Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet ya cok gec gelıyolarrr snra uykum gelıyoooo
yazraken gozumun bırı acık bırı kapalı olyuu

aynen yaaaa ben zaten işbaşı yapcam yarın o kadar tatilden sonra şimdiden zor gelio düşündükçe (

her ay yasadigim sey bu canim, sansim yok benim artik buna inaiyorum.. ne bileyim ya, hamile kalmak bu kadar mi zor?? bi bebegi haketmiyor muyum diye düsündüm aksama kadar.. allahim sabir versin yoksa dayanamiyorum inan dayanilmiyor

canım öle düşünme ama ...kendine haksızlık etme...elbette olacak zamanı var demekki...ama aklından çıkarmaya çalış bence..düşünme...bebek için yapma o işi...kendimi öle adapte etmeye çalışıom bende...zor oluyo ama zorluyorum işte..Allah sabır versin vede daha kötü şelerden korusun...

her ay yasadigim sey bu canim, sansim yok benim artik buna inaiyorum.. ne bileyim ya, hamile kalmak bu kadar mi zor?? bi bebegi haketmiyor muyum diye düsündüm aksama kadar.. allahim sabir versin yoksa dayanamiyorum inan dayanilmiyor

kız sımdı yıyecen dayagıı
annem 13 ay dıyosunn sabır senelerce cocugu olmayanlar ne yapmsınn benım bı tanaıdgım 14 seneden snra dogal yola hamıle kaldıı cnm hersey nasıpp bıraz sabrettt

beni unutmuşsun ama ben unutulacak kadınmıyım uleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnn. :))

bebegım aklıma gelen ısımlerı yazdımm unutrmuyum yoksam
geldim kardeşim çocuğu almaya geldi (ben yeğenime bakıyorum) geç gitti giremedim

a.s canım bende yeni geldim anca fırsat bulabildim

hoss geldın ablacımmmmm

hoşbuldum canım...mesala ben olursa bebeğim herkes 14...15 yada ne kadar sonra olacak bilmiyorum ama benim içinde o cümle kurulacak şukadar yıl sonra oldu diye....benim teyzemin kızı 17 sene sonra anne oldu

meyaba tatlım hoşgeldin nasılsın canım

ben deldım gıttıgımden berı hec cene calmamıssınz bengucum yanlızmı kaldınız annemmm

ben gerı cıkmak zorundıayı esım okey oynuyo sıze bı bakay dedim snra gelrm

kuzum düşmüşüm hattan oh sonunda gelebilmiş millet yaa nerde kaldınız ayol patladım sıkıntıdaan faceten okey oynamaya başlayacaktım az dahaa

hoşbuldum canım...mesala ben olursa bebeğim herkes 14...15 yada ne kadar sonra olacak bilmiyorum ama benim içinde o cümle kurulacak şukadar yıl sonra oldu diye....benim teyzemin kızı 17 sene sonra anne oldu

ya hersey nasıp işte sole anlatayım abla eşimm 7 sene olmamıss eger kaynancıkk hemen hamıs kalsydı esım benden 8 yas buyuk olcktı ve beklıkmde baska hatun alcaktıı

ıyım 7 sene snra olmusta ben askım askerlıgı gordum herseyı beraber yasık beraber buyuyoruzzzz

yaw ben geldim ama nasıl tatlı bi uykum geldi uyuycam galiba. hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz

slm kıslar nerde kaldınıs yav bütün gün beklemekten meyve vericektim az dahaa dallandım budaklandım resmen yav aah ahh keşke meyve verebilsem ama çok isterdim anladınız siiz

meyaba tatlım hoşgeldin nasılsın canım

merhaba canım şimdi biraz daha iyiyim boynum biraz geçti gibi en azından gündüzden daha iyi

hoşgeldinnnnnnnnnnn canımmmm....nasılsınnn?yoruyormu yeğenin seni?

yok canım 1. sınıfa gidiyor derslerine yardımcı oluyorum bide yemek meyva falan hazırlıyorum
onun dışında çizgi film izliyor oyun oynuyor internetten çok sesi çıkmıyor yani
arada çocukluğuda tutuyor ama okadarcık olacak

yaw ben geldim ama nasıl tatlı bi uykum geldi uyuycam galiba. hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz

ay sende iyiki bi hamiş oldun haa uykucu oldun çıktın şaka bebişim şaka uyu tabi uyku yapıyo hamişlik bebişin sen uyuya uyuya büyüyo içindee ay darısı başımıza yaa inşallah benimde kırmızılar gelir bi 3-güne kadar geçen ay 8inde olduydum gelir bu aralar gene yaa off neyse gelsinde bari doktora gidem klomene başlayam bu ay soğan kürü yapcem bu arada

neden başkası olsun canım nasip oldumu herşekilde insan buluyor birbirini..benim eşimde benden 8 buçuk yaş büyük yani evlendiğimizde 30 yaşındaydı o yaşa kadar evlenmemiş beni beklemiş büyüyeyim diye

bende öpüyorum canım iyi geceler

slm kıslar nerde kaldınıs yav bütün gün beklemekten meyve vericektim az dahaa dallandım budaklandım resmen yav aah ahh keşke meyve verebilsem ama çok isterdim anladınız siiz

merhaba canım nasılsın

ohhh maaşallahhh ne güzelll büyümüş bayağ ben küçük sanıodum...olsun o kadar çocukluğu demiii...öp yerime

bende bugun cıpcıp oldummm süt buhary yapmak ısytommm da kafam karısıkk:44::44::44::44::44::44::44:

kıslarrrr bende çıkıyorummmm....kayınvaldem burda ayıp oluyo görüşürüz hepinize ii geceler tatlı rüyalar...

annem kocıs pc anca verdıı

ay bızım karılarr gec gelıyoooo

ne güsel ozaman ne mutlu sizee herşeyin hayırlısı tabi canım bende eşimin ilk sevgilisiyim düşünsenize adam 27 yaşına gelmiş daha kimseyle çıkmamış oyüsdende çok değer verir bana gülüşüme ilk görüşte aşık oldu kendileri o saate kadar evlenmeyi bile düşünmemiş benle tanışana kadar annesigil ne kaa baskı yapsalarda beni bulmasıyla evlenmesi bir oldu heheh 8 aycık bi sürede evlenmiştik bu arada o eşine söle arkidişlerim beni bekler ver pcyi de bidaa

ohhh maaşallahhh ne güzelll büyümüş bayağ ben küçük sanıodum...olsun o kadar çocukluğu demiii...öp yerime

daha küçük olsa kabul etmezdimki en azından sabahtan öğlene kadar okulda 1 e doğru geliyo akşam 7 buçuğa kadar bakıyorum bide hafta sonlarıda kardeşim çalışmıyo 2 günde kafa dinliyorum
tabi canım öperim

iyiyim nazo ablacım sen nasılsın kaynımda hafif kasılma gibim bişiyley vay 28.günüm adetim geliyor gibim yavaş yavaş bikaç güne kaday görürüm kıymızılayıı neysem nasılsa bu aydan ümidim yoktu bekliyodum bu sonucu klomen kullancam bakalım adet olunca doktora gidipte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…