kaçıncı günün bugündü demi adet günün? sancın varmı hiç peki?
evet ya cook sogukkkk:2::2::2:
dıkkat et kuzum usutme sennn kımde kalıyposun akrabanz varmı
yok cnm hıc sancım yokk ama karnım sıs gecen hafta kabız olmustum ona baglıyrm goguslerımde sıız var bunuda adet baglıyrm
bıde gecelerı uvaltem gelıyo onuda usuttum dıyrm sanırsam hıcc belırtı yokk
annemler burda oturuyo belinaycım. nsl dikkat ettim bu ay nsl ama tam transfer öncesi perişandım. hapşırmam 2 km .öteden duyulurdu o derece yani. şimdi daha iyiyim ama o günlere denk gelmesi çok üzüldüm ya. İnşallah etkilememiştir:85::85::85::85::85::85:
aslında anlattıkların hem adet hem hamişlik belirtisi. seni ümitlendirmeyelim. bugün gelmezse test yap yrn sabah ilk idrarla
İnşallah çok teşekkürederimm aminnnnnnn hepimiz İnşallahyok canım bole dusunup stres yapma etkılememıstr kafana takma dualrım senınle ınsss tutar bebegınde saglıkla kucagına alırsınn
bugun gecıreyım yarın ılk ısım test yapmak olck annem ben cıkırm kocıs uyandrcamm aksam grsrz optumm
seçtim kuzum sağolnikoş nikoş nikoşşşş:124::124::124::124:
hayırlı günler canlarım....
mood yeşilllll nikoşşşşşşşşş
kız yeşil ben sana dün avatar topiki önerdim seçmedin mi bi avatar
kızlarr dayanamayıp test yaptımmmm tek cızgı
kselcim merak ettim seni dra gidecektin bugün ?
canim biz seninle daha önce tanistik mi?? :44: nickin cok tanidik geliyooooo, kafam yerinde degil yaa kusura bakma
regencim tanıştık tabi tatlım doğru hatırlıyosun hoşgeldin aramıza canım
kselcim merak ettim seni dra gidecektin bugün ?
evet ya kselcim ben de mrk ettim
kızlar geçmişe hiç bakmadan direk buradan yazıyorummmm eşinin kontroleri vardııııı mr falan çekildiiiii yeni geldik sayılırr r yorgunuktan ölmek üzereyimmmm çay yaptım kendimeeeee biraz yorgunluğumu alsın diyeeeeee
ya tüm has böyle yoksa sadece bizim buradaki (bizim burada dediğime bakmayın 3 saatlik yol yapıyorum has gitmek için )ünvrstmi böyle sababh saat 11 de mr için giriş yaptırdım ancak saat 15.30 aldılar yok acil has yok yoğun bakımdan öldüm beklerken yaaaaaaaaa
mrb canımm gittik doktoro bebişimizin pıtpıtlarını gördükkkk ve ben çok mutlu oldum kocişim deli oldu ağlayacaktı neredeyse. doktor her şey çok güzel tahlil sonuçlarında iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar gidiceğiz :))
canim gecmis olsun konuyu tam bilmiyorum ama gercekten zor hastane isleri.. Allah düsürmesin ama yoklugunu da vermesin tekrardan gecmis olsun
gözün aydin arkadasimAllah nazarlardan saklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?