bende ateş ölçer aldım ama 2 gün yaptım unuttum birden yataktan kalkıyodum sonra aklıma geliyodu bende bıraktım
çok sağol canım ellerine kollarına sağlık
ilgisizliği canımı sıktı adama yumurta takibi yaptırmak istiyorum diyorum gerek yok diyo sorun yok diyor bende dedim 14 yıllık evliyim tüpte yaptıramıyorum şimdi belki klomen falan yazarsınız takip falan dedim, al bu ilacı kullan 16. günde çatlatma iğneni ol dedi.
bende ne zaman geleyim bidaha dedim hamile kalınca gelirsin yoksa adet olunca gel dozunu artırırz dedi birkaç ay böyle kullanacaksın diyor.
çok canım sıkıldı işte benim zorumla klomen yazdı yumurta takibinede çağırmadı
fertility friend sitesine bende üyeyim bende oraya kaydediyodum bi ara epeydir ölçmüyorum yarından itibaren ateş ölçmeyede başlıyorum
utanma annesinin kuzusu utanma
valla bebeğim benim ateşim sabit gitti hep. biliyosun sabit gidince hamile demek oluyor.
o kadar ümitlendim kiiiiiiiiiii
tam adet olacağım günün sabahı pat diye düştü bir kaç saat sonra adet oldum
al sana ateşşşşş oofff pofffffffffff çok canım sıkılmıştıı
bıraktım valllaa ne yalan söliyim
sanırım akışına bırakmak en iyisi
afiyet olsun canım
ne demek canım al sanada ekinezyalı çay
afiyet olsun canım
Eki Görüntüle 359820
Eki Görüntüle 359817 Eki Görüntüle 359818
Eki Görüntüle 359819
ahhhhhh kuzum o benim miydiii bende almadım onu hatunlar içsin diyee
sağol annemmm çok zarifsin tkb de sana bi güzellik yapar elbet altında kalmazzz
canım neden tüp yaptıramıyosun sen???bende ateş ölçer aldım ama 2 gün yaptım unuttum birden yataktan kalkıyodum sonra aklıma geliyodu bende bıraktım
ilgisizliği canımı sıktı adama yumurta takibi yaptırmak istiyorum diyorum gerek yok diyo sorun yok diyor bende dedim 14 yıllık evliyim tüpte yaptıramıyorum şimdi belki klomen falan yazarsınız takip falan dedim, al bu ilacı kullan 16. günde çatlatma iğneni ol dedi.
bende ne zaman geleyim bidaha dedim hamile kalınca gelirsin yoksa adet olunca gel dozunu artırırz dedi birkaç ay böyle kullanacaksın diyor.
:
istemiyorum o zaman al iç başakk bende portakal sıkarım kendime küstümmo başakımın sütlü kahvesi topik başkanına özel
cnm zaten şöyleki adet dönemine göre hesaplanıyo aslında ama ben deneyimlerimden adet bitince daha kolay hamile kalındığını anladım.... birde yumurtalama günlerimde çok fazla akıntı oluyo hafiften belim ağrıyo sizinde ölemi???basim agriyo desem gec iceri yat der kis, burda kalirken yattigmiz yatagimiz felan duruyo öyle sey degildir, hani kaynananin yaninda oturulmaz uzanilmaz konusulmaz diye sIkan biri degil, mutvaga birlikte gireriz üstüme yikmaz isleri, cogu kez kendi kalkar bir sey istediginde ama iste baska huylari var onun da...
heheheee valla cok iyi demis evet ben de derim en iyi kaynana ölü kaynanaay allahimin gücüne gimesin.. neyse
ben ates tablosu, gün sayma ve yumurtlama testiyle hesapliyorum canim benim siklusum uzun biraz..
aman bencede yıkanma sonucu alana kadar sonrsında mis gibi olursunn 1 günde:) cnm yaa nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama her seferinde onu yapıyorum hatta şöyleki adetim bitiyo hemen sonra 2-3 gün ilişki oluyo sonra diğer adetime gelmeden hamile olduğum ortaya çıkıyo o kadar kesin yanii. haa düşük oluyo bende o ayrııilk 8 gün yasak. sıcak su tutunmayı engelliomuş ben ne derseniz deyin sonucu alana kadar girmiycemzaten tutunamıo bende bebikler
ama çatlama olması mümkünmü adetin bittiği gün? nerden duydun duman?
yazıyorummm bennn bi yandanda indiana jonesa bakıorum
nazım nedern sesin çıkmıooo yoksa ben mi yazını göremedim?
korumaya çalştım ama dövüyolardı benibaşedemedimm
kız kocanı batırcan bune bakım böööleeee
ben geldım
basim agriyo desem gec iceri yat der kis, burda kalirken yattigmiz yatagimiz felan duruyo öyle sey degildir, hani kaynananin yaninda oturulmaz uzanilmaz konusulmaz diye sIkan biri degil, mutvaga birlikte gireriz üstüme yikmaz isleri, cogu kez kendi kalkar bir sey istediginde ama iste baska huylari var onun da...
