Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim rutin toplanmamiz canim her hafta sonu..simdi evde olup ayaklari uzakmak vardi.. allahtan laptopum yanimda
merhaba canlarim![]()
toplanmak zorundamısınz peki:26:bizim rutin toplanmamiz canim her hafta sonu..simdi evde olup ayaklari uzakmak vardi.. allahtan laptopum yanimda
merhaba canlarim![]()
insanın evi gibisi olmuo. ayyy ana baba tai ziyaret edilecek ama bu mecburiyet niye gönülsüzleştirme
naz sinir etme adamı ya sen dün bişeyde demedin sadece doktordan sonuç alacaktın ama yazmadın. ne dedi??? ne canını sıktı???![]()
kızlar çaylarınız geldiiiiiii
nazemire yeşil çay
başakıma sütlü kahve
papatyama melisa çayı
kızlar çaylarınız geldiiiiiii
nazemire yeşil çay
başakıma sütlü kahve
papatyama melisa çayı
toplanmak zorundamısınz peki:26:
anladığım kadarıyla toplanmak zorundasınız sanki
ben 7/25 bir arada olduğum için ııııyyyyyyyk dedim belkim senin kaynana melektir
ne gülüyon kaynana deyince aklıma kaka şeyler geliyo![]()
canım ben hiç ölçmedim ama sıkı takipçi olan arkadaşlarım var tek hatırladığım regl günlerinde bi anda düşüyo ateşleri...kizlar sohbetinizi bölmüs gibi olmayim ama sey sormak istiyorum ates ölcüyormusunuz??? ben ölcüyorum da uzun zamandir, epeyce de bilgim var ama henüz hamilelik tecrübesi yasayamadigim icin hamilelikte ates durumu nasil seyrediyor bilginiz var mi fistiklarimmm????? yükselip sabitlendigini biliyorum ama sizler neler söylersiniz bu konuda??
valla yaa 2 dk içeri gidip geliyorum diğer sayfaya atlıyo konuu maşallah çenelerine kuvvet:))ivet 2141 inci sayfaymis :)) meraklandim iste napayimm hem ne zamandir gecmisi okuyamiom maasallahlari var hatunlarinda ii cene yapiolar nazar degmesin![]()
ayyyy İNŞALLAHHHH İNŞALLAHHHHHHH Allahım dediğn seneryoyu hepimize sağlıkla, hayırla yaşatsınnnkoşa koşa gidicen valla sabah gözüne uyku girmeyecek hastanedekiler gülecek sana merakın yüzünden :)) sonrada güzel haberleri alıp geliceksiiin benimde hamile kalasım geldi şimdiiiiiiiiiii:26::26:
canım ben bi ara tam başlıodm doktorum tüp bebişe kara verdi. 36 da olması gerekiodu die hatırlıorum bilmem yanlışmıyım o teknikle çok kalan duydum topiklerde yap kesinliklekizlar sohbetinizi bölmüs gibi olmayim ama sey sormak istiyorum ates ölcüyormusunuz??? ben ölcüyorum da uzun zamandir, epeyce de bilgim var ama henüz hamilelik tecrübesi yasayamadigim icin hamilelikte ates durumu nasil seyrediyor bilginiz var mi fistiklarimmm????? yükselip sabitlendigini biliyorum ama sizler neler söylersiniz bu konuda??
ellerin dert görmesinnnnnnnnnkızlar çaylarınız geldiiiiiii
nazemire yeşil çay
başakıma sütlü kahve
papatyama melisa çayı
kizlar sohbetinizi bölmüs gibi olmayim ama sey sormak istiyorum ates ölcüyormusunuz??? ben ölcüyorum da uzun zamandir, epeyce de bilgim var ama henüz hamilelik tecrübesi yasayamadigim icin hamilelikte ates durumu nasil seyrediyor bilginiz var mi fistiklarimmm????? yükselip sabitlendigini biliyorum ama sizler neler söylersiniz bu konuda??
