kanda baktırdın mı die soruyorum çünkü kimyasal gebelik mi oldu acaba farketmeden mi düştü diye?
kızlar geçmişi okumadım beni merak ettiyseniz eğer sonuç negatif malesef zaten eve gelincede kırmızıları gördüm çok üzgünüm moralim çok bozuk Allah emanet olun[/QUOTE
saracım senden haber varmı diye açtım ama
sanırım bu ay seninle birebir aynı duyguları yaşadık
bende bugün gördüm kırmızı kartı
çok üzüldüm ama buda gececek
kızlar geçmişi okumadım beni merak ettiyseniz eğer sonuç negatif malesef zaten eve gelincede kırmızıları gördüm çok üzgünüm moralim çok bozuk Allah emanet olun
kız naber annem hoşgeldinnnnn nasıl gidiyor sizin topikte hamiş varmıı başkaamerhaba kızlarrherkese iyi haftasonlarıı
ayy hemen bakakbaşak ve papatya albümmm ekledim bakın bakalım hayalinizdeki gibi patatesmiyim :))
kız ne 32 si daha büyükte saklıyoryaşın 32 olamazzzz ya listeye baktımmmm çok küçük duruosunnn patitisimm???
canım yaa anlıyorum üzülme desekte anlamı yokkızlar geçmişi okumadım beni merak ettiyseniz eğer sonuç negatif malesef zaten eve gelincede kırmızıları gördüm çok üzgünüm moralim çok bozuk Allah emanet olun
cnm göz gezdirirken gördum yazını canm ben gecen ay 11 gun gecikme ile kan testi yaptırdım adetim,n 43.gunu koca bir 0 çıktı eve gelince adet oldun yani tamamen bbaskılamadan dolayı hormonları sanırım ama inşalla sonuda benzer ardın dan bu ay adete 3 gun kala pozitifi gördum çok şukur
yaren kuzum hoşgeldinnnnn
kız ne 32 si daha büyükte saklıyor
:
canım bende durumlar şöölekiii 2.5 yılık evliyim kaynanamla oturuyorumhoşbulduk cnm benim nedir durumlar cnm sende
:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:bak sennnnnn kaçmış peki
ya başak sende ekle senide göriim ya:122:
patitis yaaa bence nickini patitis yapmalıkselcimmm minyon tipli patitisim benimmmmm
ayyüzlümmmmmmmm çok tatlısın ya sennnnn
canım bende durumlar şöölekiii 2.5 yılık evliyim kaynanamla oturuyorum
ve stresten ötürü çocuk yapamadığıma kanaat getrmiş durumdayım
yaşım24 cillop gibi kızım
sen tatlım? aramıza mı katıldın nerden çıktın cin misin peri misin?
:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:
yok hayatta eklemem
canım bende durumlar şöölekiii 2.5 yılık evliyim kaynanamla oturuyorum
ve stresten ötürü çocuk yapamadığıma kanaat getrmiş durumdayım
yaşım24 cillop gibi kızım
sen tatlım? aramıza mı katıldın nerden çıktın cin misin peri misin?
:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:
yok hayatta eklemem
patitis yaaa bence nickini patitis yapmalı
büyü bozulur hayallerindeki başak olarak kalamk istiyorm:109::109::109::109:yaaaa neden eklemiosun yaaaa(((((
hahhaahahaa yeni bi teşhis daha he kaynana sendromu cnm ben öle konularda gezerken okudum arkadaşa yaşadımı yazayım dedim bi de baktım başak cin mi peri mi anlamadım hahhaah bende 26 yaşında cin mi peri mi olmaya henuz karar verememiş bi kızı olan bi bireyim
kimyasal olduğunu sanmıyorum canım çünkü değerim sıfır hiç böyle çıkmamıştı 0,83,1,20,0,100 böyle çıkardı ama bu sefer 0 yaxıyo sonuçta demekki bebek falan yokmuş değilmi doktora sordum sıfır çıkmasıyla 9 çıkması arasında hiç bir fark yok 10 un altı negatifmiş çünkü
İYİ akşamlar kızlar bir slm verip kaçacağımmmm nasılsınız bakalım
çok tatlı bi pattis amaaaaaa
sen niye patis diyon bu karıyaa şişko diilmişki:26::26:
büyü bozulur hayallerindeki başak olarak kalamk istiyorm:109::109::109::109:
sen çocuk yapabiliyonmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?