Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bi sürü laf söyledi banaaaaa altında kaldım laflarınnn

seni hanımefendi ve melekliğimle döverim ben:93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:

basak nıreye gtt ya:44::44::44:
nazemır abla neden susutunn

buralardayım canım yazıyorum arada

evet tatlım mumurta rezevime felan bakıldı yumurtlama sorunu olduğu meydana çıktı büyümüyo yumoşlar

deli olduğunu biliyos zati

yok annem benım kocısım asker neyım degıl karıstrdın sen
hm pardon yaa karıştırdım galibaa topikte birinin kocişide askermi neydide sankim diye hatırlıyomda paptyanınki falanmıydı acaba yav? :26:

seenmi hanımesendisiiin şeytanın dik alasısın sen bikerem cadaloz karııı ben hanfendiydim beni bile bozdun yav bak dilim pabuç gibim oldu sana laf yetiştiriyooo heheh ee boynuz kulağı geçermiş kalırsın böle lafımın altındaa neyse tamam tamam gel kıyamam canım benim şımarık kardeşim gibisin sen benim oy tatlı cadım beniiim amanda bide öpemde kızma

tmm ıtıraf eyom ekıden cok zayıftımm cok ılac kulladm alayım dıye sımdıkde koco totolu bırı oldumm

kocıs her aksam cesıt cesıtt cıklata gtryoo yemeden duramıyorm totom kocamn oldu

anlaştık hemen baakkk:13::13::13: bir adım gelmesi lazım birinin.

olsun tatlım gömleği gösteren ütüdür

kadını gösteren g...dür

heeeee tabii tabiii o kadar lafı say sonrada öpemde kızmaaaa

yürü gitt yanaşma bana bu gece başım ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…