heheheee valla cok iyi demis evet ben de derim en iyi kaynana ölü kaynanaay allahimin gücüne gimesin.. neyse
ben ates tablosu, gün sayma ve yumurtlama testiyle hesapliyorum canim benim siklusum uzun biraz..
ilk 8 gün yasak. sıcak su tutunmayı engelliomuş ben ne derseniz deyin sonucu alana kadar girmiycemzaten tutunamıo bende bebikler
ama çatlama olması mümkünmü adetin bittiği gün? nerden duydun duman?
yazıyorummm bennn bi yandanda indiana jonesa bakıorum
nazım nedern sesin çıkmıooo yoksa ben mi yazını göremedim?
aaaaaaaa çok şaşırdım o nasıl doktormuş öyl başka bi doktora gitsen canım takip etmeden ne biliyo 16 gün yumurtanın olgunlaşacağınıki o gün çatlatma iğnesi olacaksın ya büyümediyse ya fazla biyüdüyse kafadan sallamayla ilaç yazılırmı
yavaşşşşşşşşşbana ispiyoncu denildiii bir daha gelmem buralaraa silin beni listedennnnn
eveeeeettttttt ööleyimm
ispiyoncu kıskanç bencil pislikin tekiyim
torpil mi var burda bakimahhhhhh kuzum o benim miydiii bende almadım onu hatunlar içsin diyee
sağol annemmm çok zarifsin tkb de sana bi güzellik yapar elbet altında kalmazzz
en iyi kaynana ölü kaynana değildir unutmayın bizim annelerimizde bi kaynana ve bizde bi gün kaynana olacaz gelinimiz damadımız bize böyle dese hoş olurmu
offfffff bunların hepsini içesim geldiiiiiiafiyet olsun canım
ne demek canım al sanada ekinezyalı çay
afiyet olsun canım
Eki Görüntüle 359820
Eki Görüntüle 359817 Eki Görüntüle 359818
Eki Görüntüle 359819
ben de ben deeeeee al başaksssçok ispiyoncu gördüm seniiiiiiiiiiiiii
canım belki tutunma problemi var ya hormonlarından yada sperm kalitesinden. baktırdın mı başakcım bunlara??utanma annesinin kuzusu utanma
valla bebeğim benim ateşim sabit gitti hep. biliyosun sabit gidince hamile demek oluyor.
o kadar ümitlendim kiiiiiiiiiii
tam adet olacağım günün sabahı pat diye düştü bir kaç saat sonra adet oldum
al sana ateşşşşş oofff pofffffffffff çok canım sıkılmıştıı
bıraktım valllaa ne yalan söliyim
sanırım akışına bırakmak en iyisi
AAllah allahhhh canım sıkma canını başka bi doktora gidemiomusun?? terbiyesiz adam. Allah vicdanlı işini bilen doktorlara denk getirsinbende ateş ölçer aldım ama 2 gün yaptım unuttum birden yataktan kalkıyodum sonra aklıma geliyodu bende bıraktım
ayyyy ben hizmetçi gibi ayakta bekliorum bilionuzmu nerdeyse ne uzanmasıı benimkisi tam çakibasim agriyo desem gec iceri yat der kis, burda kalirken yattigmiz yatagimiz felan duruyo öyle sey degildir, hani kaynananin yaninda oturulmaz uzanilmaz konusulmaz diye sIkan biri degil, mutvaga birlikte gireriz üstüme yikmaz isleri, cogu kez kendi kalkar bir sey istediginde ama iste baska huylari var onun da...
soğuk suyla çimm o zaman pasaklı karı
en iyi kaynana ölü kaynana değildir unutmayın bizim annelerimizde bi kaynana ve bizde bi gün kaynana olacaz gelinimiz damadımız bize böyle dese hoş olurmu
kuzumm şaka anem şaka biizim aramızda dedikodu olurmu hççç aaa hepimizz tatlı hatunlarızzzbasakcım tsk edrm bebgımm soledıgın ıcın gecmıse de goz atmıstım ama goremdedım
dedıkoducular sızı
tatlım bence kendimizi bu kadar sabırsız yapanda biziz gerçeketn bak bu kadar bilgili olmasak bu konularda sabrımızda yüksek olacak ama biz illa herşeyi bilicezhaklisin canim ama ovulasyon belirlemek icin iyi oluyor, aynen de dedigin gibi aniden düsüyor ve kirmizilar geliyor, ayyyynisi bana da oldugercekten üzücü oluyor hele de gecikince, ates de yüksek gidince insan cok ümitleniyor...
