yok o gölcüklü tatlımnasıl bı ınsan yaa nıye gorusuyoz gtme evlerıne kırk yılda bı ara
cıdden korkyomusun pekıı cvp vermıyomus cadı kaynana kırsehrlıydı dımı
senin avatar resmin yetti bittiiiibilemem ki ne yaptımm. ne yaptımm kız papatyaaaaaaaa ben sana :))) resimlerimi göstermiştim :)) belki beni beğenmiştir :))
çok kötü olur diş ağrısıherkes propaganda yapıyo ama olmaski böyle aaaaa....
yok cnm yaa içmedim ama olmazsa yatmadan bi parol alırım hafif o diyeburnum bile ağrıyo yaa dişim yüzünden ne saçmaaa
waaaoooooowwwwwwwwwwwwwwwww hadi bakalım gösterde görelimmmohooooooooo papoşaaa ben kendimi bi göstersem bırak bu topikte oy vermeyii
tüm kk da beni seçer
kısır deyip duruo şimdi banaçok kıskançmış oğlunu paylaşamıyo herhalde çatlasın o zaman ohhhh sende gıcık gıcık gül ona
canım git yat bende yutcam hapımı birasdankızlar ben kaçsam ayıp olmaz heralde uyukum geldi birazda belim ağrıdı dinleneyim.ben oyumu açıklıyorumm benim oyummm hepinize...
ahhhh aşk aşkkkk Allahtan kocam benzemio ama sonuçta anne babası işte orasıda ölettalım peki neden evlendin sen bu eşinleee
bu aşkın gözü kör olsun yaaaaaaaaaa neler çektiriyo
başak hanım duy duy bide bana kıyakcı diyodun baksana hemen de nasıl papoşa kanı kaynadıgeçmişi okudum geldim ne çenesi düşük hatunlarsınız yaaaa
papatyam canım menim benide düşünmş aday olarak ama duman ve başak kıskanmış kıskanç cadılar siziiiiiiiiiiiii papatya annem menim kanım sana hergün daha çok kaynıyo
merak ettim şimdi
arkamda ol kızııım sırtımda ne işin varrr
iyi uykular canım.... bende gidip yarına kıyafet ayarlayım ütü yapayıım sonrada yatayım bari sabaha kadar geçsin şu diş ağrısı yaaaöptüm sizi paçilerrr
başak hanım duy duy bide bana kıyakcı diyodun baksana hemen de nasıl papoşa kanı kaynadı
kötü kadınmış o yaaa böyle bi konuda laf edilmez ne kadar cahil oldugunu şimdi anladım.hiç takma sen canım boşverr...yok o gölcüklü tatlım
senin avatar resmin yetti bittiiii
çok kötü olur diş ağrısıtekrar çoook geçmiş olsunnn dumancım
waaaoooooowwwwwwwwwwwwwwwww hadi bakalım gösterde görelimmm
kısır deyip duruo şimdi bana
canım git yat bende yutcam hapımı birasdan
ahhhh aşk aşkkkk Allahtan kocam benzemio ama sonuçta anne babası işte orasıda öle
oyyy karanfilmii bizde yokkiiduman canım karanfili ağrıyan dşinin üzerine koy dişinle sıkıştır ağrısını hemen geçirir
merak ettim şimdi
arkamda ol kızııım sırtımda ne işin varrr
r
bence benım fıkrımı denyın kım topıgımızle ılgılenyosa o bırıncı olsun hak edenn
oylar gizli olsun bence herkes senin özeline atsın :)
geçmişi okudum geldim ne çenesi düşük hatunlarsınız yaaaa
papatyam canım menim benide düşünmş aday olarak ama duman ve başak kıskanmış kıskanç cadılar siziiiiiiiiiiiii papatya annem menim kanım sana hergün daha çok kaynıyo
tatlım ama şu karılara baksana hepside çok ilgili karar veremeyiz kiiiiii
sen mesela ilgiye göre seçecek olsan kimi seçerdin:18:
ahhhh aşk aşkkkk Allahtan kocam benzemio ama sonuçta anne babası işte orasıda öle
geçmişi okudum geldim ne çenesi düşük hatunlarsınız yaaaa
ben başakı gördüm bi kere çok güzel çok tatlı çok cici bi hanımefendi bakmayın böyle cazgır olduğuna o bi küçük hanfendi
ben başakı gördüm bi kere çok güzel çok tatlı çok cici bi hanımefendi bakmayın böyle cazgır olduğuna o bi küçük hanfendi
paposs senın kayananı hıc sevmedımmdövmek geliyo ıcımden
senın gıbı gusel kızı bulmus daha ne istyo beee
kısır ne demek sana bunu dıyo ıcınde oglu yokmu onunda canı acımazmı bu lafa ya ne insanlar varrrrr
benimdeeeeeeeeee
inanmıyoruuuuum
papoş güzel miki
ciddi söylüyorum ama gerçekten çok tatlı biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?