Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eşim bi ara hastalanacaktı psikolojik ne yapacağını bilemedi çünkü durduramıyo kadını. ben de eşime üzüldüğümden o öle konuşunca sesimi çıkarmıyorum kafaya takınca yine biz huzursuz oluoz(. o gelmeden dua okumaya başlıyom kocama kendime üfleye üfleye zaman geçio o gidene kadar. bi ara işi bırakmıştım o gelince işe gidiorum diye sabah eşimle kaçıodum evimden düşünebiliomusunuz. sonra akşam soğukta kocamla eve dönüodum dışarda dona dona. oooof offfff anlattırmayın bana çakiyiiii rabbim bana kısır diyenlerin lafı azına tıksın beni hemen hamiş yapsın İNŞALLAHHHHH
sorma yaaaaa amma düştü çenemizzzzzzz

çenemiz mi parmaklarımız mıı bilemedim:44::44::44:

sara bu papoşta şeytan tüyü var dikkat et bakk bizi çekiyo kendisine

bi kaynansını çekememiş
sümbül dansımdan olsa gerekk:124::124::124::124::124::124::124:

ben cok uzuldum yaa nasıl bı kadınmıss annem senn yerınde olsamm yuzune bakmam calısyom dıyee aksama kadar dısrdasın hhaaa
pis kaynana

kız papoşu ne zaman gördünnnnnnnnn

sara abla sarışın çıtırrrr
eklı bende cnmmm feyssss sara abla bende gomek ısytommmmmmmm

ben cok uzuldum yaa nasıl bı kadınmıss annem senn yerınde olsamm yuzune bakmam calısyom dıyee aksama kadar dısrdasın hhaaa
pis kaynana

eklı bende cnmmm feyssss sara abla bende gomek ısytommmmmmmm

siz facepohh tan mı görüşüyonuzzzzzzz

paposs güsel dıye yazdımyaaa annemmm aa cırkın degılsın yolugu senı gormeden once demıstım hemmm[INDENT

Been geeeldiim bi ce ee diyip gitcem kocişimin yanına nasılsınız arkidişler? Güya film izliycektik sızdı benimki yatağa yolladım onu uyuyunca film bitti işte bitince yanıma gel uyandır beni diyodu saçını oynatcakmış bi alem yaa giderim bende birasdan yanına ee siz naapıyonus hanımlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…