Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sensin kıskanç karıı hıh harbiden neydi kız isim aratma şimdi bana geçmişi neysem ee naapıyonuz nassınız?

ben kaçıorum kızlar bana yine bi sancı çöktü kıvranıyorum lap top başında dayanamıycam. Allaha emanet olunnn..

hos geldın annemmm
benım kocıs kanepede yatıyoo adamm bel fıdıgı olck benım yzumden ben yatmadan odaya gtmıyo yaa

yalanda olabilir o bilgilere inanma üyelik tarihi ne zmanmş

annem ona bakmadım daa konu acmamıs bı kıse sadace yorum atmısss sanırım yenı uyelıktıı:44::44::44:

ben kaçıorum kızlar bana yine bi sancı çöktü kıvranıyorum lap top başında dayanamıycam. Allaha emanet olunnn..

iyi geceler annem ıns bebgın sancılarıdrr dikkat et kenınee

PHD sadece kk hayatı boyunca 1 kez yorum yapmış o kadar bence erkek olabilir gibiii

Hiih casusmu var yoksam aramızda eykekleymi dolaşıyoo efet kesin eykektiy ooo kız sende dedektif gibi kaç yorum yaptığına ne yazdığınamı baktın Allah seni emiii ama iyi fikirmiş haa googledenmi baktın yoksam

annem doktora yazıyodu ya dedım ısımıze yarramı
o yuzden baktımm profılıne gırıp

hos geldın annemmm
benım kocıs kanepede yatıyoo adamm bel fıdıgı olck benım yzumden ben yatmadan odaya gtmıyo yaa

bende zor yolladım zati oda bensiz gitmiyodu hadi yatalım diyo bana ben film izliyom ne güzel olmas diyince anca ikna ettimde gelince beni uyandır diyerekten anca gitti

bende zor yolladım zati oda bensiz gitmiyodu hadi yatalım diyo bana ben film izliyom ne güzel olmas diyince anca ikna ettimde gelince beni uyandır diyerekten anca gitti

benımkı gtmyo cn ya battnıye yastk burada yatooo dıt dıyorum rahat yat yok sen de gel dıyoo bıde horlamasa tv sesını duyamıyorumm

benımkı gtmyo cn ya battnıye yastk burada yatooo dıt dıyorum rahat yat yok sen de gel dıyoo bıde horlamasa tv sesını duyamıyorumm

kkız bu gece çok sohbet ettik sen neden yoktun

canım akşam misafirim vardı eşimin bi arkadaşı ve ailesi çaya geldiydi 9 gibim kalktılar sonrada kocişimle film izliyodukki o sızdıı ben devam ettim baktım iki büklüm içime sinmedi onu yolladım yatağa bende sürpriz baba diye güzel bi film açmıştı onu izlemeye devam ettim bende işte

bekar mı kocanın arkadaşııı

yok allahtan benimkinde horlama yok bebekler gibim mışıl mışıl uyur kocişim benim ozaman onu yatağa götürüp orda uyutup öle kaçacan bize canım ben hep öle yapardım uyuturdum sonra işimi hallederdim tv izlerdim kitap okurdum vs. 5 dakkayı anca buluyo zati uyutması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…