Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bebgımm face de buldum ben ordan sıparss edılyo baska yerde oluyomu bılmem

bebgımm face de buldum ben ordan sıparss edılyo baska yerde oluyomu bılmem

paposs geldııı annem nasıl oldun ıns hayırlı haberlerle geldınn

aa evet bende facete görmüştüm zaten onu ama güvende olmazki öyle faceten falan sipariş vermeye falan neysem ah sonunda geldi papoşumuz kız sonuçlar nasıl çıktı anlat hemen

kızlar Allah hepinizden razı olsuuuunnnnn
dualarını benden esirgemeyenlerden rabbim sonsuuuuuuuuzzzzz razı olsunnnnn
sancılarım gelio ve gidio doktorum muayne etti ve hem iyi hem kötü bu sancılar dedi tahmin ettiğim gibi,
kanda sonuç erken ama 6 çıktı değer esas cumartesi belli olacak. şu an embrio tutunmaya çalışıo onun sancısı ama aşırı sancından düşük riski dedi doktor
istirahat et dedi ayaklarını sıcak tut yatmaya devam duşda hala yasak
testimiz istediğim değerde çıkarsa 2 gün sonra yenileyeceğim dedi. yani hamile kalsam bile düşük korkusuyla yaşıycam ilk 2 hafta benden böle işte..

annem hicc üzülmee senn inşş bebegın senınledır hem bak en azından hamıs kala bıloyosunz allahın izni ilee bebgınede bişey olmazzzz bol bol da ettt kuzucumm

gell bi öpeyım senı ozlemıssım

kızlar ben cıkıyorum yemek yapmcm paptyayı merak ettım onu beklıyodum aksama görsrzzz

hepinizi cook öpüyorumm
paposummm üzülme melegımmm tmm mıı

canım yaa üzülme değerin 6 çıkması iyi 5 üstü hamişlik sayılıyo ya inşallah dahada yükselir değerlerin neysem içini ferah tut canım yaa iyi düşün iyi olsun inşallah sancılarında dahada artmazda geçiverir hemen :18: bol bol dinlen canım yattığın yerdende bol bol bizle konuşabilirsin beşelendiririz biz seni nasılsa beslenmede dikkat et kız

annem hicc üzülmee senn inşş bebegın senınledır hem bak en azından hamıs kala bıloyosunz allahın izni ilee bebgınede bişey olmazzzz bol bol da ettt kuzucumm

gell bi öpeyım senı ozlemıssım

bende sizi özledimmmmmmmmmm hastanede sıra bekliorum aklım burda ay beklediğim yerde kürtaja kadınlar sıra beklio benim yüzümdede acılı ağrılı ifadeyi gören soruyo kürtajmı die bi an Allah affetsin sinirlendim dayanamayıp azarladım kadını sanane die hiçde öle bi tip diilimdir ama çok gergindimmmm halada azarladığım için vicdan azabı yaşıyorumm. ne kadar kürtaja sıra bekliolarr oturanlar 4. 3.5. falan diooo bende maşallah mı deyim ne deyim bilemedim

kızlar ben cıkıyorum yemek yapmcm paptyayı merak ettım onu beklıyodum aksama görsrzzz

hepinizi cook öpüyorumm
paposummm üzülme melegımmm tmm mıı
akşama görüşürüüüüz canımcım:)) bende çıkıcam zaten biraz. Rabbim verirse olacak ona sığınıyorum

İNŞALLAH hayal gibi gelio bana bhcgde yüksek değerleri görmek hızla katlanması rüya gibi İNŞALLAH rabbim hayırla, sağlıkla yaşatır o rüyayı gerçekte hepimize. acaba ne engeller bu sancılarıı??

hayal diil canım benim gerçek olduğunda görüceksin sende tamam tatlım çık dinlen sen uyu bol bol akşam görüşürüz öptüm sizi hoşçakaal

kızlar bu arada şimdi fark ettim sol kasığımda hafif ağrı var 28. günüme bakalım hayırlısı umarım yumurtlayabilmişimdir geçte olsa

tatlım çok merak ettim seni neyseki iyisin bol bol dinlen ayakta fazla kalma bilgisayarada fazla takılma radyasyondan uzak durmak adına Allah büyük inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım

kızlar bu arada şimdi fark ettim sol kasığımda hafif ağrı var 28. günüme bakalım hayırlısı umarım yumurtlayabilmişimdir geçte olsa

ha bu arada yumurtlama zamanım diil haa 22.günümdemi ne sağ kasığımda batma vardı belkim ozamana yumurtlamışımdır diye seviniyodum ama adet zamanımda geldi belirtiler başlıyo gibim bu aydan zaten umudum yoktu adet oliimde biran önce tedaviye başlayabiliyim yaa bu arada incir kürümü 20 gün falan içtim ya 1 hafta ara verip 28.gün başlamak gerekiyo ya kararsız kaldım adet olmadan başlasammı başlamasammı diyee :26: düşükde olsa hamiş falan kaldıysam bişiicik olmas incirdende ama tırsıyo insan yinede yaa :18:

yaa topikte kimse yok bende biissürü başka topikte geziyom işte hıh.. pko ve hamiş kalma topiklerinde hemde heheh ooh ooh çatlayın ooh olmazmısınız siz topiktee.. at koştururum bende böyle topiklerdee..

kuzummmm inşş her şey güzel olacak dualrımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…