çok fenasın sende varsa böyle bişey yüzüne mi vurulur kızın üzceksin zaten yeni evliymiş, yok ama valla evde tekmi kalıyosun diye merak ettim takdir edecektim yani öyleyse ben tek başıma wc ye gidemiyorum kociş kapıda nöbet tutuyoooo
canım bana bunlar yapılmadı ama daha farklı testler filan yapıldı 3 kere bebişimi kaybettim ben... ben sadece bekleyen kızlar açısından merak ettim, bilmiyorum araştırma yapıldımı ama hamile kalamamanın en büyük nedenlerinden biri yumurta rezervinin azlığı yani yumurtlayamamak... onun içinde bi test yapılıyo ve ona göre ilaçlar kullanabiliyosunuz,aslında çok ihmal ediliyo ama ciddi bi sorun yumurtlama sorunu erken menopozu işaret ediyo olabilir allah korusunn
Bebişin olsun zaten kocanı hiç merak etmezsinyok canım korkmam ben alışkınım yalnız yaşamayaevet tek kalıyom bi bebişim olaydıda onla kalaydım keşke kocişim olmadımı kociş bi gün vaar bi gün yok ne yazıkki inşallah tayin yerimisde çalışma şartları böle olmas :26:
1:
ALLAH sabır versin.çok zor şeyler yaşamışsın.
bebeklerini neden kaybettiğini anlamak için testler yapılabiliyor
ama birçok merkez kişiden talep gelmezse bunu atlayabiliyor,yapmıyor
işallah sana yapılan testler onlardır canım
bende merak ediyorum ama szi yaaaa:26::26:
iyim yavrucukum sen nasılsın??? peki canım yumurtlama sorununu nerden anladınız amh testimi yapıldı? yumurtalık rezervinemi bakıldı yani???
tüp bebek yapılsa nasıl olur peki cnm???
yok canım inanırmıyıım hiç kıskanç başak kızın totosu küçükmüş neden kandırıyosun beni, valla ben inannıyorum yaaa böyle ciddi ciddi yazıyo yaa:26::26:bende merak ediyorum ama szi yaaaa:26::26:
annem sen basagın demsıne bakma benım koca totom yok
bı kerexık resmımı ekledm sıldım yalıncı ne zman totomu gordun
ağrı filan çok olmuyo cnm ondan korkma ama psikolojik olarak çok kötü bişey Allah yaşatmasın kimseye... ben tek kalmadım hiç ama böyle diildim izledinizmi bilmiyorum bi film var paranormal aktiviteler ondan beri böyle öddleğim yaaaaah canım inşallah düzelir her şey allah kolaylık versin zor vallaa düşük ben çok tırsıyom ondan zati :18: sen bakma başağa pek sever o cadılığııbende deli cesareti vardır kuzum zaten bi başıma yaşadım ünide 2 yıl yaa
yok canım inanırmıyıım hiç kıskanç başak kızın totosu küçükmüş neden kandırıyosun beni, valla ben inannıyorum yaaa böyle ciddi ciddi yazıyo yaa:26::26:
basak senn yuzunden kızlar totomun buyuk oldugunu sandı hıhı
ınanma kuzum onun her dedıgınee cıtı pıtı bıseyım
anladım cnm devlet karşılıyo ama 3 aşılamadan sonrasını sanırım,hızlı hızlı aşılama yaptırsanız mesela 3-4 ayda bir sonrasında tüp bebek için de para vermezsiniz.çok zahmetli ve maddi açıdan yıpratıcı bi tedavi... yaa kızlar k.bakmayın ben böyle sorup duruyorum bu aralar araştırmacı ruhum atağa geçti merak ediyorum herşeyi üzgünümmm sıktıysam sizi:26::26:geçen sene başlamıştık tüpe ama dr hatasından bence yumurtam erken çatladı ve aşılama oldu ve nerdeyse 2.500 lira para gitti biriktirdiğimiz paranın hepsi boşa gitti yani, zeten tüp parasının büyük kısmıda borçtu olmayınca geri verdik bizde bidahada toparlayamadık parayı
ha bu arada başakcım benim kocişim belinayın kocişi gibiler çalışmasa sizi kim koruycak isterseniz karı koynundan çıkmasında devriye atmasın kocişim sizde kendi başınızın çaresine bakın hıh ööle wcye bilem gidemezsiniz işte koykudaanburanın olayıda çok oluyo bide habire hırsızlık olur meselaa heer gün biyerlere girerler garibim az uğraşmıyo 26 saat çalışıyo 22 saat anca dinlenebiliyo garibim tatil yeri olmasının zararı ondada benlemi ilgilensin uyuysunmu naapsın bilemiyoo
Bebişin olsun zaten kocanı hiç merak etmezsinkorkmamana sevindm tatlım çook kötü bi surum valla maşallah o zaman sanaa...
canım her kaybımda birsürü test istedi dr um zaten bi o işe yaradı sağolsun her türlü testi istedi sorun ortada ama çözüm yok o yüzden değiştircem bende zaten dr umu:26: offf ne zormuş anne olmak oysaki türk filmlerinde kız tek gecelik ilişkiden hamile kalır uçurumdan atlar yinde bebişe bişey olmazdıyalanmış herşeyy vallaa...
