Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kocişin nerdeki?? tekmi kalıyosun evde korkmuyomsun??

evet ya bende bunu merak edyrm rahatsız edıyomu anam rahar rahat sexy haytınız bıle yok dusunsene banyoyadan cıkınca bornozla otuarmıyosun gezemıyoz don kılott anaaaaaaa hec cekılmez yaaa

nöbetçi gene devriye atıyoo ta öğlene doğru gelceek

benım kocısınde gece vardıyası oluyo cook zor oluyoo:26::26::26:
evde olunca burda takılıyrm yoksam kaynanamlarda

dr a 1 seneden önce gidersen
seni bekletiyorlar genelde
yaşın müsaitse tabi
tahminen 1 yılı doldurdugunda ilaç tedavisi ne başlanıyor
yumurtlamanıı desteklemk için ,bu tüplerin kapalımı diye bakılmadan,eşinden test istenip degerleri ne durumda bakılmadan yapılıyorki
çok yanlış
ilaçla tedavisi 6 ay devam ediyor
bu sürede hamile kalamazsan rahim filmi çekiyorlar ve eşinin değerlerine bakıyorlar
ve hormonlarına
tedavi bu tahlillerin sonuçlarına göre yönleniyor
misal tüplerin kapalıysa direk tüp bebek yada laparoskopi diyebilirler
sebepsiz ise aşılama
olmazsa tüp bebek
umarım bunların hiçbirine sende gerek kalmaz

evet ya bende bunu merak edyrm rahatsız edıyomu anam rahar rahat sexy haytınız bıle yok dusunsene banyoyadan cıkınca bornozla otuarmıyosun gezemıyoz don kılott anaaaaaaa hec cekılmez yaaa

ohoooooooo ne don ne tilott kızım hiç bii fantazi yok

ne yaparsan odanın içinde işteeee

duman sevgilim böcekimmmmmmm nasılsın annemmmmmm

ben 2.5 yıllık evliyim yumurtlama sorunu var bende sadece klomen tedavisi gördüm 3 kezzz

bende her türlü tedaviyi denedim KLOMEN, GONAPHENE,MENOGON İĞNEve EN SON TÜP YAPILACAKKEN ERKEN YUMURTAM ÇATLADI AŞILAMADA OLDU ama sonuç koca bi sıfır ayrıca prolaktin yüksekliğindende 2 yıla yakın dostinex tedaviside cabası ayrıyeten glukofen 850 de kullandım uzunca bi süre ooo benim liste böyle uzayıp gider

ohoooooooo ne don ne tilott kızım hiç bii fantazi yok

ne yaparsan odanın içinde işteeee

kötüymüss yaaaa ben daha hec kaynanmlarda şey yapmadım

hec rahat edemm yaaa soyunaz dokunezz ecık oynacazz dusumuzu beraber alczzz kısss en kısa zmanda ayrıl o evdeee yaa one yaa öleee

gecen bı ark konuyzz onlarda kaynana var rahat edyonmu şey edrken dıyommm yok dıyo kaynam kapı dınlıyoo dıyooo

heeeeee ben gördüm senin totonu resimde bi kerem kocalakkk

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benım totom kucuk zayıfım cıllop gıbı kızım ya benn

kocası bunu koymuş gitmiş kuzum daha yeni evliler ama adam dayanamamış pattis suratınaaaaa
çok fenasın sende varsa böyle bişey yüzüne mi vurulur kızın üzceksin zaten yeni evliymiş, yok ama valla evde tekmi kalıyosun diye merak ettim takdir edecektim yani öyleyse ben tek başıma wc ye gidemiyorum kociş kapıda nöbet tutuyoooo
canım bana bunlar yapılmadı ama daha farklı testler filan yapıldı 3 kere bebişimi kaybettim ben... ben sadece bekleyen kızlar açısından merak ettim, bilmiyorum araştırma yapıldımı ama hamile kalamamanın en büyük nedenlerinden biri yumurta rezervinin azlığı yani yumurtlayamamak... onun içinde bi test yapılıyo ve ona göre ilaçlar kullanabiliyosunuz,aslında çok ihmal ediliyo ama ciddi bi sorun yumurtlama sorunu erken menopozu işaret ediyo olabilir allah korusunn

kocişin nerdeki?? tekmi kalıyosun evde korkmuyomsun??
yok canım korkmam ben alışkınım yalnız yaşamaya evet tek kalıyom bi bebişim olaydıda onla kalaydım keşke kocişim olmadımı kociş bi gün vaar bi gün yok ne yazıkki inşallah tayin yerimisde çalışma şartları böle olmas :26:
evet yaa allah kimsenin rahatını bozmasın yaa zor valla başak cadısınında işi tez zamanda çıkabiliy inşallah kendi evine

kocası bunu koymuş gitmiş kuzum daha yeni evliler ama adam dayanamamış pattis suratınaaaaa

hııh sensin o pattis surat bş kerem tammıı benim kocişim mecburiyetten gidiyo işine yoksam dibimden ayrılmaz o doyamıyo bana biy tüylüüü sen kendine bak ikinisdede pcler biybiyiniz yüzüne bakmıyonus hamişlik çalışması bilem yapamadın dahaa.. tembel hatun senii dize yatırıp totona totona vurmak lazım senin bebiş çalışması yapmıyon diyee bunu totona indi say

ALLAH sabır versin.çok zor şeyler yaşamışsın.
bebeklerini neden kaybettiğini anlamak için testler yapılabiliyor
ama birçok merkez kişiden talep gelmezse bunu atlayabiliyor,yapmıyor
işallah sana yapılan testler onlardır canım

heeeeee ben gördüm senin totonu resimde bi kerem kocalakkk
bende merak ediyorum ama szi yaaaa:26::26:

duman sevgilim böcekimmmmmmm nasılsın annemmmmmm

ben 2.5 yıllık evliyim yumurtlama sorunu var bende sadece klomen tedavisi gördüm 3 kezzz
iyim yavrucukum sen nasılsın??? peki canım yumurtlama sorununu nerden anladınız amh testimi yapıldı? yumurtalık rezervinemi bakıldı yani???

tüp bebek yapılsa nasıl olur peki cnm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…