çayın altını söndürmeyi unutma ama geçenlerde bi hatun unutmuş çıkarken az kalsın topikimiz yanıyoduu
kocişin nerdeki?? tekmi kalıyosun evde korkmuyomsun??hadi oydan sende beni bıyakıp ditmedinmi pcyi kocişine veymedinmi hıh bi ben kaldım topiktee evet kapıyıda üstüme kitlediin çıkamadımda topikteen ühü iştee..bende topikte delik açtım topikler arası gezdim hop bi o topikte hop bi bu topikteydim hehe.. siz gelince çaktıymadan geyi gelip deliğide kapadım anlamadınıs ama bidaa beni yalnıs bıyakıysanıs geyi kaçarım bende hıh..
heheh sondurmustum annem sanırsam ben unttum cunkum bı kere daha demıstın bana
kızzzzzz kociş de olmayınca ne zor oluyo beeeeee annem sen ne yapıyon gecelerii ama alışmışındır sen
evet ya bende bunu merak edyrm rahatsız edıyomu anam rahar rahat sexy haytınız bıle yok dusunsene banyoyadan cıkınca bornozla otuarmıyosun gezemıyoz don kılott anaaaaaaa hec cekılmez yaaaevet cnm bende öyle düşünüyorum zaten tedavi olmuyorum
bence stresten olmuyor
tööbe estağfitullah halvette bile stres altındayız
eşimin sözleri beni strese sokuyo aman sessiz ol aman ses çıkarma kapıyı kitledin mi ohooooooooooo
nöbetçi gene devriye atıyoota öğlene doğru gelceek
kocişin nerdeki?? tekmi kalıyosun evde korkmuyomsun??
kızlaar bişi sorcam şimdi anladığım kadarıyla bu topikteki kızların çoğu hamile kalamıyo ve baya da zaman geçti,yani 1-2 yıllık evli olanlar var... normalde 1 yılı geçince drlar artık kesin çözüme yönelik şeyler yapıyolar, hangi yöntemleri denediniz bu şekilde tedavi olan varmı???
size kaçıyom ya ite kociş olmayıncaasizi buldum bıyakmıyom
aa sen miydin o koca toto hatunnnnnnnn eveeeeeetttttttttt
evet ya bende bunu merak edyrm rahatsız edıyomu anam rahar rahat sexy haytınız bıle yok dusunsene banyoyadan cıkınca bornozla otuarmıyosun gezemıyoz don kılott anaaaaaaa hec cekılmez yaaa
hehe annem kocısı kusturmek ıstmedımmmmm sen de bıdasında yerınde dur topıke sayıp cık tamamı
bu arada cok guldurdun
benım 6 ay olck oyuzden bılgı veremeyecem cnm:44::44::44::44:
kocaa totomu neeeee
sensın bı keremmm oo
benım totom kucukk
kızlaar bişi sorcam şimdi anladığım kadarıyla bu topikteki kızların çoğu hamile kalamıyo ve baya da zaman geçti,yani 1-2 yıllık evli olanlar var... normalde 1 yılı geçince drlar artık kesin çözüme yönelik şeyler yapıyolar, hangi yöntemleri denediniz bu şekilde tedavi olan varmı???
ohoooooooo ne don ne tilott kızım hiç bii fantazi yok
ne yaparsan odanın içinde işteeee
heeeeee ben gördüm senin totonu resimde bi kerem kocalakkk
çok fenasın sende varsa böyle bişey yüzüne mi vurulur kızın üzceksin zaten yeni evliymiş, yok ama valla evde tekmi kalıyosun diye merak ettim takdir edecektim yani öyleyse ben tek başıma wc ye gidemiyorum kociş kapıda nöbet tutuyooookocası bunu koymuş gitmiş kuzum daha yeni evliler ama adam dayanamamış pattis suratınaaaaa
canım bana bunlar yapılmadı ama daha farklı testler filan yapıldı 3 kere bebişimi kaybettim ben... ben sadece bekleyen kızlar açısından merak ettim, bilmiyorum araştırma yapıldımı ama hamile kalamamanın en büyük nedenlerinden biri yumurta rezervinin azlığı yani yumurtlayamamak... onun içinde bi test yapılıyo ve ona göre ilaçlar kullanabiliyosunuz,aslında çok ihmal ediliyo ama ciddi bi sorun yumurtlama sorunu erken menopozu işaret ediyo olabilir allah korusunndr a 1 seneden önce gidersen
seni bekletiyorlar genelde
yaşın müsaitse tabi
tahminen 1 yılı doldurdugunda ilaç tedavisi ne başlanıyor
yumurtlamanıı desteklemk için ,bu tüplerin kapalımı diye bakılmadan,eşinden test istenip degerleri ne durumda bakılmadan yapılıyorki
çok yanlış
ilaçla tedavisi 6 ay devam ediyor
bu sürede hamile kalamazsan rahim filmi çekiyorlar ve eşinin değerlerine bakıyorlar
ve hormonlarına
tedavi bu tahlillerin sonuçlarına göre yönleniyor
misal tüplerin kapalıysa direk tüp bebek yada laparoskopi diyebilirler
sebepsiz ise aşılama
olmazsa tüp bebek
umarım bunların hiçbirine sende gerek kalmaz
yok canım korkmam ben alışkınım yalnız yaşamayakocişin nerdeki?? tekmi kalıyosun evde korkmuyomsun??
evet yaa allah kimsenin rahatını bozmasın yaa zor valla başak cadısınında işi tez zamanda çıkabiliy inşallah kendi evineevet ya bende bunu merak edyrm rahatsız edıyomu anam rahar rahat sexy haytınız bıle yok dusunsene banyoyadan cıkınca bornozla otuarmıyosun gezemıyoz don kılott anaaaaaaa hec cekılmez yaaa
benım kocısınde gece vardıyası oluyo cook zor oluyoo:26::26::26:
evde olunca burda takılıyrm yoksam kaynanamlarda
kocası bunu koymuş gitmiş kuzum daha yeni evliler ama adam dayanamamış pattis suratınaaaaa
bende merak ediyorum ama szi yaaaa:26::26:heeeeee ben gördüm senin totonu resimde bi kerem kocalakkk
iyim yavrucukum sen nasılsın??? peki canım yumurtlama sorununu nerden anladınız amh testimi yapıldı? yumurtalık rezervinemi bakıldı yani???duman sevgilim böcekimmmmmmm nasılsın annemmmmmm
ben 2.5 yıllık evliyim yumurtlama sorunu var bende sadece klomen tedavisi gördüm 3 kezzz
tüp bebek yapılsa nasıl olur peki cnm???bende her türlü tedaviyi denedim KLOMEN, GONAPHENE,MENOGON İĞNEve EN SON TÜP YAPILACAKKEN ERKEN YUMURTAM ÇATLADI AŞILAMADA OLDU ama sonuç koca bi sıfır ayrıca prolaktin yüksekliğindende 2 yıla yakın dostinex tedaviside cabası ayrıyeten glukofen 850 de kullandım uzunca bi süre ooo benim liste böyle uzayıp gider
bende merak ediyorum ama szi yaaaa:26::26:
annem sen basagın demsıne bakma benım koca totom yok
bı kerexık resmımı ekledm sıldım yalıncı ne zman totomu gordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?