kuzumm şaka anem şaka biizim aramızda dedikodu olurmu hççç aaa hepimizz tatlı hatunlarızzz
valla ortamı yumuşatmazsam hatunlar beni topa tutacak
tatlım bence kendimizi bu kadar sabırsız yapanda biziz gerçeketn bak bu kadar bilgili olmasak bu konularda sabrımızda yüksek olacak ama biz illa herşeyi bilicez
kız sanki zıkkım iç der gibi dedinn
al sen içç o kahveyii artık padişahın kızı olsan küstümm
sara bida bööle güzel kahveler yapma bak birbirimize girdik
offfffff bunların hepsini içesim geldiiiiii
ben de ben deeeeee al başaksss
canım belki tutunma problemi var ya hormonlarından yada sperm kalitesinden. baktırdın mı başakcım bunlara??
AAllah allahhhh canım sıkma canını başka bi doktora gidemiomusun?? terbiyesiz adam. Allah vicdanlı işini bilen doktorlara denk getirsin
ayyyy ben hizmetçi gibi ayakta bekliorum bilionuzmu nerdeyse ne uzanmasıı benimkisi tam çaki
yıkanmıycam işte sürekli üstümü değiştiriom o kadar seni kokulu kokulu öpüyorummmmm
kızlar bu ateş ölçmek için marka varmı tavsiyeniz benimkiler yok ortalıkta kayıpp
yasanan bazi seyler öyle duruma getirirki insani sözler de yetmez o noktada... herkes de hakkettigini duyar, ki kaynana durumu hic bir seyle karsilastirilmaz.. ben hic kaynanasinin yuvasini yikan gelin duymadim ama gelini bosatan kaynanan coooook duydum.. hani bu laf da bizden cikan degil, cok kimseler tarafindan söylenen bi laf.. eger bi gün ben de kalkar gelinimi durduk yere kovarsam, haksiz, sebepsiz yere, haketmis olurum..
ii ii karışmıyorum ben sonra atarsın beni topikten filan korkarım sende şimdiyok ta annem herşey karşuluklu diyelim
evet yaaa tutsun da farketmez ister amuda kalk ister sabah akşam çalışşş yeterkiii tutsunnn :)allah iyi etsin canim benim gercekten anlasmak cok önemli, yoksa her yerde konu aciliyor yine evin huzurunu etkiliyor..
evet canim haklisin, özellikle kisa süren siklusta adet bitimine cok yakin denk geliyor. onu da denedim bu aybiri tutsun artik yaa...
sağol canııım bu daha içaçıcıııküsme annem sanada portakal suyu sıktım taze taze
Eki Görüntüle 359832
sen hamilemisin canım
evet yaaa bunu ben de düsündüm sanirim hepimiz ayni seyleri yasiyoruzbilincsiz bi bicimde daha cabuk hamile kaliniyor sanki, cok karsilasiyorum hemen ilk aylarda hamile kalan, bilmeden hamile kalan...
kolay gelsin canim sana yaa zor valla herkesin ayri bi derdi var.. kimisi yeme icmeye laf eder, kimisi oturmaya.. allah herkese gecim versin kimse sorun yasamasin yaa... ben öyle seyler yasadim ki kim ne derse inanirim gercekten..
