görmedim demekki ben yokken eklemişin

zaten burdaki hatunlarımız hep maaşallah koca totolu iri kemikliiiii

inşallah sende koca totolu olursun

yok annem bee yok diil maalesefff

evet 30 şubat nazo

kız nazoooooo hareket var mıııııı

tamam canim o topikten o zaman.. zaten orda da artik yazan olmuyor, sanirim bulusmuslar daha önce sonra topigin modasi gecmis ben her topige takiliyorum, sirf kafami oyalamak, bebek konusuna takilmamak icin 3-5 kilo vereyim hamilelik öncesi diye ugrasiyorum.. iyi de oluyor hani, gerci az kiloyu vermek daha zormus az önce yazmissin, hayalimde 90-60-90 canlandiriyorum diye, beni biraz daha kilolu degil ama yapili canlandir tatlim 1haziranda ankaraya gelicem, kismet olurda görürsen beni hayal kirikligina ugrama

ben kacayim simdi malum yarin is var.. cocuklar beni bekler.. sizleri tanidigima cok sevindim.. yarin görüsmek üzere...

ben ankara da diilim kiiiiiiiii

ama yine de görürsem seni korkmam tamam

kız çocuklar kim sen kimsin kiiiii

öğretmen misinnnnnn

iltifatmı yapıyon hakeretmi yapıyon anlamadım

ben görmedim demekki ben yokken eklemişin

inşallah sende koca totolu olursun

olmam bennnolursam a söölemem sen dalga geçme diyeeee

bu arada iltifat mı hakaret mi bende anlamadım:44::44::44::44:

günaydın kızlar herkese karlı bi sabahtan merhaba burada kar yağıyo hava çok soğuk donuyorum resmen kaloriferler yanıyo ama banmısın bile demiyo

boş ver face kız buraya gel burda sohbet daha zevkli ben face kullanmıyorum hem nsıl görüşecem seninle hem meni seni çok özledim

aboooooooov beni bölüp parçaladın kız başak sen beni seviyonmu sevmiyonmu ben anlamadım hain planların gün yüzüne çıkmış bi daha buraya gelmesem mi ne :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Günaydııınnn hatunlar nassınız ? Hepinize sevgiler gönderiyorum

günaydın hürremim sultanım nasılsın

ben ankara da diilim kiiiiiiiii

ama yine de görürsem seni korkmam tamam

kız çocuklar kim sen kimsin kiiiii

öğretmen misinnnnnn

tüh ya, keske ankarada olsaydin, ben de olsaydim tabiki...

evet canim kreste calisiyorum anne olamadim henüz ama cocuklarim var.. biraz zor oluyor artik dayanmasi, bi bebek isterken etrafinin cocuklarla cevrili olmasi kasiyor acikcasi.. bir de yeni grup acildi daha kücükler de var bi tanesine hem bayiliyorum, hem de o bicir bicir hallerini görüce üzülüyorum, napayim canimiz sagolsun..

bende sen zannettim kız

ama ama ben face kullanmıyorumki hem neden msnye haftada bir defa giriyon böyle bi kuralınmı var anlamadım :26::26::26::26::26::26::26: ben bilgisayarı açınca msn yi de açıyom ama olsun yinede sağlık olsun bizde seninle buradan görüşürüz canım yeterki sağlık olsun

iyiyim cnm sen nassın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…