Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

biz anne kız çok beceriksiziz. hazır alırız ancak napalım. ama böle şeyleri de herzaman bulamaz insan bilsem örerdim. eğri büğrü çıkar benim atkı bile öremiorum ben

iyiyim kselcim kardeşim iyi oldu ya gördümde içim rahatladı cnm ya

çok sevindim canın kardeşinin iyi olmasına. senin içinin rahatlamasınada çok sevindimmm canımmm benim hayat bu napıcan yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. o yüzden hayatta herşeye hazırlıklı olmak lazım.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

SAĞOL CNM BENİM DOĞRU SÖLÜON BİLMİYORUZ HAYAT İŞTE ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HERŞEYİN

kızlar bişey soracam size

aşırı sinirlilik,aşırı iştah artışı,uyku hali,bel ağrısı,su gibi akıntı, zaman zaman üşüme zaman zaman yanma, kasık batması ,karın ağrısı ve reglin üç gün gecikmiş olması bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi :26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
aaayyyy evetttttttttttt canımmmmm hadi İnşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, sübhanallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hemen kanda baktır. izin al çık bence hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bak ben daha önceki tecrübelerim aynen şöyleydi, kasıkda batma bazen ağrı, adet olacakmışım hissi, sinirlilik, ateş basması ama ara da da donma, özellikle ayaklar, sık idrar ve uyku hali

aaayyyy evetttttttttttt canımmmmm hadi İnşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, sübhanallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hemen kanda baktır. izin al çık bence hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sağol canım ama üç gün gecikti daha kanda çıkarmı şimdi

bak ben daha önceki tecrübelerim aynen şöyleydi, kasıkda batma bazen ağrı, adet olacakmışım hissi, sinirlilik, ateş basması ama ara da da donma, özellikle ayaklar, sık idrar ve uyku hali

sık idrarda var evet ama ben üşüttüm belki ondandır diyorum bide göğüslerimde hiç hassasiyet falan yok

sarammmmmmmmmmm hadi bakalım güzel haberlerle gelll kan var kız kan verrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…