Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar nasılsınız eşimin raporunu almaya has gittim 3 saat yol yaptım yinee öldürecek bu yolar beni valla

canım Allahın izniyle bişey olmicak benimde çok ağrım olmuştu bebiş tutunurken sen yat bol bol patik falan giy ayağına sıcacık olsun dinlen iyice 2 haftahemen geçiyor bişey olmaz yeterki sen iyi ol öpüyorum seni kocaman papatyam benim

kızlar bu arada şimdi fark ettim sol kasığımda hafif ağrı var 28. günüme bakalım hayırlısı umarım yumurtlayabilmişimdir geçte olsa
Hayırdır İNŞALLAHHH
tatlım çok merak ettim seni neyseki iyisin bol bol dinlen ayakta fazla kalma bilgisayarada fazla takılma radyasyondan uzak durmak adına Allah büyük inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım
Çok teşekkürederim Allah razı olsun saracımmm. Aminnnnn hepimizin karnına düşsün ve sıkı sıkı tutunsunlar İNŞALLAH. dayanamayıp geliorum arada uzak kalamıorum sizlerden
kuzummmm inşş her şey güzel olacak dualrımız seninle
İNŞALLAHHHH Allah razı olsun yetercimm, dualarınız karşılıklı inan
yaa topikte kimse yok bende biissürü başka topikte geziyom işte hıh.. pko ve hamiş kalma topiklerinde hemde heheh ooh ooh çatlayın ooh olmazmısınız siz topiktee.. at koştururum bende böyle topiklerdee..
hımmmm ben peşinden geldim bide ne göreyim bi oraya bi oraya yazıo zıp zıp kuzucuk yetişemedim sana
kızlar nasılsınız eşimin raporunu almaya has gittim 3 saat yol yaptım yinee öldürecek bu yolar beni valla
hayırdır İnşallah yetercim rapor ne içindi bilmiorum ama hayırlı olsun İnşallah..

canımmm yaa çok sağol Allah razı olsunnnn. yeşilcim senin sancıların ne kadar sürdü?

cnm çok şükür iyisinn maşallahhh su gibi geçer 2 haftaa değerinde güzel yükselcek süper olcakkk

kuzum eşim aliyat olduğundan bu yana çalışamıyor her 3 ayda bir istirahat raporu almam gerekiyor o raporu almaya gittim ünvrst yee

ahahah her yere yazdım vallaa derdimi aynı mesajı cevap verenlerle yazışıyom

Yav yine niye kimseler yok bu topikte yaa naapıyonuz bakiim siz hee? niye beni yalnız bıyakıyonuz niye beni başka topiklere itiyonuz bak başakcım bana kızmak yok başka topiklerde geziyom diye beni yalnıs bırakıyonus bende mecbur kalıyom hıh ühü iştee..

ben deldım gıttıgımden berı hec cene calmamıssınz bengucum yanlızmı kaldınız annemmm

ben gerı cıkmak zorundıayı esım okey oynuyo sıze bı bakay dedim snra gelrm

ben deldım gıttıgımden berı hec cene calmamıssınz bengucum yanlızmı kaldınız annemmm

ben gerı cıkmak zorundıayı esım okey oynuyo sıze bı bakay dedim snra gelrm

diit sende dit teyket benii ühü işteee.. efet yalnıs kaldım koykuyom başka topikleyde geziyom bendee

merhaba kizlar, benim kirmizilar geldiler bugün, bütün aksama kadar agladim durdum artik sabrim kalmamis bunu anladim.. 13. ay da gitti cöpe.. insallah persembe günü drdan iyi sonuc aliriz da bari moral olur.. allahim sabir versin baska bir sey demiyorum

kızlarr nerdesınız yaaa:44::44::44::44:
basak sen bugun nedne ugramadın hıı

nazemırr nırdesın kız
sara abla
paposs
nerdesınız gececılerrrr

gelınde cene calalım

annem üzülme bbegımmmmm rabbım hayırlısı versınn

üzülmekk yokm tamammı

slmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmm ama fazla duramıcaammm kimse yok burda hayrola..11 i bekliolar sanırım

annem üzülme bbegımmmmm rabbım hayırlısı versınn

üzülmekk yokm tamammı

her ay yasadigim sey bu canim, sansim yok benim artik buna inaiyorum.. ne bileyim ya, hamile kalmak bu kadar mi zor?? bi bebegi haketmiyor muyum diye düsündüm aksama kadar.. allahim sabir versin yoksa dayanamiyorum inan dayanilmiyor

nazemırr nırdesın kız
sara abla
paposs
nerdesınız gececılerrrr

gelınde cene calalım

beni unutmuşsun ama ben unutulacak kadınmıyım uleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnn. :))

nazemırr nırdesın kız
sara abla
paposs
nerdesınız gececılerrrr

gelınde cene calalım

geldim kardeşim çocuğu almaya geldi (ben yeğenime bakıyorum) geç gitti giremedim

slmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmm ama fazla duramıcaammm kimse yok burda hayrola..11 i bekliolar sanırım

a.s canım bende yeni geldim anca fırsat bulabildim

her ay yasadigim sey bu canim, sansim yok benim artik buna inaiyorum.. ne bileyim ya, hamile kalmak bu kadar mi zor?? bi bebegi haketmiyor muyum diye düsündüm aksama kadar.. allahim sabir versin yoksa dayanamiyorum inan dayanilmiyor

anammmm regen sen totona dayak istiyosun galiba. döverimmm kız seniii moral bozmak yok canım. umut herzaman vardır. topla kendini bakemmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…