bütün berelere bayıldımmmm
sarammmmmmmmmmm hadi bakalım güzel haberlerle gelllkan var kız kan verrr
çıkar canım kandan mutlaka baktırrrrrrrrrrrrr
göğüs hassiyeti bazılarında 5. hafta başlıyo saracım. kanda çıkar tabiki regliye 2 gün kaladan itibaren bhcg kana karışıo ama idrara geç geçebilio. ben yerinde olsam hemen kanda baktırırım canım dr hemen önlem alır tutunması için progestran falan verir belki. ben ilkinde acele etmediğim için kendime hala kızgınımmmm. hatta şimdi eczanedeki testleri bile den 3 gün geçmiş 09 ay gelmeyesice
senin o mahallende de kendinden 10 yaş büyük birine karı denmiyodur bu birrrrrrrrrrr
iki bunlar karşılıklıdır bebem benim senle öle bi üslubum yook apaçi saçlı kız tamam mı canım
üç başağın konuyla ne alakası var bana konuş sen canım
kızlar cuma duasına amin diyeeee tüm arkadaşlarım yüreğinize sağlıkkk Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889 Eki Görüntüle 358889
Allah bidaha böle bi acı sıkıntı yaşatmasın. en kısa sürede sağlıkla muradını versin İnşallah
ay AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ben bugün dua etcem canımmmm Allaha emanet oll. teste bu duayla git ''hüvel halikül bariü''iyi dilekleriniz için ve bilgileriniz için sağolun kızlar yarına kadar bekleyecem yarın test yaparım inşallah hayırlısı olur dua edin kızlar bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Allahım bizleri daha fazla sınamasın çok bekletmesin
gunaydınj kızlarr
basak lısteye ekleye bılırsın kuzum benımk kırmkzılar tesfık buyurdu
canım bu kadar rahatsız olduysan demem karı demeyı burda kımse yasa bakmıyooo ılk sayfalardan berı gecmııs okursannn sana demem olur bıter
tabı karsına senn gıbı bırını gorcen sandın gordun cıtır kızı
vee benım sacımmm apacı degıl gayet duzgunn
cunku basakla bız aynı mahh buyumusuzzzbasak aynı memleketlıyız tabı oo taa ıstanbullara gelın gtmeden oncee
saraa ablaa
bugun pılav yapcam salata mercımek corbasıı
ama ana yemegı bulamadım bana bı yemek sole marıfetlı ablammm
ay AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ben bugün dua etcem canımmmm Allaha emanet oll. teste bu duayla git ''hüvel halikül bariü''
apaçi saç apaçi saç:76::76::76::76::76::76:
kuru fasulye yap tavuklu dene çok lezzetli oluyo
Kızlar ben birazdan çıkıcam tamirci gelecek klozetin sifonu bozuldu onu yapıcak amannnnnnnnnnnn .[belinaycım nassın cnm?]
abla yaaben dudukluden cok korkuyorum ve ıslamadan nasıl pısırecem
ıyım canım sen nasılsın
o yoktan var eden dir demekti yanlış hatırlamıosam hca demişti bana bunu tesbih et diyetamam canım çok sağol
papatya bızım burada apacı saclıya sole ılgıncsaclarını kabartanaa ucuk sacık baglayana denırrsenı gıbı soluk sacım mı var neden kıskanıyon anlamıyorum
canım akşama yapmayacakmısın şimdiden fasulyelerini ayıkla yıka kaynar su al üzerine iki saat beklet sonra o suyu süz yine üzerine kaynar su al ve normal tencerede pişir düdüklüye koymana gerek yok çabuk pişer zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?