Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cok cok haklisin, olacagi varsa oluyor, ben de bu ay sogan kürü yumurtlama testi felan hepsini yaptim.. hayirlisi olsun bakalim.. bu jel ne icin peki???
soğan kürü çok ii gelior benim kanamalarım azalmış ve simsiyahtı. şükür ondan sonra daha ddüzeldi
o zaman dolanmayıp yatçan canım :)) bugece kimseler gelmedi daha nerede bu millet yaww

canım bu jel spermlerin daha hızlı ilerlemesini sağlıyomuş bende burada öğrendim bunu canım.

evet bugün gün boyuda kimse yoktusarada gelmedi
nsl kullanıyodum kselcim? ilişki öncesi mi?

hmmm cok sagol canim allah razi olsun.. sanirim özel aliniyordur, ama ben burda nerden bulcamki cehennemin dibindeyim neyse biz bi tam olarak sonuclarimizi alalim da sonrasinda allah kerim

internetten gitti gidiyordan aldım ben zaten preseed jel yaz çıkıyo zaten 75 tl idi

soğan kürü çok ii gelior benim kanamalarım azalmış ve simsiyahtı. şükür ondan sonra daha ddüzeldi

ilişkiden 15 dk önce uyguluyosun canımm. ilişkiden sonrada hemen kalmıyosun tabi 1 saat kadar uzandım ben hep

internetten gitti gidiyordan aldım ben zaten preseed jel yaz çıkıyo zaten 75 tl idi

evet canim sen söyleyince hemencik baktim da pahali gercekten.. bi paket 3-4 sefere yetiyor yazmis bi kullanan da.. süt buhari yapsak cok daha ucuza geliyor ama gerci ben onu da denedim bu ay

sen nerdesin regen? canım bildiğim nettende sipariş verilio die duymuştum

almanyadayim tatlim, evet netten baktim hemen de pahalima geldi kulanici yorumlarina bakiyordum.. ne cikarci olmus bu sektör, ne kadar pahaliya satiyorlar yaa...

canim düzenli olarak ilk defa bu ay yaptim iste, eger hamile kalamadiysam yine, bu ay da tekrarlicam onu herkes övüyor canim.. bildigim kadariyla bi iltihaplanma felan yok ama olsun burdaki drlara güvenmiyorum ben nasilsa zararli bir sey degil.. sen ne zaman yaptin canim ve ne kadar süreyle??

bak bide doğal maden suyu içmek sık sık çatlama zamanı öncesi ama oda vajinal sıvıyı artırıo spermlere yararı oluo. fransada vichy mineral suyu varmış mesela kadınlar hep onu içermiş. ordada elbet vardır. meyveli falan diil sade doğallll türkeyede nerelisin peki?

ben 1 kez yaptım 15 gün süreyla saraçoğlunun soğan suyu kürünü. ama bu ay hamiş olmazsam bu ayda yapıyım diyorum

anladim canim cok cok sagol, esim maden suyu icer zaten normal su icmez, tüh bilseydim onu da icerdim insallah bu ay tutmustur da bebislerimiz, kurtuluruz hep birlikte bu tür seylerle ugrasmaktan
ankaraliyim canim ben, evlenene kadar da ankaradaydim, sonra buraya geldim yaklasik 3 yildir da burdayim.. peki ya sen?? ilk bebe denemen mi? ne zamandir evlisin? nerelisin?

ben 1 kez yaptım 15 gün süreyla saraçoğlunun soğan suyu kürünü. ama bu ay hamiş olmazsam bu ayda yapıyım diyorum

evet canim iste 15gün mü ne yaptim simdi adet olursam adetle birlikte baslayip yumurtlamaya kadar yine yapcam alistim nasilsa kokusuna insallah hamissindir de tekrar ugrasmana gerek kalmaz

sen içiceksin oda içsin tabe:). canım ne ilki ben 3 senedir deniorum. 5 senelik evliyim kırşehirliyim. ve şu an ankaradayım. ama çok soğuk dışarııı:18:. İnşallah canım yaaaa İnşallahhh. senin ilk denemelerin sanırım?

canım ıns bebısını saglıkla kucagına alırsınn cook sevındım darısı bızleın basına olsunn

canım yat yat çok sıkıldımmm. Yrn ayaklansam mı acaba diyorum. şöle olmadı avm falan yapıyım diyorum. Ama bi yandanda aman bişey olursa die çok korkuorum

kızz delı karı otur oturdugun yerdee ne avm
aaaaaaa

kızlar ben testı erkenmı yaptım yaaaa
bugun gunumde aksam ustu dayanamadım yaptımmm

saol canımm. dualarım sizlerle zaten canım hiç mrk etmeyinnn.

canımmm sen yrnı bekle bakalım bi. busüreçte minik adımlar, hızlı hareket yok

kselim papitis bebişim benim sesin çıkmuo tostik yanaklımmmmmmm

saol canımm. dualarım sizlerle zaten canım hiç mrk etmeyinnn.

kselcım bu sana
MUTLAKA OKUYUN BAYILACAKSINIZ ♥
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari)
face de gordum sana paylasayım dedımkuzum

çamaşır asmaya çalışıyorum bi yadan canım ondan sesim çıkmadı.ama şimdi bitti işim.yaww sen ne güzel seviyon beni şımarıyom ama ben :))

çamaşır asmaya çalışıyorum bi yadan canım ondan sesim çıkmadı.ama şimdi bitti işim.yaww sen ne güzel seviyon beni şımarıyom ama ben :))

canımmmm sakın çamaşırı asarken ağır kaldırma ve sakın çok ileri uzanma kaç haftalıktın patitis bebişim?

kuzum troıt bezım az calıstıgı ıcın adet hep erken oluyoduu ıkı aydr duzenlı ılc kullanıyrmmm son aylardı ılk defa gunun de olmadı ya benım 10 gun erken oluyodu ya 2 gunnnn gecıkınce umutlandım yaaa:26::26:
annem kırsehırın neresınden

yok canim ne ilki bir seneyi bitirdik.. sonbaharda 3ay korundum gerci asi oldugum icin, ama bi seneyi bitirdik saka maka derken.. sanirim benim stresle ilgili durumum, yazin ankaraya gelene kadar caliscam o zamana kadar olmazsa isten cikicam.. düsün bir de kreste calisiyorum.. ankarain neresindesin peki?? benim kaynanamda kirsehirli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…