tembell diilim beeennn valla dr bekle diyo yoksa bu kadar beklemezdimmm hıııııhhhhyok annem tembel karıııı buda bizim gibi hamile mamile değil naz yapıyo
aa bilmiyodum bak bi araştırıyım şunu neymiş..tamam annemm tamam barıştık
kız listeye bakmadınmı karılar süt buharıyla hamile kalıyo
sen diyince baktım canım çok teşekkürler
güzel dedin valla ama bazı kaynanalar varki insana illahlah ettiren
masraflı olduğu için şuan buna musait değiliz
1 demet maydonozu 1 litre sütle kaynatıyodun sonra belden aşağı çarşaf sarıyodun üzerine oturuyodun sonrada halvet oluyormuş eksiğim varsa düzeltin kızlar
canım ölü lafı ağır belki ama inan fenasıda çok fena oluo.her ana geline ana olamıo malesefen iyi kaynana ölü kaynana değildir unutmayın bizim annelerimizde bi kaynana ve bizde bi gün kaynana olacaz gelinimiz damadımız bize böyle dese hoş olurmu
hormonlara sprme baktırdım kuzum bi halt yok dedi doktor
öpme benii pis karııııııı
gereksiz yere tartışma konusu başlatmak değil niyetim.ancak bu konudaki düşüncelerim böyle
kaldıki söylediğiniz gibi kaynanalar olduğu gibi çok cadı gelinlerde var ona bakarsanız kaynanasının evini yıkan gelin yoktur belki ama gelinin yuvasını kurtaran çokda kaynanada vardır kaynanalarda sonuçta bir annedir.önemli olan kötü gelin kötü kaynana olmak değil iyi anlayışlı hoşgörülü insan olmayı başarabilmektir.
ii ii karışmıyorum ben sonra atarsın beni topikten filan korkarım sende şimdi
evet yaaa tutsun da farketmez ister amuda kalk ister sabah akşam çalışşş yeterkiii tutsunnn :)
sağol canııım bu daha içaçıcıııyok tatlım suan diilim inşallah 1 ayım daha kaldı sonra başlıcam çalışmalara...
oda benı calıstrsın annem yardım edeyım
ben kocama hıcc kıyamam yaa ayy totosunu yerıımm
hoşgeldinnnbrsiniz kızlarr
iyi geceler canımmcay icin tesekkurler saracimmm..ben cikiyorum kizlarrr size ii sohbetlerr opuldunuz ii geceler tatli ruyalarrr
oda benı calıstrsın annem yardım edeyım
ben kocama hıcc kıyamam yaa ayy totosunu yerıımm
sut buharı maydonuzla yapıyolr falan bısey benıde bılgım yoks sara ablama sormustum ama cvp gelmedıı
ii ii karışmıyorum ben sonra atarsın beni topikten filan korkarım sende şimdi
evet yaaa tutsun da farketmez ister amuda kalk ister sabah akşam çalışşş yeterkiii tutsunnn :)
sağol canııım bu daha içaçıcıııyok tatlım suan diilim inşallah 1 ayım daha kaldı sonra başlıcam çalışmalara...
nbrsiniz kızlarr
cay icin tesekkurler saracimmm..ben cikiyorum kizlarrr size ii sohbetlerr opuldunuz ii geceler tatli ruyalarrr
sen diyince baktım canım çok teşekkürler
1 demet maydonozu 1 litre sütle kaynatıyodun sonra belden aşağı çarşaf sarıyodun üzerine oturuyodun sonrada halvet oluyormuş eksiğim varsa düzeltin kızlar
ayy karılar yukarı çıkıp gelicem ama korkuyom dağılırsınız diye valla gidemiyom ya offff
burda durun bi 15 dakka gidip geliyim:18:
nbrsiniz kızlarr
tatlım zaten bu bilimsel birşey çok fazla bişey bilmek stres yapıyor
biliyorsuz stres oluncada hamile kalma olasılığımızı düşürüyoruz
hormonlar etkileniyor falan gerisi teferruat.
ne zaman yumurtlucam.
yumurtluycakmıyım acaba
görev gibi iki günde bir çalışmalar olacak
süpermenler yumurtayla buuuluşacakmı
yumurtla ile buluşan süpermen yumurta ile geçinebilecekmi
tüplerde yollar buzlumu karlımı yoksa günlük güneşlikmi engel varmı
tüpleri aşan sıpa tutanacakmı
tutunan sıpa büyüyyecekmiiiiiiiii ohooooooooooooooooooooo
allah iyi etsin canim benim gercekten anlasmak cok önemli, yoksa her yerde konu aciliyor yine evin huzurunu etkiliyor..
evet canim haklisin, özellikle kisa süren siklusta adet bitimine cok yakin denk geliyor. onu da denedim bu aybiri tutsun artik yaa...
