yaaaa başakkk en çokda seni mrk ediorummbu başağı gören oldumu hiççç:84::84::84::84::84::84::84::84:
gel obu arad evet kaynana ve stresi kesinlikle bebiş olmasını engelliomuş tvde dr anlatıodu. stresle beyin kortizol hormonu salgılayınca hormonal değerler lh falan değişiomuş. yani kaç kurtul bacım gerçi isteyince uzağa bile yetişiolar ama.
cnm sen hamilelilkten mi şüpheleniyosun geçmişte okumştum ama sen bekledm sormak içiniyi akşamlar hatunlarrr
misafirlerim yeni gitti hemn geldim buraya bendee
papatyacımmmm bugün pekl var dinlenemedim ama şimdi uzandım koltukta yatıyorum ölece
karnım patlıcak gibi şiş we sırtım belim hala ağrıyo ateşim düştü ...ama beyaz akıntım başladı bugün hep şu 1 hafta geçsede ak mı kara mı görsek hayırlısıylaa...sen nasılsın gülümmmm???
saracımmm hayırlısıyla gelicek inşallahh bebişlerimizz ...üzülme diyemiyorum çünkü insanın elinde diil ..allah bizlere selamet wersinn kuzummmm....
kız ne 32 si daha büyükte saklıyor
canım yaa anlıyorum üzülme desekte anlamı yok
Rabbim tez zamanda bekletmeden verir inşallah
sabrediyoruz işte elimizden bi şey gelmiyor
kıyamam yazısını bilem renksiz yapmışş
üzülme kuzummmmmmmm
CANIM PC SORUN VARDI SERVİSE VERMİŞTİMDE :26::26::26::26::26: SARAYI MERAK ETMİŞİTM AMA melesef negatifmiş
bebeğim geçen hafta iyiydimgrip düşütü yakamdan diye sevinmişitim ama bu sabah uyandığımda boğazımda inanılmaz bir yanma ve ağrı vardı dr verdiği ilaçlar vardı (10 gün kulan bırak demişiti )onlara devme ettim hemen ama hala boğazım ağrıyor nefret ediyorum gripten ÖLSÜN BU GRİP NE OLUR ÖLSÜNNN
slm kizlar nasilsinizz?
saracim uzulme dicem ama elde olmuyo dimi..yeni ay yeni umut olsun insallah hepiniz icin..
sağol başakım çok sağol canım Allah büyük demkki zamanı değilmiş ama üzülmemekde elde değilki canım yaaaa
sarammmmmm yüreği güzel dostummmmmm üzülmeeeee rabbim pozitf gördüğün günleride gösterecek inşşşşşşşşşşşşşş KIYMETLİMMMM
kız anber bebişimmm sen ne zaman doğurcan annem beeeeee ne zaman ana olacaksınnn
çalışmıyomusun nedir anlamadım gitti tembel hatun seni bi fişteklemem lazım
iyi akşamlar hatunlarrr
misafirlerim yeni gitti hemn geldim buraya bendee
papatyacımmmm bugün pek dinlenemedim ama şimdi uzandım koltukta yatıyorum ölece
karnım patlıcak gibi şiş we sırtım belim hala ağrıyo ateşim düştü ...ama beyaz akıntım başladı bugün hep şu 1 hafta geçsede ak mı kara mı görsek hayırlısıylaa...sen nasılsın gülümmmm???
saracımmm hayırlısıyla gelicek inşallahh bebişlerimizz ...üzülme diyemiyorum çünkü insanın elinde diil ..allah bizlere selamet wersinn kuzummmm....
cnm sen hamilelilkten mi şüpheleniyosun geçmişte okumştum ama sen bekledm sormak için
yavrumm hepimizden önce saen doğurcan kesin sende o potansiyel yüksek
slm kizlar nasilsinizz?
saracim uzulme dicem ama elde olmuyo dimi..yeni ay yeni umut olsun insallah hepiniz icin..
canım inaşlllah gerek kalmaz yalana evet.iyilik kizzz calisiom ama ayda 2 kere anca oluo napam:)) raporluyum suanda belin agrio bide bogaz agrisi cikti garip bi agri boynum falan cok agrio..adet olmayi bekliom olursam film cekilecek antibiyotikte icebilecem o zaman..carsamba isbasi ama uzatirim belki raporu hamissem isten cikacam degilsemde cikacam zaten..hamileyim dicem cikcam..umarim yalan solemek zorunda kalmam 5 marti bekliom
ewet cnm hamişlik için uğraşıyorum şuan çok hassasım zaten ....
cnm geçen 26.da olmuştum regli sence 26 sını mı beklim yoksa 28 29 fln mı?
26 sına 3 gün war cnm ayy napcamı şaşırdım be gülümm bide ateş basıyo bi görsen halimii ...
ayy kız nerden gördün o potansiyeli acabaüşük inşallah öle olurda bende ayağımı sürterim peşimden sizler gelirsinizz inşallahhhhhh
evet cnm ruhsal durumun çok belli smiley bilem kullanmıyosun.
anlıyorum insanın canı hiç birşey istemiyor ama yemek yaptın dimi bugün
kocana da yazık.
ayrıca ben ilk defa seni bu kadar üzgün gördüm sen böyle kolay yıkılmazdın
sağol seraycım üzülmüğyorum desem yalan olur eve gelince hıçkıra hıçkıra ağladım ve bu beni biraz rahatlattı sağlık olsun Allah büyük elbette bizede gülecek
kaynana diilde stresi aramızda yeyip içiyo ve yatıya kalıyo kuzum
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsınn canımm nasıl becerdiniz sonunda
kaç aylık
başakım moralim çok bozuk bu doğru ama renkli yazamamın sebebi bu değil kk da sorun var sanırım renkli yazma panosu yok smileylerede tıklayınca eklenmiyo elle numaralarını yazmak gerkiyoki onada ben üşeniyorum.
yemk konusuna gelince akşama kuş üzümlü pirinçli pilavı ızgara tavuk salata ve cacık yaptım.bide mor lahana turşusu çıkardım oldu gitti.ben sıkılınca mutfağa girerim canım:9
cnm 5 haftalık ya bende gec yumurtlama ve adet duzensizliği çok tu mesela adet olmam gereken gun yumurtluyodum ama bu ay uyguladığım kurnrabbimden bana vesile oldu daha ancak yumurtlamam gereken gun 28.gun hamile oldumu öğrendim
canım inaşlllah gerek kalmaz yalana evet.
seninde mi ayda 2 kez oluyo annem beene bu beeeeeeeeeeeee . ben:26:e bitek benim bu kadaar az çalışan sanıyordum
tatlım çok geçmiş olsunn bu arada
sen bi kaç önce düşğük yaptın ya kuzum ondan belli zaten sen daha önce hamiş kalcan inşallahhhhhhhhhhh
cnm 5 haftalık ya bende gec yumurtlama ve adet duzensizliği çok tu mesela adet olmam gereken gun yumurtluyodum ama bu ay uyguladığım kurnrabbimden bana vesile oldu daha ancak yumurtlamam gereken gun 28.gun hamile oldumu öğrendim
ohhhhhhh maaşşallahhh karı döktürmüşşşşş yine deee
kız bende moralin bozuk diye renksiz yazıyorsun ve smiley kulllanmıyorsun diye düşünmüştüm
meğer başka nedenleri varmış. ama iyiol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?