soğan kürü çok ii gelior benim kanamalarım azalmış ve simsiyahtı. şükür ondan sonra daha ddüzeldicok cok haklisin, olacagi varsa oluyor, ben de bu ay sogan kürü yumurtlama testi felan hepsini yaptim.. hayirlisi olsun bakalim.. bu jel ne icin peki???
o zaman dolanmayıp yatçan canım :)) bugece kimseler gelmedi daha nerede bu millet yaww
canım bu jel spermlerin daha hızlı ilerlemesini sağlıyomuş bende burada öğrendim bunu canım.
hmmm cok sagol canim allah razi olsun.. sanirim özel aliniyordur, ama ben burda nerden bulcamki cehennemin dibindeyimneyse biz bi tam olarak sonuclarimizi alalim da sonrasinda allah kerim
hmmm cok sagol canim allah razi olsun.. sanirim özel aliniyordur, ama ben burda nerden bulcamki cehennemin dibindeyimneyse biz bi tam olarak sonuclarimizi alalim da sonrasinda allah kerim
soğan kürü çok ii gelior benim kanamalarım azalmış ve simsiyahtı. şükür ondan sonra daha ddüzeldi
evet bugün gün boyuda kimse yoktusarada gelmedi
nsl kullanıyodum kselcim? ilişki öncesi mi?
internetten gitti gidiyordan aldım ben zaten preseed jel yaz çıkıyo zaten 75 tl idi
sen nerdesin regen? canım bildiğim nettende sipariş verilio die duymuştum
soğan kürü çok ii gelior benim kanamalarım azalmış ve simsiyahtı. şükür ondan sonra daha ddüzeldi
evet bugün gün boyuda kimse yoktusarada gelmedi
nsl kullanıyodum kselcim? ilişki öncesi mi?
evet canim sen söyleyince hemencik baktim da pahali gercekten.. bi paket 3-4 sefere yetiyor yazmis bi kullanan da.. süt buhari yapsak cok daha ucuza geliyor amagerci ben onu da denedim bu ay
almanyadayim tatlim, evet netten baktim hemen de pahalima geldi kulanici yorumlarina bakiyordum.. ne cikarci olmus bu sektör, ne kadar pahaliya satiyorlar yaa...
canim düzenli olarak ilk defa bu ay yaptim iste, eger hamile kalamadiysam yine, bu ay da tekrarlicam onu herkes övüyor canim.. bildigim kadariyla bi iltihaplanma felan yok ama olsun burdaki drlara güvenmiyorum bennasilsa zararli bir sey degil.. sen ne zaman yaptin canim ve ne kadar süreyle??
bak bide doğal maden suyu içmek sık sık çatlama zamanı öncesi ama oda vajinal sıvıyı artırıo spermlere yararı oluo. fransada vichy mineral suyu varmış mesela kadınlar hep onu içermiş. ordada elbet vardır. meyveli falan diil sade doğalllltürkeyede nerelisin peki?
ben 1 kez yaptım 15 gün süreyla saraçoğlunun soğan suyu kürünü. ama bu ay hamiş olmazsam bu ayda yapıyım diyorum
anladim canim cok cok sagol, esim maden suyu icer zaten normal su icmez, tüh bilseydim onu da icerdiminsallah bu ay tutmustur da bebislerimiz, kurtuluruz hep birlikte bu tür seylerle ugrasmaktan
ankaraliyim canim ben, evlenene kadar da ankaradaydim, sonra buraya geldim yaklasik 3 yildir da burdayim.. peki ya sen?? ilk bebe denemen mi? ne zamandir evlisin? nerelisin?
evet canim iste 15gün mü ne yaptim simdi adet olursam adetle birlikte baslayip yumurtlamaya kadar yine yapcam alistim nasilsa kokusunainsallah hamissindir de tekrar ugrasmana gerek kalmaz
mrb canımm gittik doktoro bebişimizin pıtpıtlarını gördükkkk ve ben çok mutlu oldum kocişim deli oldu ağlayacaktı neredeyse. doktor her şey çok güzel tahlil sonuçlarında iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar gidiceğiz :))
canım yat yat çok sıkıldımmm. Yrn ayaklansam mı acaba diyorum. şöle olmadı avm falan yapıyım diyorum. Ama bi yandanda aman bişey olursa die çok korkuorum
canım ıns bebısını saglıkla kucagına alırsınn cook sevındım darısı bızleın basına olsunn
kızz delı karı otur oturdugun yerdee ne avm
aaaaaaa
kızlar ben testı erkenmı yaptım yaaaa
bugun gunumde aksam ustu dayanamadım yaptımmm
canım ıns bebısını saglıkla kucagına alırsınn cook sevındım darısı bızleın basına olsunn
kızz delı karı otur oturdugun yerdee ne avm
aaaaaaa
kızlar ben testı erkenmı yaptım yaaaa
bugun gunumde aksam ustu dayanamadım yaptımmm
saol canımm. dualarım sizlerle zaten canım hiç mrk etmeyinnn.
canımmm sen yrnı bekle bakalım bi. busüreçte minik adımlar, hızlı hareket yok
kselim papitis bebişim benim sesin çıkmuo tostik yanaklımmmmmmm
çamaşır asmaya çalışıyorum bi yadan canım ondan sesim çıkmadı.ama şimdi bitti işim.yaww sen ne güzel seviyon beni şımarıyom ama ben :))
canımmm sen yrnı bekle bakalım bi. busüreçte minik adımlar, hızlı hareket yok
kselim papitis bebişim benim sesin çıkmuo tostik yanaklımmmmmmm
sen içiceksin oda içsin tabe:). canım ne ilkiben 3 senedir deniorum. 5 senelik evliyim kırşehirliyim. ve şu an ankaradayım. ama çok soğuk dışarııı:18:. İnşallah canım yaaaa İnşallahhh. senin ilk denemelerin sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?