ayy karılar yukarı çıkıp gelicem ama korkuyom dağılırsınız diye valla gidemiyom ya offff
burda durun bi 15 dakka gidip geliyim:18:
gereksiz yere tartışma konusu başlatmak değil niyetim.ancak bu konudaki düşüncelerim böyle
kaldıki söylediğiniz gibi kaynanalar olduğu gibi çok cadı gelinlerde var ona bakarsanız kaynanasının evini yıkan gelin yoktur belki ama gelinin yuvasını kurtaran çokda kaynanada vardır kaynanalarda sonuçta bir annedir.önemli olan kötü gelin kötü kaynana olmak değil iyi anlayışlı hoşgörülü insan olmayı başarabilmektir.
nbrsiniz kızlarr
nbrsiniz kızlarr
tatlım zaten bu bilimsel birşey çok fazla bişey bilmek stres yapıyor
biliyorsuz stres oluncada hamile kalma olasılığımızı düşürüyoruz
hormonlar etkileniyor falan gerisi teferruat.
ne zaman yumurtlucam.
yumurtluycakmıyım acaba
görev gibi iki günde bir çalışmalar olacak
süpermenler yumurtayla buuuluşacakmı
yumurtla ile buluşan süpermen yumurta ile geçinebilecekmi
tüplerde yollar buzlumu karlımı yoksa günlük güneşlikmi engel varmı
tüpleri aşan sıpa tutanacakmı
tutunan sıpa büyüyyecekmiiiiiiiii ohooooooooooooooooooooo
en güzelii sendemi çok bebek istiyosun?? bende 3 tane çocuğum olsun diyorummm en son 37-38 yaşlarımda da 4.yü yaparız diyoduk plan yapıyoduk ama maleseff hormonlarım buna izin vermiycektartisilcak bi durum degil ki zaten, sadece konusuyoruz hatta rahatsiz edici olursa konu kapatilabilir de.. tabniki her sey hosgörüyle baslar ve her sey de karsiliklidir.. bi gelin geldiginde kaynanaya gelinden cok is düser aslinda. kucak acmak yeni ortama alistirmak hep kaynananin isidir.. cogu kaynana da bunu yapmadigi icin kopmalar bu noktada basliyor. bazen de kaynana ne iyi olursa olsun suratsiz soguk bi geline denk gelirse yapilcak bir sey kalmiyor..
ve herkesin düsüncesi yasadiklariyla baslar, bigün, allah korusun, yuvam söz konusu konusu olursa bejnim kaynanam da yikilmasi icin ugrasmaz allah var, ama bana yasattiklarini da ben bilirim.. bu sebepten de benim düsüncelerim de böyle.
evet artik allahim duysun sesimizi, ben daha 30uma gelmeden 3-4 tane yapip bitircem dogumlari
canım banmı sordun ben geçmişi okumadım bugün canım sıkkın o yüzden görmemişimdir ben süt buharı yapmadım ama bildiğim kadarıyla bi litre süte bi demet maydanoz doğrayıp kaynatıyosun sonra buharına oturuyosun ve sonra üşütmemeye dikkat ediyosun ve halvete giriyosun buhara oturuncada etrafına battaniye falan sarki üşümeyesin
evet abla cook marıfetlıoldugun ıcınn
kesın bılıyosn dedımablamm keske sen le aynı yerde otrsaydık yaaaaa senden neler ogrenırdımm
moralını bozmaher ay aynı seyı yasıyorzz
buharınamı yoksa sütün içinemi koyvaz totoyu???sen diyince baktım canım çok teşekkürler
ahhhhhh ahhhhhhhhhkolay gelsin canim sana yaa zor valla herkesin ayri bi derdi var.. kimisi yeme icmeye laf eder, kimisi oturmaya.. allah herkese gecim versin kimse sorun yasamasin yaa... ben öyle seyler yasadim ki kim ne derse inanirim gercekten..
papoşşşşşşşşş senden 1 dakkada 3 mesaj performansı bekliyorum
yerimi aratmaaaaaaa
ben bi yukarı çıkıp geliyorummmm.
geldiğimde bakıcam mesajlarınaaa
tkb seni görevlendirdiiiii bu kutsal bir görev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?