kızlar Allah hepinizden razı olsuuuunnnnn
dualarını benden esirgemeyenlerden rabbim sonsuuuuuuuuzzzzz razı olsunnnnn
sancılarım gelio ve gidio doktorum muayne etti ve hem iyi hem kötü bu sancılar dedi tahmin ettiğim gibi,
kanda sonuç erken ama 6 çıktı değer esas cumartesi belli olacak. şu an embrio tutunmaya çalışıo onun sancısı ama aşırı sancından düşük riski dedi doktor
istirahat et dedi ayaklarını sıcak tut yatmaya devam duşda hala yasak
testimiz istediğim değerde çıkarsa 2 gün sonra yenileyeceğim dedi. yani hamile kalsam bile düşük korkusuyla yaşıycam ilk 2 haftabenden böle işte..
Hayırdır İNŞALLAHHHkızlar bu arada şimdi fark ettim sol kasığımda hafif ağrı var 28. günüme bakalım hayırlısı umarım yumurtlayabilmişimdir geçte olsa
Çok teşekkürederim Allah razı olsun saracımmmtatlım çok merak ettim seni neyseki iyisin bol bol dinlen ayakta fazla kalma bilgisayarada fazla takılma radyasyondan uzak durmak adına Allah büyük inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım
İNŞALLAHHHH Allah razı olsun yetercimm, dualarınız karşılıklı inankuzummmm inşş her şey güzel olacak dualrımız seninle
hımmmm ben peşinden geldim bide ne göreyim bi oraya bi oraya yazıo zıp zıp kuzucuk yetişemedim sanayaa topikte kimse yok bende biissürü başka topikte geziyom işte hıh..pko ve hamiş kalma topiklerinde hemde heheh ooh ooh çatlayın ooh olmazmısınız siz topiktee.. at koştururum bende böyle topiklerdee..
hayırdır İnşallah yetercim rapor ne içindi bilmiorum ama hayırlı olsun İnşallah..kızlar nasılsınız eşimin raporunu almaya has gittim 3 saat yol yaptım yinee öldürecek bu yolar beni valla
canım Allahın izniyle bişey olmicak benimde çok ağrım olmuştu bebiş tutunurken sen yat bol bol patik falan giy ayağına sıcacık olsun dinlen iyice 2 haftahemen geçiyor bişey olmaz yeterki sen iyi ol öpüyorum seni kocamanpapatyam benim
kızlar Allah hepinizden razı olsuuuunnnnn
dualarını benden esirgemeyenlerden rabbim sonsuuuuuuuuzzzzz razı olsunnnnn
sancılarım gelio ve gidio doktorum muayne etti ve hem iyi hem kötü bu sancılar dedi tahmin ettiğim gibi,
kanda sonuç erken ama 6 çıktı değer esas cumartesi belli olacak. şu an embrio tutunmaya çalışıo onun sancısı ama aşırı sancından düşük riski dedi doktor
istirahat et dedi ayaklarını sıcak tut yatmaya devam duşda hala yasak
testimiz istediğim değerde çıkarsa 2 gün sonra yenileyeceğim dedi. yani hamile kalsam bile düşük korkusuyla yaşıycam ilk 2 haftabenden böle işte..
Hayırdır İNŞALLAHHH
Çok teşekkürederim Allah razı olsun saracımmm. Aminnnnn hepimizin karnına düşsün ve sıkı sıkı tutunsunlar İNŞALLAH. dayanamayıp geliorum arada uzak kalamıorum sizlerden
İNŞALLAHHHH Allah razı olsun yetercimm, dualarınız karşılıklı inan
hımmmm ben peşinden geldim bide ne göreyim bi oraya bi oraya yazıo zıp zıp kuzucuk yetişemedim sana
hayırdır İnşallah yetercim rapor ne içindi bilmiorum ama hayırlı olsun İnşallah..
canımmm yaa çok sağol Allah razı olsunnnn. yeşilcim senin sancıların ne kadar sürdü?
Hayırdır İNŞALLAHHH
Çok teşekkürederim Allah razı olsun saracımmm. Aminnnnn hepimizin karnına düşsün ve sıkı sıkı tutunsunlar İNŞALLAH. dayanamayıp geliorum arada uzak kalamıorum sizlerden
İNŞALLAHHHH Allah razı olsun yetercimm, dualarınız karşılıklı inan
hımmmm ben peşinden geldim bide ne göreyim bi oraya bi oraya yazıo zıp zıp kuzucuk yetişemedim sana
hayırdır İnşallah yetercim rapor ne içindi bilmiorum ama hayırlı olsun İnşallah..
canımmm yaa çok sağol Allah razı olsunnnn. yeşilcim senin sancıların ne kadar sürdü?
ben deldım gıttıgımden berı hec cene calmamıssınz bengucum yanlızmı kaldınız annemmm
ben gerı cıkmak zorundıayı esım okey oynuyo sıze bı bakay dedim snra gelrm
diit sende dit teyket benii ühü işteee..efet yalnıs kaldım koykuyom başka topikleyde geziyom bendee
merhaba kizlar, benim kirmizilar geldiler bugün, bütün aksama kadar agladim durdum artik sabrim kalmamis bunu anladim.. 13. ay da gitti cöpe.. insallah persembe günü drdan iyi sonuc aliriz da bari moral olur.. allahim sabir versin baska bir sey demiyorum
slmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmm ama fazla duramıcaammm kimse yok burda hayrola..11 i bekliolar sanırım
annem üzülme bbegımmmmm rabbım hayırlısı versınn
üzülmekk yokm tamammı
kızlarr nerdesınız yaaa:44::44::44::44:
basak sen bugun nedne ugramadın hıı
nazemırr nırdesın kız
sara abla
paposs
nerdesınız gececılerrrr
gelınde cene calalım
kızlarr nerdesınız yaaa:44::44::44::44:
basak sen bugun nedne ugramadın hıı
nazemırr nırdesın kız
sara abla
paposs
nerdesınız gececılerrrr
gelınde cene calalım
slmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmm ama fazla duramıcaammm kimse yok burda hayrola..11 i bekliolar sanırım
her ay yasadigim sey bu canim, sansim yok benim artik buna inaiyorum.. ne bileyim ya, hamile kalmak bu kadar mi zor?? bi bebegi haketmiyor muyum diye düsündüm aksama kadar.. allahim sabir versin yoksa dayanamiyorum inan dayanilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?