de kuzum de o da bizim kafandan rahat olkarı falan dıyoruz yaa:44::44::44:
ya başak ben seni heyecanla bekliom ama sen geliosun uykudan göslerimi açamıom zor dayanıorumben normalde geç yatarım hemşire progestrandan dedi bu uyku gdelmesinin. sanada vercem haç uyu yrn burda oll
semi ben seni mutlu görmek istiyorum canım ya avatarını pozitif içini açacak bişiy koy derim ne dersin??
de kuzum de o da bizim kafandan rahat ol
deli karı papoşşşşşşşş
ok annem ver o zaman uyuyak beraber
kız ben normalde erken geliyodum ama bu aralar evin durumları değüşük isteğim dışı hareketler ediyom
canım avm demek uzun süre ayakta kalmak demek
yarın hani hiç bir etkisi olmasa bile yarın kendine acaba mı dememek için az saha sabret canım bence sen
canım profil uzun süre önceki ruh halim
şuan çok iyiyim
kırmızıları görünceböyle yapıyorum sadece 7 sene bağışıklık kazandırdı
değiştiririm güzel bişeyle
hem birkaç güne küçük bir ihtimalde olsa size güzel haberde veririm işallah
basak naber canım sen ansılsın
kızlar yedıklerımı topladım yatagımı actm tv kappatım kapımı kıtledım ben yatarrr
papatya rahatsızız olmus basak karı dememde sen benım otrdugum yerı mah bılyısn buralarda gayet normal agız alıskalıgı bızdee
hayırlı geceler kzılarrrr
♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥
ksel bak senin patitis kafa için bunlar. ay naz görsede baksa çok tatlı bunlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?