günaydınn hayırlı cumalarrr. Sen nasılsınnn?
iyiyim cnm kardeşim daha iyi artık bugün çıkacak inşallah hastaneden
iyiyim kselcim kardeşim iyi oldu ya gördümde içim rahatladı cnm ya
♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥
çok sevindim canın kardeşinin iyi olmasına. senin içinin rahatlamasınada çok sevindimmm canımmm benim hayat bu napıcan yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. o yüzden hayatta herşeye hazırlıklı olmak lazım.
[ı] günaydın hürremcim sevindim kardeşinin iyi olmasına gözünüz aydın canım[/ı]
dün yokrun saracım?
aaayyyy evetttttttttttt canımmmmm hadi İnşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, sübhanallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkızlar bişey soracam size
aşırı sinirlilik,aşırıiştah artışı,uyku hali,bel ağrısı,su gibi akıntı, zaman zaman üşüme zaman zaman yanma, kasık batması ,karın ağrısı ve reglin üç gecikmiş olması bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi :26::26::26::26::26::26::26:
aaayyyy evetttttttttttt canımmmmm hadi İnşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, sübhanallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhemen kanda baktır. izin al çık bence hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bak ben daha önceki tecrübelerim aynen şöyleydi, kasıkda batma bazen ağrı, adet olacakmışım hissi, sinirlilik, ateş basması ama ara da da donma, özellikle ayaklar, sık idrar ve uyku hali
kızlar bişey soracam size
aşırı sinirlilik,aşırı iştah artışı,uyku hali,bel ağrısı,su gibi akıntı, zaman zaman üşüme zaman zaman yanma, kasık batması ,karın ağrısı ve reglin üç gün gecikmiş olması bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi :26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?