Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nasıl bı ınsan yaa nıye gorusuyoz gtme evlerıne kırk yılda bı ara
cıdden korkyomusun pekıı cvp vermıyomus cadı kaynana kırsehrlıydı dımı
yok o gölcüklü tatlım
bilemem ki ne yaptımm. ne yaptımm kız papatyaaaaaaaa ben sana :))) resimlerimi göstermiştim :)) belki beni beğenmiştir :))
senin avatar resmin yetti bittiiii
herkes propaganda yapıyo ama olmaski böyle aaaaa....

yok cnm yaa içmedim ama olmazsa yatmadan bi parol alırım hafif o diye burnum bile ağrıyo yaa dişim yüzünden ne saçmaaa
çok kötü olur diş ağrısı tekrar çoook geçmiş olsunnn dumancım
ohooooooooo papoşaaa ben kendimi bi göstersem bırak bu topikte oy vermeyii

tüm kk da beni seçer
waaaoooooowwwwwwwwwwwwwwwww hadi bakalım gösterde görelimmm
çok kıskançmış oğlunu paylaşamıyo herhalde çatlasın o zaman ohhhh sende gıcık gıcık gül ona
kısır deyip duruo şimdi bana
kızlar ben kaçsam ayıp olmaz heralde uyukum geldi birazda belim ağrıdı dinleneyim.ben oyumu açıklıyorumm benim oyummm hepinize...
canım git yat bende yutcam hapımı birasdan
ttalım peki neden evlendin sen bu eşinleee

bu aşkın gözü kör olsun yaaaaaaaaaa neler çektiriyo
ahhhh aşk aşkkkk Allahtan kocam benzemio ama sonuçta anne babası işte orasıda öle

başak hanım duy duy bide bana kıyakcı diyodun baksana hemen de nasıl papoşa kanı kaynadı

duman canım karanfili ağrıyan dşinin üzerine koy dişinle sıkıştır ağrısını hemen geçirir

ben başakı gördüm bi kere çok güzel çok tatlı çok cici bi hanımefendi bakmayın böyle cazgır olduğuna o bi küçük hanfendi

kötü kadınmış o yaaa böyle bi konuda laf edilmez ne kadar cahil oldugunu şimdi anladım.hiç takma sen canım boşverr...

duman canım karanfili ağrıyan dşinin üzerine koy dişinle sıkıştır ağrısını hemen geçirir
oyyy karanfilmii bizde yokkii neyse canım uyumaya çalışayım belki geçer ( iyi geceleeer tekrardan kaçtım ben byeeeeee

bence benım fıkrımı denyın kım topıgımızle ılgılenyosa o bırıncı olsun hak edenn

tatlım ama şu karılara baksana hepside çok ilgili karar veremeyiz kiiiiii

sen mesela ilgiye göre seçecek olsan kimi seçerdin:18:

paposs senın kayananı hıc sevmedımm dövmek geliyo ıcımden

senın gıbı gusel kızı bulmus daha ne istyo beee

kısır ne demek sana bunu dıyo ıcınde oglu yokmu onunda canı acımazmı bu lafa ya ne insanlar varrrrr

sorma yaaaaa amma düştü çenemizzzzzzz

çenemiz mi parmaklarımız mıı bilemedim:44::44::44:

sara bu papoşta şeytan tüyü var dikkat et bakk bizi çekiyo kendisine

bi kaynansını çekememiş

benimdeeeeeeeeee
ben başakı gördüm bi kere çok güzel çok tatlı çok cici bi hanımefendi bakmayın böyle cazgır olduğuna o bi küçük hanfendi

inanmıyoruuuuum

canım yaaa o senin yüreğinin güzelliğii emin oll ah canımmmmmmm

şımarsam mı neeeeee
papoşşş kıskanma cicimmmm

papoş güzel miki

ben kaçtım kızlar çok yorgunum gidip uyuyacam size iyi sohbetler ve iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…