çok şükür cnm sıra ona gelmeden halledivermişin
ayneno büyüyle olan bebek daha başka bi zekii oluyomuş derler
(ben uydurdum)
evet cnm ya çok haklısın. doktora gittiğimde hatun bana dedi ki " görev gibi yapmayacaksın bu işi" demişti
bir süre sonra yumurtlama günlerimde de doktor görev verdi " 1 hafta boyunca gün aşırı yapacaksınız"
al sana görevnasıl olcak bu iş
ayyyy ne guzel uydurmussun ne guzel motivasyon veriosun olee :)))) bu gazla bugun bisiler olsa baree buyulusunden :))) zati yumurtlamada kalmadi :)))
boşver kuzumm yumurtlamayıı önceden yumurtlama mı varmışzaten senin koca da eski hatunlar gibi olmanı istiyodu
kızlar benim biras işim vardı siz niye yasmıyonuzzzzzz
kızzzz deli papoşşşşşşş parmaklarına kramp mı girdiiiiiiiiiiiiiiii
selam hatunlar
yoktum bi kaç gündür,netimde sorun oluştu
hepiniz iyisiniz inşallah
selam hatunlar
ben geldiimmmmmm nabersiniz neşeli kızlarrrrr
selam kardelencim ve nazcim iyiyim ben raporluyum evimdeyim geziyorum daha ne isterim :))) alinti yapmak zor oluyo. o nedenle alinti yapmisken yazdim ikinizede..sizler nasilsiniz
cnm senşi takip edicem merakettim bak cnm adetler duzenlimi
iyiyim canım dün canım sıkılmıştı bugün geçti gitti
inşallah bayılırsın bebekimayneennnn hatta bayil hastaneye goturelim dio :)) bende isterim walla bakalim kismet bayilmayi beklicem :)))
kız bugün aklımda geçtin haa bu hatun ders çalışıyor herhal dedim diselam hatunlar
huuhuuuuuuuuu hatunn neden gelmediğini düşünüyordum bendeeeeehu huuuselamlar
şimdi kardeşim gitti hemen size selam vereyim dedim
saracım hiç moralini bozma canım inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin
mood canım geçmiş olsun
başak
papatya
seray
kardelen
nasılsınız bakalım ben bugün daha iyiyim
koca toto yaaa kız sen şişkomusunsol kolumun üstüne yatarak yazıyorum walla uyştubaktım kimse yazmıo mola veriyim didim
canım benden ümitli haberler beklemeyin 2 kez tecrübem var yavucudumun nsl tepki verdiğini biliorum hiçççç belirtim yok memişlerin şişmesi dışında onuda hala östrojen yutturuyolar transferden sonra ondan. başka da tık yokkk anlıycannn canım çoook sıkılıo içim de bende sürekli buralarda takılıorum. ama deki hissediosun o gün negatif alırsan üzülme hazırla kendini yoooook garibin bi umudu işte:85::85::85::85::85::85::85::85::85:. bide benim embriolarım ii gelişmediler saracım ümit vermedi doktorumda. ama bi umut işte Rabbim ol derse olacak diyorum sürekli kendime. bana laf sokanlara kafam dik olacak diyorum öle işte..
ne güzel ben de fosur fosur sigara içerim hemendemek ki senin rehabilitayonun öle
çok önemli bişey kaçırmamışsın dimihoşgeldin canım sende gel neşelen
dün akşamaki okuyamadığım sayfayı nihayet şimdi açabildim okudum
iyim canım bende güzeeel bi cumartesi akşamı tatili çoook seviyorummm çok mutlu oluyorum evimdehosgeldin dumancimmm iyiyimm sen nasilsinnn?
bugün çook dolu bigün oldu benim için 12.30 da kalktım ama her bi işimi hallettim valla mis gibi yemekler yaptım,en alışverişimi yaptım kendime de ciciler aldım,spora gittim koştum koştum koştum sonra geldim mutfağı temizledim şimdi ohhhh bi soluklandımmm...sen neler yaptın bakim?inşallah bayılırsın bebekim
kız bugün aklımda geçtin haa bu hatun ders çalışıyor herhal dedim di
huuhuuuuuuuuu hatunn neden gelmediğini düşünüyordum bendeeeee
peki sana ben neden 3. sıradayım diyerek cazgırlık yapsam nasıl olurrr
koca toto yaaa kız sen şişkomusun
neşeyle yumurtluyos annemm her zamanki gibi gel yavrum gellllllll naptın bugünnnn
hu huuuselamlar
şimdi kardeşim gitti hemen size selam vereyim dedim
saracım hiç moralini bozma canım inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin
mood canım geçmiş olsun
başak
papatya
seray
kardelen
nasılsınız bakalım ben bugün daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?