evet ya cok gec gelıyolarrr snra uykum gelıyoooo
yazraken gozumun bırı acık bırı kapalı olyuu
her ay yasadigim sey bu canim, sansim yok benim artik buna inaiyorum.. ne bileyim ya, hamile kalmak bu kadar mi zor?? bi bebegi haketmiyor muyum diye düsündüm aksama kadar.. allahim sabir versin yoksa dayanamiyorum inan dayanilmiyor
her ay yasadigim sey bu canim, sansim yok benim artik buna inaiyorum.. ne bileyim ya, hamile kalmak bu kadar mi zor?? bi bebegi haketmiyor muyum diye düsündüm aksama kadar.. allahim sabir versin yoksa dayanamiyorum inan dayanilmiyor
beni unutmuşsun ama ben unutulacak kadınmıyım uleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnn. :))
geldim kardeşim çocuğu almaya geldi (ben yeğenime bakıyorum) geç gitti giremedim
a.s canım bende yeni geldim anca fırsat bulabildim
anammmm regen sen totona dayak istiyosun galiba. döverimmm kız seniii moral bozmak yok canım. umut herzaman vardır. topla kendini bakemmmmmmmmmmmm
regen
ksel
merhaba kızlar
geldim kardeşim çocuğu almaya geldi (ben yeğenime bakıyorum) geç gitti giremedim
a.s canım bende yeni geldim anca fırsat bulabildim
kız sımdı yıyecen dayagıı
annem 13 ay dıyosunn sabır senelerce cocugu olmayanlar ne yapmsınn benım bı tanaıdgım 14 seneden snra dogal yola hamıle kaldıı cnm hersey nasıpp bıraz sabrettt
bebegım aklıma gelen ısımlerı yazdımmunutrmuyum yoksam
hoss geldın ablacımmmmm
meyaba tatlım hoşgeldin nasılsın canım
ben deldım gıttıgımden berı hec cene calmamıssınz bengucum yanlızmı kaldınız annemmm
ben gerı cıkmak zorundıayı esım okey oynuyo sıze bı bakay dedim snra gelrm
hoşbuldum canım...mesala ben olursa bebeğim herkes 14...15 yada ne kadar sonra olacak bilmiyorum ama benim içinde o cümle kurulacak şukadar yıl sonra oldu diye....benim teyzemin kızı 17 sene sonra anne oldu
kuzum düşmüşüm hattan oh sonunda gelebilmiş millet yaa nerde kaldınız ayol patladım sıkıntıdaan faceten okey oynamaya başlayacaktım az dahaa
meyaba tatlım hoşgeldin nasılsın canım
hoşgeldinnnnnnnnnnn canımmmm....nasılsınnn?yoruyormu yeğenin seni?
yaw ben geldim ama nasıl tatlı bi uykum geldi uyuycam galiba. hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz
ya hersey nasıp işte sole anlatayım abla eşimm 7 sene olmamıss eger kaynancıkk hemen hamıs kalsydı esım benden 8 yas buyuk olcktı ve beklıkmde baska hatun alcaktıı
ıyım 7 sene snra olmusta ben askım askerlıgı gordum herseyı beraber yasık beraber buyuyoruzzzz
yaw ben geldim ama nasıl tatlı bi uykum geldi uyuycam galiba. hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz
slm kıslar nerde kaldınıs yav bütün gün beklemekten meyve vericektim az dahaa dallandım budaklandım resmen yav aah ahh keşke meyve verebilsem ama çok isterdim anladınız siiz
merhaba canım şimdi biraz daha iyiyim boynum biraz geçti gibi en azından gündüzden daha iyi
yok canım 1. sınıfa gidiyor derslerine yardımcı oluyorum bide yemek meyva falan hazırlıyorum
onun dışında çizgi film izliyor oyun oynuyor internetten çok sesi çıkmıyor yani
arada çocukluğuda tutuyor ama okadarcık olacak
neden başkası olsun canım nasip oldumu herşekilde insan buluyor birbirini..benim eşimde benden 8 buçuk yaş büyük yani evlendiğimizde 30 yaşındaydı o yaşa kadar evlenmemiş beni beklemiş büyüyeyim diye
ıyıkı de olmamısda benı beklemıs abla bak bız berar buyuyrzz ılk askıyım herseyıyımmm
nasıp işte nasıpppp
merhaba canım nasılsın
ay sende iyiki bi hamiş oldun haa uykucu oldun çıktınşaka bebişim şaka uyu tabi uyku yapıyo hamişlik bebişin sen uyuya uyuya büyüyo içindee ay darısı başımıza yaa inşallah benimde kırmızılar gelir bi 3-güne kadar geçen ay 8inde olduydum gelir bu aralar gene yaa off neyse gelsinde bari doktora gidem klomene başlayam bu ay soğan kürü yapcem bu arada
ya hersey nasıp işte sole anlatayım abla eşimm 7 sene olmamıss eger kaynancıkk hemen hamıs kalsydı esım benden 8 yas buyuk olcktı ve beklıkmde baska hatun alcaktıı
ıyım 7 sene snra olmusta ben askım askerlıgı gordum herseyı beraber yasık beraber buyuyoruzzzz
annem kocıs pc anca verdıı
ay bızım karılarr gec gelıyoooo
ohhh maaşallahhh ne güzelll büyümüş bayağ ben küçük sanıodum...olsun o kadar çocukluğu demiii...öp yerime
neden başkası olsun canım nasip oldumu herşekilde insan buluyor birbirini..benim eşimde benden 8 buçuk yaş büyük yani evlendiğimizde 30 yaşındaydı o yaşa kadar evlenmemiş beni beklemiş büyüyeyim diye
bende öpüyorum canım iyi geceler
merhaba canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?