Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karı falan dıyoruz yaa:44::44::44:
de kuzum de o da bizim kafandan rahat ol

deli karı papoşşşşşşşş
ya başak ben seni heyecanla bekliom ama sen geliosun uykudan göslerimi açamıom zor dayanıorum ben normalde geç yatarım hemşire progestrandan dedi bu uyku gdelmesinin. sanada vercem haç uyu yrn burda oll

ok annem ver o zaman uyuyak beraber

kız ben normalde erken geliyodum ama bu aralar evin durumları değüşük isteğim dışı hareketler ediyom

semi ben seni mutlu görmek istiyorum canım ya avatarını pozitif içini açacak bişiy koy derim ne dersin??

canım avm demek uzun süre ayakta kalmak demek
yarın hani hiç bir etkisi olmasa bile yarın kendine acaba mı dememek için az saha sabret canım bence sen

canım profil uzun süre önceki ruh halim
şuan çok iyiyim
kırmızıları görünceböyle yapıyorum sadece 7 sene bağışıklık kazandırdı
değiştiririm güzel bişeyle
hem birkaç güne küçük bir ihtimalde olsa size güzel haberde veririm işallah

basak naber canım sen ansılsın

:))) tamam canım haklısın herkesin kendi telaşı. çokkk öptümmmmmmmmmm tekrarrrrr
şişşşşş aşağıdaki geri gelen belinay öptüm bebem. semicim sessiz kalıosun üsülüorum hadi kalın sağlıcaklaaaaa

İNŞALLLAHHHHHHHHHH sağlıkla, hayırlaaaaaaaa bi şu stresi hallediim dua okucam hep size

kızlar yedıklerımı topladım yatagımı actm tv kappatım kapımı kıtledım ben yatarrr

papatya rahatsızız olmus basak karı dememde sen benım otrdugum yerı mah bılyısn buralarda gayet normal agız alıskalıgı bızdee
hayırlı geceler kzılarrrr

senin o mahallende de kendinden 10 yaş büyük birine karı denmiyodur bu birrrrrrrrrrr
iki bunlar karşılıklıdır bebem benim senle öle bi üslubum yook apaçi saçlı kız tamam mı canım

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥

AMİNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ne güzel bi duaymışşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…