canim gecmis olsun konuyu tam bilmiyorum ama gercekten zor hastane isleri.. allah düsürmesin ama yoklugunu da vermesin tekrardan gecmis olsun
gözün aydin arkadasimAllah nazarlardan saklasin
meraklanmayınnn kuzum geldim şimcik. annemlerdeydik yemekte anca eve gelebildik. doktoro gittik ve içimde atan pıt pıt kalbi görünce inandım ben hamile olduğuma :)) yüce rabbim isteyen herkeşe bu duyguyu yaşatsın
mrb canımm gittik doktoro bebişimizin pıtpıtlarını gördükkkk ve ben çok mutlu oldum kocişim deli oldu ağlayacaktı neredeyse. doktor her şey çok güzel tahlil sonuçlarında iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar gidiceğiz :))
sağol canım ama gerçekten çok zor[sıze=3][/sıze]
saol arkadaşımmm
evet canim benim esimi de bi götürdük de kaskati kesilmisti neden bilmiyoruz yürüyemiyordu bile, inan icerde hasta yatan ben olsam daha rahat ederdim öyle söyleyim, beklemek kosturmak cok daha zor.. Allah acil sifalar versin bütün hastalarimiza..
canim tickerin felan yok, ben de sizleri cok tanimiyorum henüz, merak ettim kac haftalik bebegin?? ve ne kadar sürede hamile kaldin??
Merhaba ksel hayırlı olsun... Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...
Herhangi bir belirti oldu mu öğrenmeden önce...
Benim reglime 2 gün var 3_4 gündür aşırı derecede özellikle sabahlarım midem bulanıyor...
Ve ara sıra kasıklarıma iğne batıyor gibi acı hissediyorum...
evet canim benim esimi de bi götürdük de kaskati kesilmisti neden bilmiyoruz yürüyemiyordu bile, inan icerde hasta yatan ben olsam daha rahat ederdim öyle söyleyim, beklemek kosturmak cok daha zor.. Allah acil sifalar versin bütün hastalarimiza..
canim tickerin felan yok, ben de sizleri cok tanimiyorum henüz, merak ettim kac haftalik bebegin?? ve ne kadar sürede hamile kaldin??
merhaba canım saol. ben öğrenmeden önce hiç bi belirti yaşamadım canım bende adetime 2 gün varken öğrendim. öylesine bi test yaptımm ve hamileydimmm. ben şuan 6+4 teyim ve miğde bulantılarım yeni başladı
gözün aydın canımm
Peki canım kan testi mi yoksa idrar testi mi yaptın yarın bende yapmayı düşünüyorum önereceğin bir gebelik testi var mı?
ben bebiş için 9 ay uğraştım 8. ayda eşimin sperm problemi olduğunu öğrendik sayı az ve ileri hız 0 dı. bunu öğrendikten 1 ay sonra hamile kaldım şu an 6+4 üm canım
idrar testi yapmıştım canım markalarını hatırlamıyorum ama 5-6 değişik marka yaptım hepsi pozitif çıkmıştı. bide yumurtlama testide yapmıştım oda kopkoyu 2 çizgi çıkmıştı
ayyyyy senin bebegin mucize o zaman, cok duygulandim yaaa dokunsalar aglicam modundayim zatenallah size bagislasin canim yaa inan cok sevindim, böyle hamis olanlri duydukca ümidim artiyo benim de.. benim esim de yarin sabah 8de gitcek dra iste :18: cok sükür ultrasonda bi sorun cikmadi bir de örnek vercek ona bakcaklar iste bu hiz ve sayi durumuna.. insallah bi sorun cikmaz yaa..
mrb canımm gittik doktoro bebişimizin pıtpıtlarını gördükkkk ve ben çok mutlu oldum kocişim deli oldu ağlayacaktı neredeyse. doktor her şey çok güzel tahlil sonuçlarında iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar gidiceğiz :))
canımmm MAAAAAAAŞALLLAHHHHHHHHmeraklanmayınnn kuzum geldim şimcik. annemlerdeydik yemekte anca eve gelebildik. doktoro gittik ve içimde atan pıt pıt kalbi görünce inandım ben hamile olduğuma :)) yüce rabbim isteyen herkeşe bu duyguyu yaşatsın
canımmm MAAAAAAAŞALLLAHHHHHHHHağlıycam nerdeyse darısı tüm isteyen bizlere Allahım nazarlardan korusun sağlıkla, hayırla kucağınıza alın ve mutlulukla büyütün İNŞALLAAAAHHHHH
çok saol tatlımmm. Güzel dileklerin için teşekkürler. Darısı başınıza :)) sen nasılsın iyimisin canım ??
canım bak kötü çıksada takmayın kafanıza. ben hiç zaman kaybetmeden keçiboynuzu içirmeye başladım kocişe. preseed jel kullandık ve yumurtlama testiyle takip ettim yumurtlama günlerimi.kısacası yüce rabbim ol dedikten sonro oluyo. benim yaptıklarım belki bahanesi ama mucizeyi yaratan rabbim
canım yat yat çok sıkıldımmm. Yrn ayaklansam mı acaba diyorum. şöle olmadı avm falan yapıyım diyorum. Ama bi yandanda aman bişey olursa die çok korkuorum
cok cok haklisin, olacagi varsa oluyor, ben de bu ay sogan kürü yumurtlama testi felan hepsini yaptim.. hayirlisi olsun bakalim.. bu jel ne icin peki???
o zaman dolanmayıp yatçan canım :)) bugece kimseler gelmedi daha nerede bu millet yaww
canım bu jel spermlerin daha hızlı ilerlemesini sağlıyomuş bende burada öğrendim bunu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?