duşa girmen yasakmı????ayyyy İNŞALLAHHHH İNŞALLAHHHHHHH Allahım dediğn seneryoyu hepimize sağlıkla, hayırla yaşatsınnndua edin bana nolur duşa giremiyorum abdestte alamıorum içimden ediorum geldiğince ama eksik hissediyorum o zamanda kendimi dualarınıza ihtiyacım var kızlar
canım ben bi ara tam başlıodm doktorum tüp bebişe kara verdi. 36 da olması gerekiodu die hatırlıorum bilmem yanlışmıyım o teknikle çok kalan duydum topiklerde yap kesinlikle
ellerin dert görmesinnnnnnnnn![]()
:128::128::128:hmmmm oki doki tatlimmmm![]()
kizlar sohbetinizi bölmüs gibi olmayim ama sey sormak istiyorum ates ölcüyormusunuz??? ben ölcüyorum da uzun zamandir, epeyce de bilgim var ama henüz hamilelik tecrübesi yasayamadigim icin hamilelikte ates durumu nasil seyrediyor bilginiz var mi fistiklarimmm????? yükselip sabitlendigini biliyorum ama sizler neler söylersiniz bu konuda??
canım ben hiç ölçmedim ama sıkı takipçi olan arkadaşlarım var tek hatırladığım regl günlerinde bi anda düşüyo ateşleri...
valla yaa 2 dk içeri gidip geliyorum diğer sayfaya atlıyo konuu maşallah çenelerine kuvvet:))
ayyyy İNŞALLAHHHH İNŞALLAHHHHHHH Allahım dediğn seneryoyu hepimize sağlıkla, hayırla yaşatsınnndua edin bana nolur duşa giremiyorum abdestte alamıorum içimden ediorum geldiğince ama eksik hissediyorum o zamanda kendimi dualarınıza ihtiyacım var kızlar
canım ben bi ara tam başlıodm doktorum tüp bebişe kara verdi. 36 da olması gerekiodu die hatırlıorum bilmem yanlışmıyım o teknikle çok kalan duydum topiklerde yap kesinlikle
ellerin dert görmesinnnnnnnnn![]()
dil çıkarmana güldümmmne gülüyon kaynana deyince aklıma kaka şeyler geliyo![]()
ya başım ağrıo falan kocan başbaşa eve falan kaçamıomusun. oysa gönüllü koşsan onada daha iyi annem deyip yardım edersinaman tatlim hepsi bi kenara kafam sisiyo yaaakaynanacim sagolsun acayip konusur.. lafini kesmek de mümkün degil, kayinbabami hic söylemiyorum
![]()
''zorunda'' degiliz ama iste.....
tatlim, biz de bi arada oturdugmuz icin o iiiyyyyyk tepkini cooook iyi anliyorumkaynanamin melekligi konusuna gelince iyidir hostur, ama azrail de bir melektir
![]()
''zorunda'' degiliz ama iste.....
tatlim, biz de bi arada oturdugmuz icin o iiiyyyyyk tepkini cooook iyi anliyorumkaynanamin melekligi konusuna gelince iyidir hostur, ama azrail de bir melektir
![]()
yumurtlama gününüzü nasıl hesaplıyosunuz?? adetin bittiği gün ve devamındaki bikaç gün çok kolay hamile kalnıyo kızlar bilginiz olsun...evet dumancim, adette düsüyor sonra inisler cikislar oluyor ve adet gelirse ani düsüs yasiyor yoksa yüksek devam ediyor bakalim az kaldi bata
anladim tatlim, evet 36larda gidiyor iste 0,4 derece yüksek seyrediyor atesim su an.. ve sabitlendi bakalim belki de bat gelince düser.. ates de ölctüm ovulasyon testi de yaptim yumurtayi yakaladik ama allah bilir..
dil çıkarmana güldümmm
ya başım ağrıo falan kocan başbaşa eve falan kaçamıomusun. oysa gönüllü koşsan onada daha iyi annem deyip yardım edersin
![]()