Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet canim yeniyken bana da oluyordu ama su an uyanir uyanmaz aklima ilk gelen ates ölcmek..

fertility friend sitesine bende üyeyim bende oraya kaydediyodum bi ara epeydir ölçmüyorum yarından itibaren ateş ölçmeyede başlıyorum

basla canim hayirlara vesile olsun insallah..

haklisin canim ama ovulasyon belirlemek icin iyi oluyor, aynen de dedigin gibi aniden düsüyor ve kirmizilar geliyor, ayyyynisi bana da oldu gercekten üzücü oluyor hele de gecikince, ates de yüksek gidince insan cok ümitleniyor...

hmmmmmmmmmmm cok lezzetli görünüyor kahve

ahhhhhh kuzum o benim miydiii bende almadım onu hatunlar içsin diyee

sağol annemmm çok zarifsin tkb de sana bi güzellik yapar elbet altında kalmazzz

çaylarınızı ikram edince resimli yapacaktım ama o zaman eklenti eklenmiyodu şimdi ekleyince oldu resimlerin üzerine tıklarsanız hepinizin çaylarının ismi yazıyo canım

canım neden tüp yaptıramıyosun sen???

o başakımın sütlü kahvesi topik başkanına özel
istemiyorum o zaman al iç başakk bende portakal sıkarım kendime küstümm

cnm zaten şöyleki adet dönemine göre hesaplanıyo aslında ama ben deneyimlerimden adet bitince daha kolay hamile kalındığını anladım.... birde yumurtalama günlerimde çok fazla akıntı oluyo hafiften belim ağrıyo sizinde ölemi???

aman bencede yıkanma sonucu alana kadar sonrsında mis gibi olursunn 1 günde:) cnm yaa nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama her seferinde onu yapıyorum hatta şöyleki adetim bitiyo hemen sonra 2-3 gün ilişki oluyo sonra diğer adetime gelmeden hamile olduğum ortaya çıkıyo o kadar kesin yanii. haa düşük oluyo bende o ayrıı

hoşgeldin canım nasılsın

en iyi kaynana benimki ozaman

bulaşık makinasını çalıştırıp geldim ama yazdım canım gözünden kaçmıştır

işte bilmesem bazı şeyleri dediklerini saf saf yapacam bende başka dra gidecem eşimlede konuştuk boşver sıkılma başka dra gideriz dedi bende rahatladım biraz

bana ispiyoncu denildiii bir daha gelmem buralaraa silin beni listedennnnn

eveeeeettttttt ööleyimm

ispiyoncu kıskanç bencil pislikin tekiyim
yavaşşşşşşşşş

ahhhhhh kuzum o benim miydiii bende almadım onu hatunlar içsin diyee

sağol annemmm çok zarifsin tkb de sana bi güzellik yapar elbet altında kalmazzz
torpil mi var burda bakim

en iyi kaynana ölü kaynana değildir unutmayın bizim annelerimizde bi kaynana ve bizde bi gün kaynana olacaz gelinimiz damadımız bize böyle dese hoş olurmu

yasanan bazi seyler öyle duruma getirirki insani sözler de yetmez o noktada... herkes de hakkettigini duyar, ki kaynana durumu hic bir seyle karsilastirilmaz.. ben hic kaynanasinin yuvasini yikan gelin duymadim ama gelini bosatan kaynanan coooook duydum.. hani bu laf da bizden cikan degil, cok kimseler tarafindan söylenen bi laf.. eger bi gün ben de kalkar gelinimi durduk yere kovarsam, haksiz, sebepsiz yere, haketmis olurum..

offfffff bunların hepsini içesim geldiiiiii
çok ispiyoncu gördüm seniiiiiiiiiiiiii
ben de ben deeeeee al başaksss
canım belki tutunma problemi var ya hormonlarından yada sperm kalitesinden. baktırdın mı başakcım bunlara??
AAllah allahhhh canım sıkma canını başka bi doktora gidemiomusun?? terbiyesiz adam. Allah vicdanlı işini bilen doktorlara denk getirsin
ayyyy ben hizmetçi gibi ayakta bekliorum bilionuzmu nerdeyse ne uzanmasıı benimkisi tam çaki
soğuk suyla çimm o zaman pasaklı karı
yıkanmıycam işte sürekli üstümü değiştiriom o kadar seni kokulu kokulu öpüyorummmmm

kızlar bu ateş ölçmek için marka varmı tavsiyeniz benimkiler yok ortalıkta kayıpp

en iyi kaynana ölü kaynana değildir unutmayın bizim annelerimizde bi kaynana ve bizde bi gün kaynana olacaz gelinimiz damadımız bize böyle dese hoş olurmu

ablacım cook haklısn bence anlasamsakda olmesınler yazık yaa

nazemır ıyım sen nasılsın annemmm

bıde kızlar benım kırmızların 2 gunu sut buharı yapmak sıtyrm fıkrı olan:44::44::44::44: nasıl oluyoo

basakcım tsk edrm bebgımm soledıgın ıcın gecmıse de goz atmıstım ama goremdedım
dedıkoducular sızı
kuzumm şaka anem şaka biizim aramızda dedikodu olurmu hççç aaa hepimizz tatlı hatunlarızzz

valla ortamı yumuşatmazsam hatunlar beni topa tutacak
tatlım bence kendimizi bu kadar sabırsız yapanda biziz gerçeketn bak bu kadar bilgili olmasak bu konularda sabrımızda yüksek olacak ama biz illa herşeyi bilicez
istemiyorum o zaman al iç başakk bende portakal sıkarım kendime küstümm

kız sanki zıkkım iç der gibi dedinn

al sen içç o kahveyii artık padişahın kızı olsan küstümm

sara bida bööle güzel kahveler yapma bak birbirimize girdik

allah iyi etsin canim benim gercekten anlasmak cok önemli, yoksa her yerde konu aciliyor yine evin huzurunu etkiliyor..

evet canim haklisin, özellikle kisa süren siklusta adet bitimine cok yakin denk geliyor. onu da denedim bu ay biri tutsun artik yaa...

küsme annem sanada portakal suyu sıktım taze taze

sen hamilemisin canım

ayyy olurmuuu kuşuuum hiç dermiyim öyle afiyet bal şeker olsuun kahve sevmem ben vallaaa ondan içmem ben portakal suyu severim taze taze kahve benim kanımı pıhtılaştırıyo yasak yavrum yasak valla istemem sen iç severim seni beeennn

süt buharı ne ki??

hormonlara sprme baktırdım kuzum bi halt yok dedi doktor

öpme benii pis karııııııı

tamam annemm tamam barıştık

kız listeye bakmadınmı karılar süt buharıyla hamile kalıyo

iyi o zaman annem tasarruflu ol koca kolay kazanmıyo parayı

oda benı calıstrsın annem yardım edeyım

ben kocama hıcc kıyamam yaa ayy totosunu yerıımm

sut buharı maydonuzla yapıyolr falan bısey benıde bılgım yoks sara ablama sormustum ama cvp gelmedıı

çaylarınızı ikram edince resimli yapacaktım ama o zaman eklenti eklenmiyodu şimdi ekleyince oldu resimlerin üzerine tıklarsanız hepinizin çaylarının ismi yazıyo canım

sen diyince baktım canım çok teşekkürler

güzel dedin valla ama bazı kaynanalar varki insana illahlah ettiren

masraflı olduğu için şuan buna musait değiliz

1 demet maydonozu 1 litre sütle kaynatıyodun sonra belden aşağı çarşaf sarıyodun üzerine oturuyodun sonrada halvet oluyormuş eksiğim varsa düzeltin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…