Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ah canım inşallah düzelir her şey allah kolaylık versin zor vallaa düşük ben çok tırsıyom ondan zati :18: sen bakma başağa pek sever o cadılığıı bende deli cesareti vardır kuzum zaten bi başıma yaşadım ünide 2 yıl yaa

Bebişin olsun zaten kocanı hiç merak etmezsin korkmamana sevindm tatlım çook kötü bi surum valla maşallah o zaman sanaa...

canım her kaybımda birsürü test istedi dr um zaten bi o işe yaradı sağolsun her türlü testi istedi sorun ortada ama çözüm yok o yüzden değiştircem bende zaten dr umu:26: offf ne zormuş anne olmak oysaki türk filmlerinde kız tek gecelik ilişkiden hamile kalır uçurumdan atlar yinde bebişe bişey olmazdı yalanmış herşeyy vallaa...

geçen sene başlamıştık tüpe ama dr hatasından bence yumurtam erken çatladı ve aşılama oldu ve nerdeyse 2.500 lira para gitti biriktirdiğimiz paranın hepsi boşa gitti yani, zeten tüp parasının büyük kısmıda borçtu olmayınca geri verdik bizde bidahada toparlayamadık parayı

ha bu arada başakcım benim kocişim belinayın kocişi gibiler çalışmasa sizi kim koruycak isterseniz karı koynundan çıkmasında devriye atmasın kocişim sizde kendi başınızın çaresine bakın hıh ööle wcye bilem gidemezsiniz işte koykudaan buranın olayıda çok oluyo bide habire hırsızlık olur meselaa heer gün biyerlere girerler garibim az uğraşmıyo 26 saat çalışıyo 22 saat anca dinlenebiliyo garibim tatil yeri olmasının zararı ondada benlemi ilgilensin uyuysunmu naapsın bilemiyoo

anladım cnm devlet karşılıyo ama 3 aşılamadan sonrasını sanırım,hızlı hızlı aşılama yaptırsanız mesela 3-4 ayda bir sonrasında tüp bebek için de para vermezsiniz.çok zahmetli ve maddi açıdan yıpratıcı bi tedavi... yaa kızlar k.bakmayın ben böyle sorup duruyorum bu aralar araştırmacı ruhum atağa geçti merak ediyorum herşeyi üzgünümmm sıktıysam sizi:26::26:

benım kocısım polıs degıl annem ama calısyo gecelerııı
sızın evın ordada oyle devrıye atıyodur sen koruyodur kocısın

heheh aaynen öyle vallaa hiç kolay diilmiş hamiş kalmak acı ama gerçek yok kız gene ederim ben kocişimi merak ama hiç diilse sıkılmazdım böle evde yalnız olunca sıkılıyom vallaa

o zaman destekçinim bakma sen başağa kocişinin görevi çook önemliymiş bizi koruyo o

canım doktorum aşılamayla zaman geçirmeyin dedi diye biz aşılama yaptırmamıştık doktorda öyle diyince direk tüpe başlamıştık apar topar ama oda elimizde patladı... bende düşünüyorum devlette ama korkuyorumda nasıl davranırlar acaba zaten dediğin gibi çok yıpratıcı bi süreç bide kötü davranırsalar ben kaldıramam

benım kocısım polıs degıl annem ama calısyo gecelerııı
sızın evın ordada oyle devrıye atıyodur sen koruyodur kocısın

havacı asker diilmiydi canım senin kocişin gerçi devriye falan yoktur seninkinde nöbet vardır anca ya neyse oda askerdi sonuçta yanlış hatırlamıyosam :26: evet benide heykescikleyide koruyo kicişim benim çokda sadıktır işine millet gibi toto yaymaz yemeğe bilem zor gelir aşşada asker bekliyo falan diye geldiğindede hemen yer gider içi rahat etmez garibimin düşünceli kocişim benim

yok annem benım kocısım asker neyım degıl karıstrdın sen

kadının kocasından hayır yoksa belkim oğluyla kızının kapısı dinleyip dinleyip coşuyodur

kapıda nöbet mi tutuyoooooo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…