Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çıkar canım kandan mutlaka baktırrrrrrrrrrrrr

göğüs hassiyeti bazılarında 5. hafta başlıyo saracım. kanda çıkar tabiki regliye 2 gün kaladan itibaren bhcg kana karışıo ama idrara geç geçebilio. ben yerinde olsam hemen kanda baktırırım canım dr hemen önlem alır tutunması için progestran falan verir belki. ben ilkinde acele etmediğim için kendime hala kızgınımmmm. hatta şimdi eczanedeki testleri bile den 3 gün geçmiş 09 ay gelmeyesice

sarammmmmmmmmmm hadi bakalım güzel haberlerle gelll kan var kız kan verrr

çıkar canım kandan mutlaka baktırrrrrrrrrrrrr

iyi dilekleriniz için ve bilgileriniz için sağolun kızlar yarına kadar bekleyecem yarın test yaparım inşallah hayırlısı olur dua edin kızlar bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Allahım bizleri daha fazla sınamasın çok bekletmesin

Son düzenleme:
gunaydınj kızlarr
basak lısteye ekleye bılırsın kuzum benımk kırmkzılar tesfık buyurdu

senin o mahallende de kendinden 10 yaş büyük birine karı denmiyodur bu birrrrrrrrrrr

iki bunlar karşılıklıdır bebem benim senle öle bi üslubum yook apaçi saçlı kız tamam mı canım

canım bu kadar rahatsız olduysan demem karı demeyı burda kımse yasa bakmıyooo ılk sayfalardan berı gecmııs okursannn sana demem olur bıter
tabı karsına senn gıbı bırını gorcen sandın gordun cıtır kızı
vee benım sacımmm apacı degıl gayet duzgunn

üç başağın konuyla ne alakası var bana konuş sen canım

cunku basakla bız aynı mahh buyumusuzzz basak aynı memleketlıyız tabı oo taa ıstanbullara gelın gtmeden oncee

saraa ablaa

bugun pılav yapcam salata mercımek corbasıı

ama ana yemegı bulamadım bana bı yemek sole marıfetlı ablammm

ay AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ben bugün dua etcem canımmmm Allaha emanet oll. teste bu duayla git ''hüvel halikül bariü''

apaçi saç apaçi saç:76::76::76::76::76::76:

Kızlar ben birazdan çıkıcam tamirci gelecek klozetin sifonu bozuldu onu yapıcak amannnnnnnnnnnn .[belinaycım nassın cnm?]

papatya bızım burada apacı saclıya sole ılgıncsaclarını kabartanaa ucuk sacık baglayana denırr senı gıbı soluk sacım mı var neden kıskanıyon anlamıyorum

abla yaa ben dudukluden cok korkuyorum ve ıslamadan nasıl pısırecem

ıyım canım sen nasılsın

canım akşama yapmayacakmısın şimdiden fasulyelerini ayıkla yıka kaynar su al üzerine iki saat beklet sonra o suyu süz yine üzerine kaynar su al ve normal tencerede pişir düdüklüye koymana gerek yok çabuk pişer zaten

tamam canım çok sağol
o yoktan var eden dir demekti yanlış hatırlamıosam hca demişti bana bunu tesbih et diye
papatya bızım burada apacı saclıya sole ılgıncsaclarını kabartanaa ucuk sacık baglayana denırr senı gıbı soluk sacım mı var neden kıskanıyon anlamıyorum

:115::115::115::115::115::115:

herkez duduklıden pısır dıyo annem gelmeden fasulye pısırmeye korkar oldum yaaa
sagol ablammm sımdıden ıslayınca oluyomus demek:44::44:
kaynanacım ayıklmastı zaten sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…