istemiyorum o zaman al iç başakk bende portakal sıkarım kendime küstümm
gel annem ben senı korurumm
bız beraber olnca cennemıze kımse dayanamaz
batmaz kızz buyuk sıse yag alıyrm 2 ay gıdyoo
yavaşşşşşşşşş
torpil mi var burda bakim
hoşgeldin canım nasılsın
en iyi kaynana benimki ozaman
bulaşık makinasını çalıştırıp geldim ama yazdım canım gözünden kaçmıştır
işte bilmesem bazı şeyleri dediklerini saf saf yapacam bende başka dra gidecem eşimlede konuştuk boşver sıkılma başka dra gideriz dedi bende rahatladım biraz
canım neden tüp yaptıramıyosun sen???
cnm zaten şöyleki adet dönemine göre hesaplanıyo aslında ama ben deneyimlerimden adet bitince daha kolay hamile kalındığını anladım.... birde yumurtalama günlerimde çok fazla akıntı oluyo hafiften belim ağrıyo sizinde ölemi???
aman bencede yıkanma sonucu alana kadar sonrsında mis gibi olursunn 1 günde:) cnm yaa nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama her seferinde onu yapıyorum hatta şöyleki adetim bitiyo hemen sonra 2-3 gün ilişki oluyo sonra diğer adetime gelmeden hamile olduğum ortaya çıkıyo o kadar kesin yanii. haa düşük oluyo bende o ayrıı
cnm zaten şöyleki adet dönemine göre hesaplanıyo aslında ama ben deneyimlerimden adet bitince daha kolay hamile kalındığını anladım.... birde yumurtalama günlerimde çok fazla akıntı oluyo hafiften belim ağrıyo sizinde ölemi???
aman bencede yıkanma sonucu alana kadar sonrsında mis gibi olursunn 1 günde:) cnm yaa nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama her seferinde onu yapıyorum hatta şöyleki adetim bitiyo hemen sonra 2-3 gün ilişki oluyo sonra diğer adetime gelmeden hamile olduğum ortaya çıkıyo o kadar kesin yanii. haa düşük oluyo bende o ayrıı
ayyy olurmuuu kuşuuum hiç dermiyim öyle afiyet bal şeker olsuun kahve sevmem ben vallaaa ondan içmem ben portakal suyu severim taze taze kahve benim kanımı pıhtılaştırıyo yasak yavrum yasak valla istemem sen iç severim seni beeennnkuzumm şaka anem şaka biizim aramızda dedikodu olurmu hççç aaa hepimizz tatlı hatunlarızzz
valla ortamı yumuşatmazsam hatunlar beni topa tutacak
tatlım bence kendimizi bu kadar sabırsız yapanda biziz gerçeketn bak bu kadar bilgili olmasak bu konularda sabrımızda yüksek olacak ama biz illa herşeyi bilicez
kız sanki zıkkım iç der gibi dedinn
al sen içç o kahveyii artık padişahın kızı olsan küstümm
sara bida bööle güzel kahveler yapma bak birbirimize girdik
süt buharı ne ki??ablacım cook haklısn bence anlasamsakda olmesınler yazık yaa
nazemır ıyım sen nasılsın annemmm
bıde kızlar benım kırmızların 2 gunu sut buharı yapmak sıtyrm fıkrı olan:44::44::44::44: nasıl oluyoo
ben de ben deeeeee al başaksss
canım belki tutunma problemi var ya hormonlarından yada sperm kalitesinden. baktırdın mı başakcım bunlara??
yıkanmıycam işte sürekli üstümü değiştiriom o kadar seni kokulu kokulu öpüyorummmmm
küsme annem sanada portakal suyu sıktım taze taze
Eki Görüntüle 359832
sen hamilemisin canım
ayyy olurmuuu kuşuuum hiç dermiyim öyle afiyet bal şeker olsuun kahve sevmem ben vallaaa ondan içmem ben portakal suyu severim taze taze kahve benim kanımı pıhtılaştırıyo yasak yavrum yasak valla istemem sen iç severim seni beeennn
süt buharı ne ki??
iyi o zaman annem tasarruflu ol koca kolay kazanmıyo parayı
ayyy olurmuuu kuşuuum hiç dermiyim öyle afiyet bal şeker olsuun kahve sevmem ben vallaaa ondan içmem ben portakal suyu severim taze taze kahve benim kanımı pıhtılaştırıyo yasak yavrum yasak valla istemem sen iç severim seni beeennn
süt buharı ne ki??
çaylarınızı ikram edince resimli yapacaktım ama o zaman eklenti eklenmiyodu şimdi ekleyince oldu resimlerin üzerine tıklarsanız hepinizin çaylarının ismi yazıyo canım
ablacım cook haklısn bence anlasamsakda olmesınler yazık yaa
nazemır ıyım sen nasılsın annemmm
bıde kızlar benım kırmızların 2 gunu sut buharı yapmak sıtyrm fıkrı olan:44::44::44::44: nasıl oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?