o zaman destekçinim bakma sen başağa kocişinin görevi çook önemliymiş bizi koruyo oha bu arada başakcım benim kocişim belinayın kocişi gibiler çalışmasa sizi kim koruycak isterseniz karı koynundan çıkmasında devriye atmasın kocişim sizde kendi başınızın çaresine bakın hıh ööle wcye bilem gidemezsiniz işte koykudaanburanın olayıda çok oluyo bide habire hırsızlık olur meselaa heer gün biyerlere girerler garibim az uğraşmıyo 26 saat çalışıyo 22 saat anca dinlenebiliyo garibim tatil yeri olmasının zararı ondada benlemi ilgilensin uyuysunmu naapsın bilemiyoo
tamam canıım inanmam bidahaayok canım inanırmıyıım hiç kıskanç başak kızın totosu küçükmüş neden kandırıyosun beni, valla ben inannıyorum yaaa böyle ciddi ciddi yazıyo yaa:26::26:
basak senn yuzunden kızlar totomun buyuk oldugunu sandı hıhı
ınanma kuzum onun her dedıgınee cıtı pıtı bıseyım
iyi geceler kızlar çıkayım ben artık öpüyorum sizi...
yok canım inanırmıyıım hiç kıskanç başak kızın totosu küçükmüş neden kandırıyosun beni, valla ben inannıyorum yaaa böyle ciddi ciddi yazıyo yaa:26::26:
ağrı filan çok olmuyo cnm ondan korkma ama psikolojik olarak çok kötü bişey Allah yaşatmasın kimseye... ben tek kalmadım hiç ama böyle diildim izledinizmi bilmiyorum bi film var paranormal aktiviteler ondan beri böyle öddleğim yaaaa
oluyomuş yaa küytajdan koykuyom been bide tüm ümidin yitiyo ya ay allah yaşatmasın kimselere yaa çok zor bişiidir heralde bendede pko var düşük riskide çok oluyoo oyüsden iyice tırsıyom vallaa :18:
anladım cnm devlet karşılıyo ama 3 aşılamadan sonrasını sanırım,hızlı hızlı aşılama yaptırsanız mesela 3-4 ayda bir sonrasında tüp bebek için de para vermezsiniz.çok zahmetli ve maddi açıdan yıpratıcı bi tedavi... yaa kızlar k.bakmayın ben böyle sorup duruyorum bu aralar araştırmacı ruhum atağa geçti merak ediyorum herşeyi üzgünümmm sıktıysam sizi:26::26:
yok kız ümidin yitmiyo her kürtajdan sonra daha bi istedim ben meselaaoluyomuş yaa küytajdan koykuyom been bide tüm ümidin yitiyo ya ay allah yaşatmasın kimselere yaa çok zor bişiidir heralde bendede pko var düşük riskide çok oluyoo oyüsden iyice tırsıyom vallaa :18:
canım direk devlet hastanesine gitme ama üniversite hastanelerini deneyebilirsin daha anlayışlı oluyo orda dr lar yada sgk anlaşmalı özel hastanelerine gidebilirsiniz... kesinlikle dr un davranışı çok önemli katılıyorum sana....canım doktorum aşılamayla zaman geçirmeyin dedi diye biz aşılama yaptırmamıştık doktorda öyle diyince direk tüpe başlamıştık apar topar ama oda elimizde patladı... bende düşünüyorum devlette ama korkuyorumda nasıl davranırlar acaba zaten dediğin gibi çok yıpratıcı bi süreç bide kötü davranırsalar ben kaldıramam
neyse hayydi çıktım ben kızlarrr iyi geceleeerrr
benım kocısım polıs degıl annem ama calısyo gecelerııı
sızın evın ordada oyle devrıye atıyodur sen koruyodur kocısın
o zaman destekçinim bakma sen başağa kocişinin görevi çook önemliymiş bizi koruyo o
tamam canıım inanmam bidahaa
iyi geceler kızlar çıkayım ben artık öpüyorum sizi...
teşekkürler kuzum benim sağolhadi yi geceler canım yine gel öpüldün
havacı asker diilmiydi canım senin kocişin gerçi devriye falan yoktur seninkinde nöbet vardır anca ya neyse oda askerdi sonuçta yanlış hatırlamıyosam :26: evet benide heykescikleyide koruyo kicişim benim çokda sadıktır işine millet gibi toto yaymaz yemeğe bilem zor gelir aşşada asker bekliyo falan diye geldiğindede hemen yer gider içi rahat etmez garibimin düşünceli kocişim benim
kötüymüss yaaaa ben daha hec kaynanmlarda şey yapmadım
hec rahat edemm yaaasoyunaz dokunezz ecık oynacazz dusumuzu beraber alczzz kısss en kısa zmanda ayrıl o evdeee yaa one yaa öleee
gecen bı ark konuyzz onlarda kaynana var rahat edyonmu şey edrken dıyommm yok dıyo kaynam kapı dınlıyoo dıyooo
kapıda nöbet mi tutuyooooooçok fenasın sende varsa böyle bişey yüzüne mi vurulur kızın üzceksin zaten yeni evliymiş, yok ama valla evde tekmi kalıyosun diye merak ettim takdir edecektim yani öyleyse ben tek başıma wc ye gidemiyorum kociş kapıda nöbet tutuyoooo
canım bana bunlar yapılmadı ama daha farklı testler filan yapıldı 3 kere bebişimi kaybettim ben... ben sadece bekleyen kızlar açısından merak ettim, bilmiyorum araştırma yapıldımı ama hamile kalamamanın en büyük nedenlerinden biri yumurta rezervinin azlığı yani yumurtlayamamak... onun içinde bi test yapılıyo ve ona göre ilaçlar kullanabiliyosunuz,aslında çok ihmal ediliyo ama ciddi bi sorun yumurtlama sorunu erken menopozu işaret ediyo olabilir allah korusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?