derim bennnnnnnn ben derimmmmmmmm
ayının yavrusunu sevdiği gibi seviyorummmmm
bende bugun yarın olmam lazımm tabı ıns 9 ay olmam
annem bı ara eklemıstım resımlerımıı sana denk gelmemıs ozman
zaten burdaki hatunlarımız hep maaşallah koca totolu iri kemikliiiii
kandırmıyorum annem bugun bakmıstım ılk sayfayaaa kımlerın kırmızı gelmıs dıyeee hatta su 30 subata cook gülmustumm
bu arada benım gününde geldı heycan ıcındeyım:26::26:
aa basak benı gormustun hayallerındekı gıbımıyımm
haklısın bebeğim neden bakayım kusura. ama diyet topiği olması mümkün değil çünkü kilo sorunum olmadı
ankaramın topikinde olabilir bide sanki avatar topiğinden hatırlıyorum senii.
ama ankarmın topikinde açıkçası kızlar pek yanaşmadı bana bende bıraktım orda sürtmeyi
yok annem bee yok diil maalesefff
lann neremı begenmedın
annem benımde uykum geldı sıze ıyı gecelerr öpüyrum hepınızı
nazemir görmemişim canım hoşbulduk
ben kaçıyorum hepinize iyi geceler
tamam canim o topikten o zaman.. zaten orda da artik yazan olmuyor, sanirim bulusmuslar daha önce sonra topigin modasi gecmisben her topige takiliyorum, sirf kafami oyalamak, bebek konusuna takilmamak icin 3-5 kilo vereyim hamilelik öncesi diye ugrasiyorum.. iyi de oluyor hani, gerci az kiloyu vermek daha zormus az önce yazmissin, hayalimde 90-60-90 canlandiriyorum diye, beni biraz daha kilolu degil ama yapili canlandir tatlim 1haziranda ankaraya gelicem, kismet olurda görürsen beni hayal kirikligina ugrama
ben kacayim simdi malum yarin is var.. cocuklar beni bekler.. sizleri tanidigima cok sevindim.. yarin görüsmek üzere...
lann neremı begenmedın
annem benımde uykum geldı sıze ıyı gecelerr öpüyrum hepınızı
iltifatmı yapıyon hakeretmi yapıyon anlamadım
ben görmedim demekki ben yokken eklemişin
inşallah sende koca totolu olursun
slm kızlar
papatyac nasılsın canım,yoluındamı herşey
başdönmen geçti işallah
evet canım bende gece kuşuyum
başaks sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün
ama yinede verememsana sarayı çünkü senden önce ben buldum
saracım face deyiz canım oyüzden bizim topikte incin top oynuyor
kkyı açtımmı buraya geliyorum
sanada baktım fakat senin topikte bizimkine benzemiş bu aralr ama
olsun başaks sağolsun
kız amin hepimizi güldürsünn ama o zaman saranın bi kolu senin bi kolu benim olsun.
ya da iki kolu bir bacağı gövdesi kafası benim bir koluda senin olsun.
siz artıkın face de mi takılıyounsz
kızzzzzzzzzzzz yaseminin penceresi gibi olduuuuuuuuu
tanır gibiyim ammaaa hangi topik avatar topiğimi
Günaydııınnn hatunlar nassınız ? Hepinize sevgiler gönderiyorum
ben ankara da diilim kiiiiiiiii
ama yine de görürsem seni korkmam tamam
kız çocuklar kim sen kimsin kiiiii
öğretmen misinnnnnn
yok be canım face de dağılmış. ben bu biskolota herifleri hiç beğenmedim:120::120::120::120: eşimede öle diodum. eşimde her reklam çıktıpında sinir oluodu zevzek herifler diebaktım bi gün tvde ne hoş hatun falan dedi birine. bende başladım biscolata reklamı çıkınca biscolata die ağzım sulu numaran bakmaya. fıttırıo fıttırıo bunu da facede yayılmış ordan buldum. sizede paylaşıım didim
sarammmmmmmmm canım inşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşşşşşşş
saram ben aslında çok fazla nete giremiyorum msn ye haftada bir defa falan maileri kontrol için giriyorum face olsaydı oaraya günde bir kaç defa giriyorum çünkiii kardeşlerim oyun oynuyorlar bu oyunlardada bir şeyler isteniyor telefon edip faceyi istekleri kabul et diye tehdit ediyorlar beni o yüden günde bir kaç kez açıyorummmm facen olsa orada karşılaşırdıkk
iyiyim cnm sen nassın?günaydın kızlar herkese karlı bi sabahtan merhaba burada kar yağıyo hava çok soğuk donuyorum resmen kaloriferler yanıyo ama banmısın bile demiyo
boş ver face kız buraya gel burda sohbet daha zevkli ben face kullanmıyorum hem nsıl görüşecem seninle hem meni seni çok özledim
aboooooooov beni bölüp parçaladın kız başak sen beni seviyonmu sevmiyonmu ben anlamadım hain planların gün yüzüne çıkmış bi daha buraya gelmesem mi ne :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
günaydın hürremim sultanım nasılsın
hacercim nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?