Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tesekkür ederim tatlim cok sagolun...

evet saracim, hepsini biliyorum hatta bu f.f. sitesine kaydediyorum.. saatlerime felan cok dikkat ediyorum hep ayni saatte ölcüyorum, cünkü yarim saatte bi 0,1 derece oynuyor vücut sicakligi.. ayyy hayirlisi olsun

aşşşşşkııııııııııımmmmmmmm naber bebekimmmmmmm

kız burda kıslar senin arkandan didikii saçları pasaklıymıştaaaaaa hedenşordırs reklamında pasaklı saçı canlandırmışta

paranın dibine vurmuş didilerrrrr

yaşasınnnnnnnnnn

bi bakiyim tadınaüüüüüüüüüüüüüpppppppppp

ohhhhh missssss

ellerine sağlıkkk

afiyet olsun canım

bende bendeee banada ekinezyali cay yaparmisin saracimmmm :*)

ne demek canım al sanada ekinezyalı çay

afiyet olsun canım

Eki Görüntüle 359817 Eki Görüntüle 359818

çok ispiyoncu gördüm seniiiiiiiiiiiiii

tesekkür ederim tatlim cok sagolun...

utanma annesinin kuzusu utanma

valla bebeğim benim ateşim sabit gitti hep. biliyosun sabit gidince hamile demek oluyor.

o kadar ümitlendim kiiiiiiiiiii

tam adet olacağım günün sabahı pat diye düştü bir kaç saat sonra adet oldum

al sana ateşşşşş oofff pofffffffffff çok canım sıkılmıştıı
bıraktım valllaa ne yalan söliyim

sanırım akışına bırakmak en iyisi

fertility friend sitesine bende üyeyim bende oraya kaydediyodum bi ara epeydir ölçmüyorum yarından itibaren ateş ölçmeyede başlıyorum

hoşgeldiiinnnnn

hosbuldukk kuzumm nasılsınız

basakkkkkk annem nasılsın

veee benım saclarıma kımse laff soleyemezzzz
ben her 15 gunde bı kaım yaparım 2 gunde byıkarım duzlestrrm tost yaparım masa yaparım ben saclarımla cook mutluyummm

bunu kıskananlar demısrt bı kermmm
sen neden benı korumaddın basak hanımmm hıı

bende ateş ölçer aldım ama 2 gün yaptım unuttum birden yataktan kalkıyodum sonra aklıma geliyodu bende bıraktım

kızlar çaylarınız geldiiiiiii

nazemire yeşil çay

başakıma sütlü kahve

papatyama melisa çayı

çok sağol canım ellerine kollarına sağlık

ilgisizliği canımı sıktı adama yumurta takibi yaptırmak istiyorum diyorum gerek yok diyo sorun yok diyor bende dedim 14 yıllık evliyim tüpte yaptıramıyorum şimdi belki klomen falan yazarsınız takip falan dedim, al bu ilacı kullan 16. günde çatlatma iğneni ol dedi.
bende ne zaman geleyim bidaha dedim hamile kalınca gelirsin yoksa adet olunca gel dozunu artırırz dedi birkaç ay böyle kullanacaksın diyor.
çok canım sıkıldı işte benim zorumla klomen yazdı yumurta takibinede çağırmadı

''zorunda'' degiliz ama iste.....

tatlim, biz de bi arada oturdugmuz icin o iiiyyyyyk tepkini cooook iyi anliyorum kaynanamin melekligi konusuna gelince iyidir hostur, ama azrail de bir melektir

dil çıkarmana güldümmm

ya başım ağrıo falan kocan başbaşa eve falan kaçamıomusun. oysa gönüllü koşsan onada daha iyi annem deyip yardım edersin

basim agriyo desem gec iceri yat der kis, burda kalirken yattigmiz yatagimiz felan duruyo öyle sey degildir, hani kaynananin yaninda oturulmaz uzanilmaz konusulmaz diye sIkan biri degil, mutvaga birlikte gireriz üstüme yikmaz isleri, cogu kez kendi kalkar bir sey istediginde ama iste baska huylari var onun da...

aynen.

bizizm topikin daimi müdavimlerinden dolunay hatunu biliyormusun.

onun bir sözü vardır aklıma yer etmiş: en iyi kaynana mort kaynana

heheheee valla cok iyi demis evet ben de derim en iyi kaynana ölü kaynana ay allahimin gücüne gimesin.. neyse

yumurtlama gününüzü nasıl hesaplıyosunuz?? adetin bittiği gün ve devamındaki bikaç gün çok kolay hamile kalnıyo kızlar bilginiz olsun...

ben ates tablosu, gün sayma ve yumurtlama testiyle hesapliyorum canim benim siklusum uzun biraz..

duşa girmen yasakmı????
ilk 8 gün yasak. sıcak su tutunmayı engelliomuş ben ne derseniz deyin sonucu alana kadar girmiycem zaten tutunamıo bende bebikler
yumurtlama gününüzü nasıl hesaplıyosunuz?? adetin bittiği gün ve devamındaki bikaç gün çok kolay hamile kalnıyo kızlar bilginiz olsun...
ama çatlama olması mümkünmü adetin bittiği gün? nerden duydun duman?
sen daha çok gülersin cazgır karıı iki saatttir devirdin totonu oturuyon ellerine kuşmu pisledi niye yazmıyon
yazıyorummm bennn bi yandanda indiana jonesa bakıorum

nazım nedern sesin çıkmıooo yoksa ben mi yazını göremedim?

aaaaaaaa çok şaşırdım o nasıl doktormuş öyl başka bi doktora gitsen canım takip etmeden ne biliyo 16 gün yumurtanın olgunlaşacağınıki o gün çatlatma iğnesi olacaksın ya büyümediyse ya fazla biyüdüyse kafadan sallamayla ilaç yazılırmı

soğuk suyla çimm o zaman pasaklı karı

o başakımın sütlü kahvesi topik başkanına özel

ahhhhhh kuzum o benim miydiii bende almadım onu hatunlar içsin diyee

sağol annemmm çok zarifsin tkb de sana bi güzellik yapar elbet altında kalmazzz

en iyi kaynana ölü kaynana değildir unutmayın bizim annelerimizde bi kaynana ve bizde bi gün kaynana olacaz gelinimiz damadımız bize böyle dese hoş olurmu

korumaya çalştım ama dövüyolardı beni başedemedimm

kız kocanı batırcan bune bakım böööleeee

bana ispiyoncu denildiii bir daha gelmem buralaraa silin beni listedennnnn

eveeeeettttttt ööleyimm

ispiyoncu kıskanç bencil pislikin tekiyim

basakcım tsk edrm bebgımm soledıgın ıcın gecmıse de goz atmıstım ama goremdedım
dedıkoducular sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…